Cand sa renunti la speranta? Cand stii ca orice ai face, relatia nu va merge?
Scris 16 August 2008 - 07:39 PM
Cand stii ca nu mai are sens sa mai speri, sa mai astepti, sa te framanti incercand sa afli ce ai gresit, ce ai mai putea schimba la tine........
Cand mintea ta iti spune ca nimic nu se va schimba iar sufletul tau topeste de suferinta promisiunilor ramase neimplinite.....de cine asculti?
Cand vrei mai mult de la o relatie iar el se cantoneaza intr-un tipar clar delimitat care nu iti lasa loc de visare decat de la o intlanire la alta......mai are rost sa stai intr-o relatie, oricat de intense ar fi sentimentele si oricat de fierbinti ar fi imbratisarile?
Va provoc sa va ganditi la tema asta aparent siropoasa. Nu ma refer la cuplurile in care nu mai exista sentimente si doar obisnuinta si inertie, nici la cuplurile in care dragostea a murit sufocata de umilinte, violenta sau indiferenta.....
Ma refer la cuplurile, usor asimetrice, in care el (sau ea) se declara fericit iar ea (sau el), la fel de fericita se lupta cu gustul amar al stagnarii.
Cand mintea ta iti spune ca nimic nu se va schimba iar sufletul tau topeste de suferinta promisiunilor ramase neimplinite.....de cine asculti?
Cand vrei mai mult de la o relatie iar el se cantoneaza intr-un tipar clar delimitat care nu iti lasa loc de visare decat de la o intlanire la alta......mai are rost sa stai intr-o relatie, oricat de intense ar fi sentimentele si oricat de fierbinti ar fi imbratisarile?
Va provoc sa va ganditi la tema asta aparent siropoasa. Nu ma refer la cuplurile in care nu mai exista sentimente si doar obisnuinta si inertie, nici la cuplurile in care dragostea a murit sufocata de umilinte, violenta sau indiferenta.....
Ma refer la cuplurile, usor asimetrice, in care el (sau ea) se declara fericit iar ea (sau el), la fel de fericita se lupta cu gustul amar al stagnarii.
Scris 16 August 2008 - 08:00 PM
Iar dezamagirea e trezirea din amagire.
Poti renunta la speranta? am mai fii vii fara ea?
Poti renunta la speranta? am mai fii vii fara ea?
Scris 16 August 2008 - 08:18 PM
deceivedC, la Aug 16 2008, 09:46 PM, a spus:
Dezamagirea este peste tot
Dezamagirea vine din asteptarile noastre neadecvate la realitate. Nimeni pe lumea asta nu ne poate dezamagi. Cum spuneam ne trezim doar din propria amagire, din ceea ce ne-am imaginat, am visat, am sperat legat de o persoana, o situatie samd.
Asa ca....dezamagirea nu este peste tot. Doar in noi
Scris 16 August 2008 - 08:27 PM
Ai vazut ce s-a intamplat in Georgia(razboiul)?
Sa zicem,cauza este rezultatul ceea ce si-au imaginat,sperat in legatura cu o persoana,situatie,etc
Este corect?
Sa zicem,cauza este rezultatul ceea ce si-au imaginat,sperat in legatura cu o persoana,situatie,etc
Este corect?
Scris 16 August 2008 - 08:52 PM
O sa spun si eu ca rabinul: " Si tu ai dreptate......"
Doar ca asta nu raspunde la intrebarea si tema propusa de mine.
Cand stii ca e cazul sa spui gata si sa pleci mai departe?
Doar ca asta nu raspunde la intrebarea si tema propusa de mine.
Cand stii ca e cazul sa spui gata si sa pleci mai departe?
Scris 17 August 2008 - 05:01 PM
Poate e greu sa vorbesti despre despartiri. La fel de greu pe cat e sa iei decizia unei despartiri. Uneori, oricat de mult ai incerca sa inclini talerul in care pui lucrurile bune si ceea ce ai vrea sa pastrezi din relatia respectiva, el se ridica in defavoarea celui in care se ingramadesc toate promisiunile nerealizate, toate asteptarile, epuizarea, nesomnul grele sub povara lacrimilor si a timpului pe care l-ai lasat sa treaca
Scris 17 August 2008 - 05:16 PM
Aceasta postare a fost editata de Somesh: 17 August 2008 - 05:17 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prea multa dragoste
exista ? |
Puferiu | 23 | 2.631 |
|
Unde mai poti intalni pe cineva zilele astea?
In special barbati... |
Aroundlove | 842 | 35.823 |
|
Dragoste la prima vedere?
credeti ca exista dragoste dupa cateva ore? |
gogo84 | 61 | 7.527 |
|
De ce ne dam seama de lucrurile valoroase atunci cand le pierdem? | janinutza | 32 | 10.840 |
|
|
Ex3kutor | 181 | 5.662 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS