sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ZEITGEIST A FI sau a NU FI cu ochii larg deschisi Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Amaterasu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 08

Scris 17 August 2008 - 02:45 PM

pentru cei care au vazut documentarul "zeitgeist" le propun aici sa ne expunem punctele de vedere,impresiile in urma vizionarii lui,pentru cei care nu l-au vazut le propun cu caldura sa il caute si sa se uite la el.so..astept pareri si opinii
0

#2 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 17 August 2008 - 02:46 PM

Scenariile de acolo sunt nu posibile, ci probabile.

Dupa ce am vazut documentarul m-am gandit la ce conspiratie ar putea sa fie de fapt in spatele celor care demasca la randul lor o conspiratie.
Asta chiar ar fi interesant.
0

#3 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 17 August 2008 - 02:52 PM

Vezi postareaAmaterasu, la Aug 17 2008, 03:45 PM, a spus:

pentru cei care au vazut documentarul "zeitgeist" le propun aici sa ne expunem punctele de vedere,impresiile in urma vizionarii lui,pentru cei care nu l-au vazut le propun cu caldura sa il caute si sa se uite la el.so..astept pareri si opinii

Interesant zetigeist, desi combate Biblia si pe profetul Isus, confirma profetiile apocaliptice. Cred ca autorul documentarului e schizofren. Schizofrenii se contrazic mereu pe ei insisi in aceasi argumentatie sau ofera probe taman din ceea ce contesta. Adica din Biblie.
0

#4 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 17 August 2008 - 02:50 PM

Deci tie ti se pare interesanta transpunerea unui schizofrenic, ha?

Si ce e gresit sa combati Biblia prin ea insasi?
0

#5 Utilizator offline   Amaterasu 

• Boboc
  • Pip

Scris 17 August 2008 - 02:58 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 17 2008, 03:46 PM, a spus:

Scenariile de acolo sunt nu posibile, ci probabile.

Dupa ce am vazut documentarul m-am gandit la ce conspiratie ar putea sa fie de fapt in spatele celor care demasca la randul lor o conspiratie.
Asta chiar ar fi interesant.

la asta m-am gandit si eu prima data..unii care incearca ei sa demaste ceva fie chair imaginar..insa sunt cateva chestii mult prea stiintific demonstrate...

Vezi postareaCleric Preston, la Aug 17 2008, 03:52 PM, a spus:

Interesant zetigeist, desi combate Biblia si pe profetul Isus, confirma profetiile apocaliptice. Cred ca autorul documentarului e schizofren. Schizofrenii se contrazic mereu pe ei insisi in aceasi argumentatie sau ofera probe taman din ceea ce contesta. Adica din Biblie.

la partea cu biblia mai ca dau mana cu ei...sunt in mare parte de acord cu teoria prezentata de acel "schizofrenic". si la partea cu biblia....well..daca cel care a scris-o nu a stiut sa nu se dea de gol...a dat acolo niste "indicii" pentru cine stie sa le citeasca,pentru ca in fond si ea a fost facuta dupa ceva original..e ca in jocul ala telefonul fara fir.la inceput a fost un mare adevar care intre timp trasnpus in mai multe feluri s-a deformat

Aceasta postare a fost editata de Amaterasu: 17 August 2008 - 02:59 PM

0

#6 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 August 2008 - 03:04 PM

Vezi postareaAmaterasu, la Aug 17 2008, 03:58 PM, a spus:

la partea cu biblia mai ca dau mana cu ei...sunt in mare parte de acord cu teoria prezentata de acel "schizofrenic". si la partea cu biblia....well..daca cel care a scris-o nu a stiut sa nu se dea de gol...a dat acolo niste "indicii" pentru cine stie sa le citeasca,pentru ca in fond si ea a fost facuta dupa ceva original..e ca in jocul ala telefonul fara fir.la inceput a fost un mare adevar care intre timp trasnpus in mai multe feluri s-a deformat

Pai tot la Armaghedon si Apocalipsa ne spune si zeitgeist ca vom ajunge, doar că nu ne va salva nimeni din situatia respectiva, decat probabil extraterestrii. E cam pesimist mesajul desi eu cred ca extraterestri vor veni curand, inclusiv liderul-preotul lor si vor fi ai dracu de multi care vor ridica mainile in sus si vor spune: "take me to your leader" , mama navă ne va veghea din cer 24 din 24.

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 17 August 2008 - 03:09 PM

0

#7 Utilizator offline   Amaterasu 

• Boboc
  • Pip

Scris 17 August 2008 - 03:06 PM

ignoranta pot spune atata tot.dar e parerea ta si o respect.asa cum sper ca si u sa respecti parerea celor de aici:D si de acolo
0

#8 Utilizator offline   Cleric Preston 

• Donator de celule STEM
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 August 2008 - 03:09 PM

Vezi postareaAmaterasu, la Aug 17 2008, 04:06 PM, a spus:

ignoranta pot spune atata tot.dar e parerea ta si o respect.asa cum sper ca si u sa respecti parerea celor de aici:D si de acolo

Eu iti respect parerea prin faptul ca o combat. Nu e nevoie sa fi de acord.

Curand va fi pusa in scena O MARE MINCIUNA. Pentru ca toti cei care iubesc minciuna sa cada in plasa. Asa cum a fost pe vremea lui Hitler. Ce li s-a spus germanilor, sunteti cei mai frumosi si cei mai destepti. Si ei au crezut. Rasplata? 9 milioane de germani ucisi, 1 mil soldati, 8 mil civili.

Tot asa va fi si cu Zeitgeist si generatia Harry Potter. Li se va da tuturor o matura ca se salveze din neant.

Aceasta postare a fost editata de Cleric Preston: 17 August 2008 - 03:10 PM

0

#9 Utilizator offline   Amaterasu 

• Boboc
  • Pip

Scris 17 August 2008 - 03:12 PM

nu am vorbit de harry potter si nu prea vad legatura..in fine...

Aceasta postare a fost editata de Amaterasu: 17 August 2008 - 03:12 PM

0

#10 Utilizator offline   Nictalop 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 08

Scris 17 August 2008 - 03:19 PM

Daca jumatate din ce se spune in Zeitgeist e adevarat, atunci batalia e deja pierduta. Ce este sigur in istorie e schimbarea. Chiar daca omenirea se va supune de buna-voie plutocratiei, generatiile urmatoare vor decide cat de justificata a fost ideea aceasta. La fel cum vor spune despre capitalismul de astazi.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Ghid subforum
-- citeşte īnainte de a posta --
dAImon  2 7.976
Replici noi Proiectul legii sanatatii
Reforma sanatatii
Psihologul  4 904
Hot Topic (New) Mihail Gorbaciov
Poate nu e prea tarziu sa ii pupam calcaiele ... fara el ...
Saharian  28 2.036
Replici noi Francomasonii si implicatiile lor politice. Shakeit  9 5.227
Replici noi Mariana Suciu continua falimentul Romexpo Ioanid  0 1.048