sau Inregistrare

• 70 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Disperati si opsedati Evaluare topic: - - - - -

Poll: Esti un opsedat? (53 membri au votat)

Esti un opsedat

1. Da, sunt si nu-mi este rusine sa admit asa ceva (14 voturi [26.42%])

Procentaj din vot: 26.42%

2. Numai cand este cazul (19 voturi [35.85%])

Procentaj din vot: 35.85%

3. Rareori (9 voturi [16.98%])

Procentaj din vot: 16.98%

4. Nu stiu (11 voturi [20.75%])

Procentaj din vot: 20.75%

Voteaza

#691 Utilizator offline   Interpus 

• V O G
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-January 09

Scris 25 January 2009 - 08:11 PM

da.. aveau in general pana in 24 de ani .. cele intrebate de mine .. inca nu am avut timp sa fac la fel si cu altele trecute de 30 de ani

Vezi postarealoneliness4ever, la Jan 25 2009, 04:56 PM, a spus:

a tu cauti sex . ma scuzi de deranj . cine cauta doar sex sa fie si bun la asa ceva .

p.s foarte bun

si cum stii cat de bun este, daca nu faci cu cel in cauza ? .. eu nu am de unde sa stiu cat de bun sunt .. pentru ca prima relatie a mea a fost in clasa a 12a .. unde numai la sex nu-mi statea gandul , eram cu muntele cu inotul, de altfel ca si acum .. pus mai mult pe distractie .. asa ca nu prea am avut timp sa vad ce-mi pot bateriile ..

iar ultima relatie , a 2a ... oricat de tare am incercat eu sa o conving sa facem si in alte pozitii si in alte parti , decat cele 4 pozitii pe care le vroia ea, si doar in pat.. nu am reusit sa o conving decat de 2 ori (in 4 ani) .. si atunci a spus "mai vreau" ... iar eu am raspuns "nu, pentru ca stiu ce spun, dar tu nu nu nu" .. si de acolo a inceput relatia sa o ia razna .. pentru ca prea era aroganta si nu ma credea deloc nicicand, si am facut si eu pe arogantul (vezi si semnatura mea)

eu caut, in lume, si dragoste si sex, cu amandoua este bine, nu conteaza ordinea ...
0

#692 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 January 2009 - 08:18 PM

Vezi postareaDisciplina, la Jan 25 2009, 08:11 PM, a spus:

da.. aveau in general pana in 24 de ani .. cele intrebate de mine .. inca nu am avut timp sa fac la fel si cu altele trecute de 30 de ani

si cum stii cat de bun este, daca nu faci cu cel in cauza ? .. eu nu am de unde sa stiu cat de bun sunt .. pentru ca prima relatie a mea a fost in clasa a 12a .. unde numai la sex nu-mi statea gandul , eram cu muntele cu inotul, de altfel ca si acum .. pus mai mult pe distractie .. asa ca nu prea am avut timp sa vad ce-mi pot bateriile ..

iar ultima relatie , a 2a ... oricat de tare am incercat eu sa o conving sa facem si in alte pozitii si in alte parti , decat cele 4 pozitii pe care le vroia ea, si doar in pat.. nu am reusit sa o conving decat de 2 ori (in 4 ani) .. si atunci a spus "mai vreau" ... iar eu am raspuns "nu, pentru ca stiu ce spun, dar tu nu nu nu" .. si de acolo a inceput relatia sa o ia razna .. pentru ca prea era aroganta si nu ma credea deloc nicicand, si am facut si eu pe arogantul (vezi si semnatura mea)

eu caut, in lume, si dragoste si sex, cu amandoua este bine, nu conteaza ordinea ...

ti am dedicat o postare din Freud la acu la moment . :P
0

#693 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 25 January 2009 - 08:28 PM

Vezi postareaAizen, la Jan 25 2009, 03:22 PM, a spus:

Joanna, ori suntem useri, ori suntem oameni... hotaraste-te. :P

Vezi postareaDisciplina, la Jan 25 2009, 04:38 PM, a spus:

da sunt opsedat si disperat.. dar nu dupa fete, ci dupa nereusitele de a cuceri o fata, din nou

desi le spun fetelor ca vreau sa fac amor/dragoste/sex cu ele .. fiind in cazul asta direct cu ele, si nu ipocrit.. ele ma refuza, chiar toate pana acum .. indiferent unde le abordam (in universitati, in biblioteci, in statii de autobuz, in tren, la inot, la cumparaturi, la cozi, la sala de fitness, in cluburi, la concerte si muulte altele)

si la fel si cand le invitam direct sa ne cunoastem si sa invatam sa ne iubim, sa cunoastem si noi dragostea adevarata (fara sa fac in cazul asta apropuri legate de sex) .. ma refuzau... si iar nu stiu de ce

si ma dispera ca sunt muuuulte fete care vor dragoste, altele care vor doar sexi .. este prea imposibil sa nu fii intrebat eu pe cine trebuie ..

da...sunt toate sansele sa fii nimerit tu gresit,ce ti se pare ciudat...mie nu..pana nu intalnesti persoana pe care o vei iubii sau te va iubii mereu vei da de astfel de raspunsuri...incearca ceva intre...nici prea cu romantism dar nici direct la sex sa treci,incearca sa ai un echilibru

Vezi postareaDisciplina, la Jan 25 2009, 04:49 PM, a spus:

de ce sa am tactica.. adica sa le duc cu zaharelul ? .. sau sa fac apropouri ? .. sau le bine-dispun cu vorbele ? .. adica sa imi bat joc de ele ca sa le atrag sa faca ce mi-ar placea mie ? .. nu-mi sta in fire, crede-ma

si in plus, eu asa am auzit, asa am invatat, si asa mi s-a spus pana acum peste tot pe unde s-a adus vorba de fete.. ca lor le place sa li se spuna lucrurilor pe nume si ca nu vor ipocriti .. si nu sunt, spun direct si sincer

Da nu vrot ipocriti,dar nici sa fii direct sa spui...fata vreau sa ma culc cu tine....nu asa nu merge trebuie sa stii sa fii diplomat nu ipocrit ca e o diferenta,sao respecti pe femeia de langa tine
0

#694 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 25 January 2009 - 09:19 PM

Erena, pot sa stiu de ce mi-ai dat un reply atat de explicit?
0

#695 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 25 January 2009 - 09:26 PM

ti uitasem sa iti raspund..si mi-a fost lene sa modific da hai ca iti zic acu

in real life esti om... aici pe virtual esti user
multumit de raspuns ?
0

#696 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 25 January 2009 - 09:24 PM

Parca tin minte asta de undeva. Stai putin... cred c-aud voci in capul meu. Neah... sigur eu n-am spus asa ceva inainte.
0

#697 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 25 January 2009 - 09:36 PM

Vezi postareaAizen, la Jan 25 2009, 09:24 PM, a spus:

Parca tin minte asta de undeva. Stai putin... cred c-aud voci in capul meu. Neah... sigur eu n-am spus asa ceva inainte.

ce anume?
0

Impartaseste acest subiect:

• 70 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Atasamente cat de usor renunti? sado  97 8.439
Hot Topic (New) Cum sa o cuceresc?
sfaturi
Geo1000  47 7.749
Hot Topic (New) se pare ca si eu iubesc dupa perdea cristina16  43 12.459
Topic inchis Jumatatea ideala....descriere crystyann  101 18.716
Hot Topic (New) Domnilor...aveti reclamatii!
...si unde dragoste nu e...nimic nu e.
Bagherra  24 7.532