Sari la conținut
Forum Roportal
kem

Concurs Killah Records

Postări Recomandate

In ultima perioada de timp, tot mai multe trupe sau artisti independenti cu potential, dar fara puterea financiara de a se sustine in vedera realizarii unor piese in conditii profesionale au cerut sansa de a fi sustinuti, au cerut putin credit si intelegere. Se trimit piese demo, se lucreaza din greu in conditii care nu au cum sa ajute tinerii artisti debutanti. Locurile unde se pot trimite piese demo sunt multe si par sa se inmulteasca pe zi ce trece, dar de ascultat, piesele demo sunt ascultate tot de cei care le trimit si prea putin de cei care ar trebui sa ajute. Pentru trupele sau artistii independenti care se zbat sa scoata in fata materialul lor audio, labelul KILLAH RECORDS organizeaza un concurs cu premii in valoare de aproape 1.000 euro:

 

Locul I : doua piese (instrumental, inregistrare,mixaj si mastering)

Locul II : un instrumental produs de K-rie si un tricou Killah Records

Locul III: o inregistrare in studioul Killah Records si un tricou Killah Records.

 

Criteriile dupa care vor fi alese piesele castigatoare:

 

-piesele vor fi atent ascultate si analizate de un juriu format din artistii oficiali Killah Records si un grup de 4 persoane din exteriorul grupului Killah. Pentru a evita probleme legate de felul in care prietenia cu artistii care vor participa la acest concurs ar putea influenta intr-un fel sau altul decizia membrilor juriului, am preferat sa nu anuntam numele componentilor juriului oficial. Notele juriului vor fi de la nota 1 la nota 5 (nota 5 fiind cea mai mare evident).

-piesele vor fi expuse pe o pagina special destinata acestui concurs. Pe aceasta pagina, persoanele care urmaresc concursul pot sa sustina artistul preferat votandu-l. La nota finala, contributia juriului va fi in procent de 70%, restul de 30% fiind luat in calcul din voturile ascultatorilor!

 

Citeste atent!!! REGULAMENT :

 

 

- Inscrierile la acest concurs se vor face incepand cu data de 15 August 2008. Sunt acceptate toate inscrierile care respecta regulamentul acestui concurs, ultimele inscrieri se vor face pe data de 15 Octombrie 2008. Orice alta inscriere care depaseste termenul limita (15 Octombrie 2008) in acest concurs nu va fi luata in considerare!

- Puteti vota artistul vostru preferat numai incepand cu data 16 Octombrie 2008, termenul limita pentru a selecta artistul preferat in acest concurs fiind 1 Noiembrie 2008!

- Un user inregistrat nu are voie sa voteze decat o singura data!

- Nu se accepta decat o piesa ca demo participant in concurs!!! Va sugeram sa trimiteti cea mai reprezentativa piesa a voastra!!! In cazul in care o sa trimiteti mai mult de o piesa demo o sa fie selectata prima piesa primita, lucru care ar putea sa va dezavantajeze!!!

- Se accepta participarea cu instrumentale "imprumutate" (concept mixtape)!

- Nu se accepta piese gen "Diss"!

- Nu se accepta piese ce contin aluzii sau referiri rasiste!

- Nu se accepta manipulari de tip "Spam" in vederea influentarii juriului sau a ascultatorilor!

- Nu se accepta post-uri repetate pe forum. Postarea unui singur anunt/ enunt fiind suficienta!

- Nu se accepta versuri plagiate!

- Inscrierea pieselor demo in concurs se va face numai in baza unui formular care va putea fi downloadat in format Word : .doc sau .rtf

- Piesele demo vor fi atasate impreuna cu formularul de inscriere si trimise la adresa de e-mail demo_killah.records@yahoo.com, singura adresa unde piesele vor fi luate in considerare si inscrise in concurs! Piesele care nu sunt insotite de formularul de inscriere completat corespunzator nu vor fi luate in considerare!

 

Artistii care nu respecta acest regulament vor fi descalificati!

In perioada 1-3 Noiembrie piesele vor fi analizate, vor fi notate, se va face numaratoarea voturilor. Pe 5 Noiembrie se vor afisa castigatorii concursului!

 

Va dorim inspiratie !!!

 

Pentru informatii suplimentare contactati-ne numai pe YM : demo_killah.records

post-170112-1218795655_thumb.jpg

Editat de kem

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×