Am terminat facultatea de ecologie si protectia mediulu, sunt licentiata in ecologie ... domeniul biologie. Cum pot sa incep o activitate pe cont propriu.... sa deschid o firma de mediu si ce obiectiv de activitate pot avea? Daca m-ar putea sfatui cineva v-as fi tare recunoscatoare ... Va multumesc anticipat!!!
Pagina 1 din 1
protectia mediului
Scris 17 August 2008 - 12:09 PM
Nu stiu daca mai este vreun topic asemanator.... despre o firma de protectia mediului .... eu nu am vazut.
Am terminat facultatea de ecologie si protectia mediulu, sunt licentiata in ecologie ... domeniul biologie. Cum pot sa incep o activitate pe cont propriu.... sa deschid o firma de mediu si ce obiectiv de activitate pot avea? Daca m-ar putea sfatui cineva v-as fi tare recunoscatoare ... Va multumesc anticipat!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum ne afecteaza criza joburile (exemple concrete)
Despre (ne)siguranta locului de munca in aceasta perioada |
Septimiu Popescu | 15 | 3.582 |
|
Proiecte de finantare | chybrytel | 2 | 902 |
|
Pilon 2 Sanatate
Detalii despre al3lea val |
Rebel XP | 0 | 986 |
|
Energii neconventionale - subventionare | gogutu | 1 | 4.065 |
|
Parcare prin SMS si la Satu Mare | SMS Parking | 1 | 478 |