Tarfe sau timide?
Scris 18 August 2008 - 11:25 AM
cum ar trebui sa reactionam in fata barbatilor ca sa nu parem nici tarfe nici extrema opusa in ceea ce priveste sexul...cat de repede sau cat de greu ar trebui sa cadem?vorbesc de inceputut unei relatii sau de relatiile pasagere nicidecum in cazul celor deja serioase pentru ca acolo se stie ce e de facut!
Scris 18 August 2008 - 11:59 AM
Depinde ce fel de relatie vrei sa ai cu respectivul. Poate nu o sa-i sari in pat de la prima intalnire, pentru ca, mai intai, trebuie sa vezi daca sunteti compatibili, daca exista premise sa va intelegeti bine pe termen lung.
Daca incepi o relatie de la care nu vrei decat sex, nu vad motivul pentru care sa o faci pe timida.
Eu zic sa fiti voi inseva, sa nu incercati sa pareti altceva decat sunteti, sa va folositi intuitia, ratiunea sau instinctul, puterea de seductie si celelalte arme, ca sa intelegeti ce fel de om aveti in fata si ce anume doriti de la el.
Daca incepi o relatie de la care nu vrei decat sex, nu vad motivul pentru care sa o faci pe timida.
Eu zic sa fiti voi inseva, sa nu incercati sa pareti altceva decat sunteti, sa va folositi intuitia, ratiunea sau instinctul, puterea de seductie si celelalte arme, ca sa intelegeti ce fel de om aveti in fata si ce anume doriti de la el.
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 18 August 2008 - 12:00 PM
Scris 18 August 2008 - 02:44 PM
Topicul asta e.... foarte profund. Am ajuns la concluzia, ca din plictiseala, se deschid multe topicuri.
Scris 18 August 2008 - 02:45 PM
Sunt oameni cu probleme.. mari... Daca nu aici, atunci unde sa gaseasca raspunsurile la intrebarile care-i macina?
Scris 18 August 2008 - 05:17 PM
pai chiar si pe o curva o poti educa...la fel si cu o timida....nu prea cred ca exista tarfe timide..eu chiar nu am reusit sa vad
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Menage a trois - topic combinat
dilema personala: se merita? |
Leonking | 269 | 15.921 |
|
Vesnic
Vi s-a intamplat? |
Kilkoana | 147 | 6.680 |