sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Suntem departeeeeeeeeeeeeee de adevar Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jackpot 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-August 08

Scris 19 August 2008 - 03:43 PM

Inca mai intrebam ca la clasa a-I-a: Exista Dumnezeu?:cum arata Dumnezeu?:credeti in Dumnezeu? Care religie e corecta?
Cat de mare e necredinta acestui popor?
Atitudinea tipica necredinciosului:N-am citit Biblia dar stiu sa-mi dau cu parerea despre ce nu cunosc.

RASPUNSURILE EXACTE LA INTREBARILE NOASTRE SUNT IN (si acum toti intr-o voce...) BIBLIEEEEEEEEEEEE
Stergeti praful de pe copertile alea si hai sa descoperim aceste raspunsuri.

Data viitoare sa putem vorbi despre cat adevar reiese nu stiu ce pasaj ,sau despre o nelamurire legata de un verset mai greu,etc.

http://da-cred.blogspot.com/
0

#2 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 August 2008 - 03:46 PM

Si ce doresti tu cu acest topic? Care e tema? :)
0

#3 Utilizator offline   jackpot 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members

Scris 19 August 2008 - 03:49 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 19 2008, 04:46 PM, a spus:

Si ce doresti tu cu acest topic? Care e tema? :)

Simplu!Sa nu mai facem pe interesantii si sa discutam despre solutiile pe care le da credinta in problemele vietilor noastre.

Uite:vezi Intrunirea lui Satan de pe http://da-cred.blogspot.com/ si zi-mi ce crezi.

Aceasta postare a fost editata de jackpot: 19 August 2008 - 03:52 PM

0

#4 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 19 August 2008 - 04:26 PM

Vezi postareajackpot, la Aug 19 2008, 04:49 PM, a spus:

Simplu!Sa nu mai facem pe interesantii si sa discutam despre solutiile pe care le da credinta in problemele vietilor noastre.

Uite:vezi Intrunirea lui Satan de pe http://da-cred.blogspot.com/ si zi-mi ce crezi.

Ma asteptam, după primele imagini, să apară Luke Skywalker. Şi Satan ăsta, ar trebui să mai īnveţe gramatica. :)
0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 August 2008 - 04:36 PM

Vezi postareajackpot, la Aug 19 2008, 04:49 PM, a spus:

Ce solutii iti da credinta dragule? Ai vazut tu pe cineva caruia i-a crescut la loc vreun membru amputat? A vindecat credinta pe cineva de sida? Sunt persoane cu credinta multa in dumnezeu, si isi doresc cu disparare sa aiba copii. I-a vindecat credinta de sterilitate? Te vindeca credinta de apendicita? Te duci la popa sa te opereze? Doctorii invata medicina dupa biblie? Sa lasam vorbele goale si gargara, ca daca e vorba de asta, sunt altii mai priceputi ca tine la gargara si vorbe pompoase fara nici un continut.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 19 August 2008 - 04:37 PM

0

#6 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned

Scris 19 August 2008 - 04:48 PM

la asta te contrazic da eu am vazut o femeie care a avut numai necazuri in viata si cand era sa moara pe patul de spital ea a spus:"daca asa a vrut Dumnezeu sa se intample cu mine cu viata mea il cred el stie ce e mai bine pt.mine si a spus Doamne iarta-ma si ajutami copii" si in mod miraculos peste cateva ore ea se vindecase nici medicii nu stiu cum si spun MINUNEA LUI DUMNEZEU crezi ca medici sunt vindecatori de oameni nu nu sunt tot cu ajutorul DOMNULUI!! voi ce credeti..?chiar de nu te vindeca si esti tot mai rau nuti pierde speranta in credinta caci ea te va vindeca!!
0

#7 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 August 2008 - 04:52 PM

Si unde este legatura cauzala dintre cele doua? Sunt toti ceilalti care spun la fel ca ea pe patul de moarte, si mor. La aia nu conteaza ca au credinta, sau cum?

Aceasta postare a fost editata de Enki: 19 August 2008 - 04:53 PM

0

#8 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 19 August 2008 - 04:57 PM

eu am raspuns la intrebarile tale!!!! ai spus ca daca te vindeca credinta de sida!! da te vindeca!!! de apendicita...din asta fara ajutorul domnului poti sa mori stiu din propia experienta!! mai inteles??
0

#9 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 August 2008 - 05:01 PM

Nu mi-ai raspuns la nimic. Medicii vindeca oamenii cu ajutorul cunostintelor dobandite prin studiu si experienta. daca ar fi cum spui tu, atunci un medic poate sa nu opereze de apendicita pe cineva care are credinta in dumnezeu, pentru ca ala oricum se vindeca, doar spuneai ca nu medicii vindeca, ci Dumnezeu. pai de ce nu se lasa credinciosii doar pe mana lui dumnezeu, si imediat dau fuga la spital cand au o problema de sanatate?
0

#10 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 19 August 2008 - 05:10 PM

vad ca nu ne intelegem prea bine...tu intelegi alceva eu alceva!!:

da sunt de acord te duci la spital medicul opereaza datorita studiilor facute si cea mai facut el....dar iti spun eu se gandeste si se roaga si el la DUMNEZEU sa poata sa il faca..cu toate studiile medicului daca DUMNEZEU nu vrea sa traiasca omulrespectiv nu traieste nu traieste pt.ca TOATE SUNT SCRISE....de ce cand te duci cu cineva la spital la cine te rogi nu te rogi DOAMNE FAL BINE..zici medicule prin puterea ta cea sfanta fa-l bine asa zici..?? eu unul nu cred..eu raman cu idee la DUMNEZEU..ii da puterea si preotului sa faca ceea ceface....cu ajutorul DOMNULUI face preotul ce face..studiile sunt doar pentru a putea sa se faca preot si sa aiva cunostinte la fel ca si medicul ce nu intelegi prin asta..?!!!

Aceasta postare a fost editata de dani2008: 19 August 2008 - 05:11 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis WILLIAM BRANHAM - Un Eretic mlg  35 16.888
Topic inchis paranormal sau coincidenta?
in cautare de raspuns
deckcom  6 6.837
Topic inchis Atasamente penticostali si baptisti * * * - - nicku3se  204 47.469
Topic inchis Chestionar:    Atasamente Dumnezeu imi vorbeste! * * * * -
experienta unui mistic
tudorel666  726 51.981
Topic inchis Dumnezeu a murit
L-am omorat
Lion79  98 16.540