sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Atractie puternica dar pasiuni diferite Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 14 August 2008 - 12:55 PM

Nu de putine ori, in ciuda atractiei fizice si emotionale reciproce, diferentele de gust in unele chestii isi spun cuvantul. De ex: ea asculta alta muzica decat el, se uita la alt gen de filme, nu suporta masina pe care tu vrei s-o cumperi, ii place altfel de mobila in casa, in timpul liber ii place sa se distreze in alte locuri, etc.. Cu toate astea, repet: sexual se inteleg al naibii de bine, iar sufleteste reusesc sa se inteleaga la fel de bine. Si totusi.. ce e de facut in aceasta situatie? Poate continua relatia? Sau unul dintre ei ii va da papucii celuilalt pe motiv ca "imi pare rau, suntem prea diferiti.." ?
0

#2 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 14 August 2008 - 01:04 PM

amandoi ar trebui sa cedeze in mod egal in anumite privinte,nu cred k intr-o mare pasiune s-ar ajunge la despartire din cauza k vezi doamne "nu imi place muzica pe care o asculti"...invatzati sa fiti ingaduitori,cereti dar si oferiti si totu va decurge bine,la un moment dat asta venind de la sine/...:bye:
0

#3 Utilizator offline   kleine 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-August 08

Scris 14 August 2008 - 01:07 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Aug 14 2008, 01:55 PM, a spus:

Nu de putine ori, in ciuda atractiei fizice si emotionale reciproce, diferentele de gust in unele chestii isi spun cuvantul. De ex: ea asculta alta muzica decat el, se uita la alt gen de filme, nu suporta masina pe care tu vrei s-o cumperi, ii place altfel de mobila in casa, in timpul liber ii place sa se distreze in alte locuri, etc.. Cu toate astea, repet: sexual se inteleg al naibii de bine, iar sufleteste reusesc sa se inteleaga la fel de bine. Si totusi.. ce e de facut in aceasta situatie? Poate continua relatia? Sau unul dintre ei ii va da papucii celuilalt pe motiv ca "imi pare rau, suntem prea diferiti.." ?

cine spune ca trebuie sa aibe aceleasi preferinte?? fiecare cu personalitatea si tabieturile lui... Adica daca eu sunt fana rock iar el e fan house asta nu inseamna ca atunci cand suntem impreuna sa ascultam muzica de relaxare sau mtv... trebuie gasit un mijloc... plus de asta atunci cand iubesti trebuie sa asculti dorintele celuilalt!! adica pot sa ii poropun sa asculte melodia mea preferata rock odata... si poate ii place... dar nu il pot obliga sa asculte tot albumul.... daca sexual si spiritual este totul ok restul sunt detalii care au rezolvare in cazul persoanelor care nu sunt egoiste si au harul comunicarii... O relatie de succes implica si sacrificii: ''mai lasa de la tine ca las si eu de la mine''
0

#4 Utilizator offline   albella 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-August 06

Scris 17 August 2008 - 01:03 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Aug 14 2008, 03:25 PM, a spus:

Nu cred ca asta e o problema chiar asa mare. Totul depinde de cum isi negociaza timpul petrecut impreuna si pasiunile comune si de cum respecta fiecare individualitatea si preferintele celorlalti. Dificultatea poate aparea atunci cand unul dintre ei se simte neglijat din cauza preocuparilor diferite a celuilalt.
0

#5 Utilizator offline   mandy777 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-June 08

Scris 17 August 2008 - 02:22 PM

Daca exista iubire aceste"impedimente"nu pot face rau unei relatii.trebuie sa existe intelegere.nimeni nu spune sa asculti numai genul lui/ei preferat de muzica...ar fi absurd.iar in legatura cu iesirile un weekend il petrecem in stilul tau un weekend in stilul meu.Si imbinati lucrurile care va plac si sigur va fi totul ok :yahoo:
0

#6 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 17 August 2008 - 02:40 PM

nu prea sunt relevante diferentele insiruite de tine cand exista iubire..in afara de una , si anume : 'in timpul liber ii place sa se distreze in alte locuri ' ..adica cum vine asta? ..dimineata ne bem cafeaua, mergem fiecare la serviciul lui si povestim fiecare cu colegii lui, venim acasa , ne dam un pupic, eventual mancam ceva si apoi iar fiecare in treaba lui..unul la meci si alta la coafor..ehee..ar fi ceva daca asta s-ar intampla de cateva ori pe luna..dar zilnic !!!!????

Si oricum, macar sa fie gata sa incerce sa se distreze si in locurile tale..sau macar sa gasiti niste locuri comune..vorba aia : ceva ii putred in Danemarca :yahoo:
0

#7 Utilizator offline   Jet Black 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 17 August 2008 - 04:13 PM

Atractie puternica,dar pasiuni diferite si totusi se insista pe relatie inseamna triumful sentimentelor asupra ratiunii.
0

#8 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 17 August 2008 - 04:15 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Aug 14 2008, 01:55 PM, a spus:

Atat timp cat aceste diferente nu duc la frustrarea unuia sau a ambilor parteneri.. probabil ca relatia poate merge inainte. Depinde cat de bine stiu sa se "ingrijeasca" de nevoile celuilalt.
0

#9 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 17 August 2008 - 10:24 PM

Vezi postareaJet Black, la Aug 17 2008, 05:13 PM, a spus:

Atractie puternica,dar pasiuni diferite si totusi se insista pe relatie inseamna triumful sentimentelor asupra ratiunii.

e adevarat se insista pe acest lucru,dar in ziua de azi un mare procent din cupluri nu respecta asta.iubind cu adevarat trecem peste obstacolul "pasiuni diferite",asta inseamna sa iubesti cu adevarat pana cand nu ii mai vezi defectele persoanei iubite si nu te mai intereseaza asa mult pasiunile diferite.in mometul in care vorbim de pasiuni diferite e clar ca nu este vorba de iubire adevarata si apar multe alte motive de despartire musamalizate de problema in cauza.
0

#10 Utilizator offline   xandrina 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 18 August 2008 - 09:50 AM

contrariile se atrag !
ar trb ca fiecare sa`i inteleaga pasiunile celuilalt si sa se ajunga la compromisuri astfel incat relatia sa nu fie afectata !
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Bună, eu sunt un tip timid, din păcate, şi am cāteva īntrebări BogdanDK  143 7.670
Hot Topic (New) Atasamente "Ochii care nu se vad se uita"? * * * * * Darianna  464 62.599
Hot Topic (New) Atasamente A te sinucide din dragoste e un act de curaj,lasitate sau prostie?
prin momente grele trecem cu totii dar ..
Yvo  814 51.959
Hot Topic (New) Relatii la distanta * * * * -
Teme combinate
missy_19  462 42.895
Hot Topic (New) Relatia de cuplu
mister, indiferenta, tristete, sfat
SadEyes09  47 3.017