Hello!
Va rog sa imi spuneti si mie cum e Barcelona ca oras. Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1) cam ce se merita sa vizitezi? (adica sa nu dai banii degeaba undeva unde nu se merita)
2) unde se mananca ieftin si bun?
3) cam cat costa taxi-ul de la aeroport in oras? Macar asa cu aproximatie, cat e km.
4) cum sunt preturile la haine la ei, la mall, la tot ce tine de parfumuri, etc.?
5) in luna martie poti sa faci si plaja? Cam cat costa transportul undeva aproape, la mare?
Sper ca nu sunt exagerata cu intrebarile, dar plec si eu acolo in curand si vreau sa stiu la ce sa ma astept si cati bani sa iau la mine. De cazare nu ma intereseaza, ca se ocupa prietena mea cu care merg si stiu in mare cat ma costa. Problema e restul. Stau 5 zile.
Va multumesc mult!
Pagina 1 din 1
Cum e Barcelona? Cam ce e de vizitat, unde se mananca, etc.
Scris 30 June 2009 - 10:48 AM
cocky12, la Aug 18 2008, 12:04 PM, a spus:
Hello!
Va rog sa imi spuneti si mie cum e Barcelona ca oras. Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1) cam ce se merita sa vizitezi? (adica sa nu dai banii degeaba undeva unde nu se merita)
3) cam cat costa taxi-ul de la aeroport in oras? Macar asa cu aproximatie, cat e km.
4) cum sunt preturile la haine la ei, la mall, la tot ce tine de parfumuri, etc.?
5) in luna martie poti sa faci si plaja? Cam cat costa transportul undeva aproape, la mare?
Sper ca nu sunt exagerata cu intrebarile, dar plec si eu acolo in curand si vreau sa stiu la ce sa ma astept si cati bani sa iau la mine. De cazare nu ma intereseaza, ca se ocupa prietena mea cu care merg si stiu in mare cat ma costa. Problema e restul. Stau 5 zile.
Va multumesc mult!
Va multumesc mult!
eu m-am indragostit de barcelona. un oras superb.
1. nu intra la sagrada familia pt ca nu ai ce sa vezi inauntru. cand am fost eu, se renova si nu am avut ce vedea. am mai dat si 10 euro degeaba. plimba-te cu telefericul (coboara la jumatatea drumului pt a vizita fortareata), autobuzul
2. noi am mancat la 2 restaurante (bota fumeiro si pe celalalt nu mi-l amintesc). erau cam scumpe, dar a meritat. mancarea deosebita.
3. parca am dat vreo 30-40 euro pana in centru, dar cand am plecat am luat autobuzul si am dat vreo 5 euro. a fost ok cu autobuzul.
4. cand vine vorba de haine, o iei razna in barcelona. am mers in perioada reducerilor si am plecat din romania cu bagajul gol. pe langa ca am umplul valiza, am mai avut 3 pungi imense pline. pur si simplu toate sunt f ieftine. nu rata niciun magazin de pe las ramblas, iar la maremagnum intra la LEFTIES. merita!
5 eu am fost in ianuarie si stateam in tricou. aici era zapada si eu eram cu ochelarii pe nas.
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 13 March 2012 - 02:29 PM
Motiv editare: link sters
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Insula Corsica din sudul Frantei, va invita la reverie |
Adrianasuciu | 2 | 2.837 |
|
Care este in opinia voastra? |