Exact!

De acolo l-am luat... uneori,si prin alti intermediari dar in final,tot acolo m-au trimis.
Ca l-am "instalat" de citeva ori nu doar o data!
Da,mi-l descarca intrun folder compresat in Winrar.Extrag folderul in C:"Documente" apoi,dau dublu clic pe executabilul de acolo;se deschide direct la "Setting".
Imi ia o juma' de zi sa-l setez,functioneaza bine...download,upload...doar ca, nefiind instalat nicaieri,neavind nici un icon pentru deschidere pe desktop si nici altundeva,dupa ce-l inchid,dispare fara urma!
Ma duc la folderul salvat ca sa-l deschid de acolo,cum spui tu...si la deschidere,constat ca imi apare..nesetat!
Nu mai pooooooooooot!
Pai,daca la fiecare deschidere a lui trebuie sa-mi pierd juma' de zi sa-l resetez,ma lipsesc!
Inseamna ca viata mea zilnica se reduce la pc. si la resetarea "Strong"-ului!

L-am mai avut pe pc. dar se instala...cu icon de deschidere pe desktop...fara probleme.
Nu mi-a mai functionat ( imi cerea o noua versiune) si a trebuit sa-l dezinstalez.
Acum,am o noua versiune...

.................
Am cerut ajutor pe main chatul lui,incercind sa explic ce patesc si am dat peste o timpita care,ma intreba daca sunt..."timpit"

spunindu-mi ca-i normal sa fie asa si ca pentru deschidere,sa-l deschid din folder.
Degeaba ai explicam ca desi e incomod sa-l deschid din folder,as facea-o si p'asta...dar,problema mea e ca la fiecare deschidere trebuie sa-l...resetez!
Nu pricepea "inteligenta",de ce...

Pai,asta cutam sa aflu si eu...
In final,m-am trezit ban-nata pentru...publicitate!

Timpiti!
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 17 August 2008 - 01:14 PM