sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Arhanghelul Mihail si Iisus Christos au fost manifestari ale lui Dumnezeu pe Pamant? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 26 August 2008 - 05:08 PM

Vezi postareamihaela1, la Aug 25 2008, 01:17 AM, a spus:

Corect era sa intelegi ca am solicitat, celor care au studii teologice, sa argumenteze pro sau contra pe textul biblic, o teorie sustinuta de un profesor universitar teolog. Teorie prin care se afirma ca Arhanghelul Mihail si Iisus Christos au fost manifestari ale lui Dumnezeu pe Pamant.

Pai, eu am adus proba biblica si...... degeaba! Tot la filozofie o dati. la ce bun ceri proba biblica daca nu stii ce e aia si daca nici macar nu te intereseaza?
0

#22 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 26 August 2008 - 05:44 PM

zexelica, esti prost dispus si te razbuni pe primul iesit in cale?
De unde stii tu, ce ma intereseaza si ce nu si ce stiu eu si ce nu?
Crezi ca daca nu ma interesa acest subiect, il puneam in discutie pe forum?
Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca iti impartasesc opinia referitoare la Iisus si Christos, manifestari ale lui Dumnezeu pe Pamant.

Aceasta postare a fost editata de mihaela1: 26 August 2008 - 05:47 PM

0

#23 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 29 August 2008 - 01:16 AM

Vezi postareamihaela1, la Aug 26 2008, 06:44 PM, a spus:

zexelica, esti prost dispus si te razbuni pe primul iesit in cale?
De unde stii tu, ce ma intereseaza si ce nu si ce stiu eu si ce nu?
Crezi ca daca nu ma interesa acest subiect, il puneam in discutie pe forum?
Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca iti impartasesc opinia referitoare la Iisus si Christos, manifestari ale lui Dumnezeu pe Pamant.

Nu sunt deloc prost dispus. Insa, discutia trebuia incheiata odata cu expunerea probei biblice. Ce alte discutii sa mai fie?
0

#24 Utilizator offline   lulutzik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 13 September 2008 - 01:52 PM

Vezi postareajˇgsaw, la Aug 24 2008, 11:36 PM, a spus:

Mdea, mai bine sa se nasca un prunc dintr-o fecioara decat sa vad un mosulica sexand o fecioara de 8 ani in numele lui Allah si Mahomed.

Dumnezeu nu se culca cu fete mari...El a suflat Duh Sfant peste Maria si aceasta a ramas grea....nu mai vorbi tu prostii ce numai diavolul ti le aduce in minte..
0

#25 Utilizator offline   Phasafull 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-December 10

Scris 13 December 2010 - 04:55 PM

Vezi postareaSikaryan, la Aug 24 2008, 09:41 PM, a spus:

Evident ca nu au!
Isus Nazariteanul era Rabin iudeu si predica de mic pe trepteleSinagogii !

Cel care avea legatura cu faptele Inchizitiei dar mai ales cu faptele bisericii care ardea pe rug ereticii ...chiar si fara inchizitie... este Isus Christos ...personajul care a fost si cica mai este ... Capul Bisericii!
Adica a acelei biserici care a infaptuit bicisnicii!

Pai apostolii puteau sa-l declare si Master of the Univers ... ca tot nu avea nici o legatura cu "Biserica lui Christos", pentru ca toti Apostolii erau iudei exact la fel ca Isus ...iar iudeii nu au biserica ci sinagoga ...daca nu stiai!

Cautam unele comentarii ... si am ajuns pe acest topic ...ISUS CRISTOS este Fiul lui Dumnezeu intrupat intr-un trup asemanator cu al omului ,ca si om traind acum aprox 2000 de este ultimul iudeu care este obligat sa tina legea mozaica,pe care EL a implinito intocmai si intemeitorul "Caii"asa cum o numeau adversarii sai si pe care chiar fariseul Saul (Sf.apostol Pavel) a combatuto (Faptele apostolilor cap 22)

In ceea ce priveste "Biserica lui cristos" va rog sa cititi in biblie in 1Corinteni cap 1,versetul 2;Efeseni capit 5:32; 1Timotei 3:15;Evrei 12:23 .Mai sunt si alte argumente si alte citate dar cu alta ocazie mai vorbim. Har si pace la toti
0

#26 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 13 December 2010 - 10:05 PM

Vezi postareaPhasafull, la Dec 13 2010, 04:55 PM, a spus:

Cautam unele comentarii ... si am ajuns pe acest topic ...ISUS CRISTOS este Fiul lui Dumnezeu intrupat intr-un trup asemanator cu al omului ,ca si om traind acum aprox 2000 de este ultimul iudeu care este obligat sa tina legea mozaica,pe care EL a implinito intocmai si intemeitorul "Caii"asa cum o numeau adversarii sai si pe care chiar fariseul Saul (Sf.apostol Pavel) a combatuto (Faptele apostolilor cap 22)

In ceea ce priveste "Biserica lui cristos" va rog sa cititi in biblie in 1Corinteni cap 1,versetul 2;Efeseni capit 5:32; 1Timotei 3:15;Evrei 12:23 .Mai sunt si alte argumente si alte citate dar cu alta ocazie mai vorbim. Har si pace la toti

Mooi da ce le stii de bine!Pai daca Isus este ultimul care a fost obligat sa tina legea.De ce zice Isus;Daca cineva va desfiinta una din cele mai mici porunci etc etc ,nu va avea parte de imparatia cerurilor.
SauAu pe Moise si pe prooroci,sa asculte de i.Daca cineva nu asculta de Moise si de prooroci,nici daca va invia cineva din morti ,nu va crede.
La ce vremi se refera Isus,si la ce fel de oameni?
Cum adica oamenii nu puteau calca legea daca Isus nu ar fi murit pe cruce?
Pentru asta a venit sa invete pe oameni sa nu mai respecte nimic?
De ce Isus a trbuit sa respecte si urmasii lui sa calce?
Hai ca esti tare.
0

#27 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 17 December 2010 - 03:41 PM

Sigur ca da!
0

#28 Utilizator offline   Pa. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 17 December 2010 - 04:05 PM

Vezi postareahaym herman, la Dec 13 2010, 10:05 PM, a spus:

Mooi da ce le stii de bine!Pai daca Isus este ultimul care a fost obligat sa tina legea.De ce zice Isus;Daca cineva va desfiinta una din cele mai mici porunci etc etc ,nu va avea parte de imparatia cerurilor.
SauAu pe Moise si pe prooroci,sa asculte de i.Daca cineva nu asculta de Moise si de prooroci,nici daca va invia cineva din morti ,nu va crede.
La ce vremi se refera Isus,si la ce fel de oameni?
Cum adica oamenii nu puteau calca legea daca Isus nu ar fi murit pe cruce?
Pentru asta a venit sa invete pe oameni sa nu mai respecte nimic?
De ce Isus a trbuit sa respecte si urmasii lui sa calce?
Hai ca esti tare.

Ha! Ha! Ha! Totul e logic in crestinism inca de la inceput : in legenda lor, romanii l-au omorit si evreii sint de vina.
Logica schizoida in care intre cauza si efect nu exista nici o legatura. (Nu sariti in sus: vedeti definitia lui schizo! :P )
0

#29 Utilizator offline   AndreiMihail 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-September 09

Scris 12 March 2011 - 09:07 PM

Cei cred ca Iisus Hristos este Arh Mihail,au mers asa de departe incat au modificat textul Scripturii pt a justifica asa blasfemie...

"În toate necazurile lor n-au fost fără ajutor, şi Îngerul care este înaintea feţei Lui i-a mântuit; El însuşi i-a răscumpărat, în dragostea şi îndurarea Lui, şi necurmat i-a sprijinit şi i-a purtat în zilele din vechime".(Isaia 63:9 ) Cornilescu

"Şi El le-a fost izbăvitor în toate strâmtorările lor. Şi n-a fost un trimis şi nici un înger, ci faţa Lui i-a mântuit. Intru iubirea Lui şi întru îndurarea Lui El i-a răscumpărat, i-a ridicat şi i-a purtat în toată vremea de demult" .(Isaia 63:9 ) Ortodox

"Den tot necazul lor, nu sol, nici inger,ce Singur Domnul au mintuit pre ei, iubind pre ei, si nu Se indura de ei; El au rascumparat pre ei si i-au luat pre ei si-i inalta pre ei toate zilele veacului."(Isaia 63,9) Biblia din 1688
0

#30 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 12 March 2011 - 09:56 PM

Da, AndreiMihail, sunt in rezonanta cu acest mesaj.

Multumesc !

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 12 March 2011 - 10:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sfantul Tukaram HareKrishna  14 2.824
Replici noi Dumnezeu este totul intru toate si intru nimeni, nimic
Din viata Parintelui Cleopa
sfantul_calinic  15 3.884
Hot Topic (New) Atasamente Conflictul dintre Dumnezeu şi Iov. DidaJames  205 17.197
Hot Topic (New) Atasamente De ce Mohamed nu este profet sinoe  232 22.354
Hot Topic (New) Potopul si oamenii
ce a ramas dupa potop?
thunami  139 20.034