sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Handbal pentru amatori - Bucuresti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alessandra23 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-January 06

Scris 12 August 2008 - 10:53 AM

Datorita pasiunii pentru acest minunat sport numit HANDBAL , am ajuns la concluzia ca nu ar fi au daca am incerca sa infintam o echipa de handbal pentru amatori in Bucuresti, avand in vedere ca la Cluj si Brasov sunt deja infiintate aceste echipe datorita unor impatimiti ai handbalului.
Daca ai timp liber si te-ai saturat sa fi doar spectator vino si alatura-te echipei noastre!
Asteptam mesajele si opiniile voastre in privinta infiiintari acestei echipe. :cheer:

Aceasta postare a fost editata de alessandra23: 12 August 2008 - 10:56 AM

0

#2 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 26 August 2008 - 01:08 PM

si daca esti varza, te poti baga in ea, si ai doar 1,65.
0

#3 Utilizator offline   maria_kess 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 21-September 08

Scris 21 September 2008 - 09:07 PM

pe mine ma intereseaza , as dori mai multe informatii .
0

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 23 January 2009 - 01:21 PM

Amatori, ca şi cāţiva din jucătorii naţionalei Romāniei ? :hi:

După rezultatul de ieri, Slovacia - Romānia 28 - 23 de la Campionatul Mondial de Handbal din Croaţia, īn oraşul Osiijek, na'ionala noastră a ratat calificare īn faza superioară, fiind nevoită să joace acum , pentru unul din locurile 13 - 24, īntr-un alt oraş din Croaţia, un oraş cu rezonanţe ligvistice ciudate. :pardon:

Spicuire din presa sportivă romānă :

"Pentru Romānia s-a īncheiat doar prima fază a turneului final, nu şi Campionatul Mondial. Elevii lui Aihan Omer se vor sui azi īn autocar şi vor schimba oraşul, pentru partea a doua. Ca şi īn faza de elită, se vor forma cāte două grupe, unde echipele vor promova cu punctele acumulate īntre ele. Cele trei echipe din Grupa A se vor īmperechea cu cele din Grupa B şi vor juca īn oraşul Pula. Celelalte șase echipe (Rusia, Tunisia, Algeria, Brazilia, Egipt, Arabia Saudită) vor evolua la Porec.

La Pula, romānii vor da piept cu Cuba (24 ianuarie), cu Kuwait (25 ianuarie) şi cu marea perdantă a competiţiei, Spania, campioana mondială din 2005, eliminată ieri īn meciul decisiv de Coreea de Sud.
"
0

#5 Utilizator offline   catalinna84 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-March 09

Scris 18 March 2009 - 09:48 AM

Vezi postareaalessandra23, la Aug 12 2008, 10:53 AM, a spus:

Datorita pasiunii pentru acest minunat sport numit HANDBAL , am ajuns la concluzia ca nu ar fi au daca am incerca sa infintam o echipa de handbal pentru amatori in Bucuresti, avand in vedere ca la Cluj si Brasov sunt deja infiintate aceste echipe datorita unor impatimiti ai handbalului.
Daca ai timp liber si te-ai saturat sa fi doar spectator vino si alatura-te echipei noastre.

sunt f icantata sa vad acest ms si as dorii sa stiu cat mai mult .va rog sa mi lasati un nr unde as putea sa ma inscriu sau sa fac ceva sa intru in legatura cu voi

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 06 March 2012 - 08:45 PM
Motiv editare: inchis citat

0

#6 Utilizator offline   alessandra23 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 27-January 06

Scris 19 March 2009 - 11:49 AM

Diseara avem antrenament pt mai multe detalii contacteaza-ma :handbal_2008@yahoo.com
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic