Pagina 1 din 1
Make-up and fashion la transexuali si travestiti
Scris 19 August 2008 - 10:27 AM
Care este limita intre un machiaj lejer,care va avantajeaza si cind devine excesiv,neadecvat,vulgar? Dupa parerea voastra machiajul de seara,mai strident,ar trebui folosit doar in imprejurari speciale,party-uri?Am gasit un subiect asemanator aici si as fi curios care este parerea voastra,cei care preferati hainele feminine.
Scris 19 August 2008 - 10:52 AM
Sunt gay,asa ca am cunoscut destui trans-sexuali(sau travestiti,cum vreti voi).Cand erau ,,femei'' pareau ca nu se pot abtine sa nu exagereze...machiajul era nu doar ,,abundent'' ci exagerat...vestimentatia,nu era doar ,,de seara''(de exemplu)ci (poate) de scena...lame-uri,sclipici,peruci in culori vii,machiaj strident...si,mai ales, combinatia intre ele...
Chiar si la machiaj,exista o regula simpla: machiajul ochilor sa nu concureze cu machiajul buzelor.Daca ambele sunt subliniate,efectul e...strident.
Cred ca ar trebui sa existe mai multa moderatie,ca altfel efectul e chicist,si cu greu ar putea ,,fata'' sa fie privita ca o femeie,ci eventual,ca un clown,sau ca o centurista...
Cred ca ,pana si machiajul de seara(scena)ar trebui sa aiba unele limite...ca am vazut si cazuri de grotesc involuntar...
Chiar si la machiaj,exista o regula simpla: machiajul ochilor sa nu concureze cu machiajul buzelor.Daca ambele sunt subliniate,efectul e...strident.
Cred ca ar trebui sa existe mai multa moderatie,ca altfel efectul e chicist,si cu greu ar putea ,,fata'' sa fie privita ca o femeie,ci eventual,ca un clown,sau ca o centurista...
Cred ca ,pana si machiajul de seara(scena)ar trebui sa aiba unele limite...ca am vazut si cazuri de grotesc involuntar...
Scris 19 August 2008 - 11:04 AM
Si eu sunt gay , nu cunosc modul de a se imbraca de a se manifesta al transexualilor de asta am lansat si eu acest subiect.Consider ca expunerea in public a transexualilor arunca o umbra negativa asupra comunitatii noastre eu am intrat recent intr-o comunitate nou infintata ,transexuali.ro pentru a-mi putea manifesta deschis orientarea .
Scris 10 December 2008 - 03:17 PM
Este exagerat totul, iar efectul este ridicol. Este unul din motivele ptr care sunt luati in ras.
Scris 10 December 2008 - 03:16 PM
Faptul ca un om poate avea o alta optiune sexuala , pot intelege ...dar faptul ca se impauneaza ca un papagal, n'am cum sa pricep .
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
D & P Perfummes
ce parere aveti ? |
Laleaua Negra | 2 | 1.383 |
|
|
andreea_trend | 29 | 42.660 |