sau Inregistrare

• 67 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Noua Geneza "de ce maimutele nu se mai transforma in oameni?" Evaluare topic: - - - - -

#641 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 30 March 2009 - 07:26 AM

Vezi postareaJ0', la Mar 30 2009, 04:33 AM, a spus:

Nimeni nu a intalnit un paros si super retardat, care mai are un pic si il pui in randul maimutelor?

Din cate stiu, nimeni nu a intalnit un paros si super retardat... (din exemplarele sanatoase - exclusi cei bolnavi fizic)
0

#642 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 30 March 2009 - 10:00 AM

Vezi postareaCita T, la Mar 30 2009, 01:04 AM, a spus:

nu-mi ramane decat sa-ti raspund si aici:

2. sper sa ramana aici, desi probabil ca va fi stearsa, intrucat regulamentul interzice afisarea PM-urilor

Tocmai de aceea am afirmat ca nu ma intereseaza daca sunt sanctionat pentru incalcarea regulamentului pentru a-mi spune punctul de vedere !!!

3. au fost standuri in care, ca sa primeasca cartea, am platit contravaloarea cartilor. (ca si cum s-au cumparat in clipa aceea).
4. sunt librarii care accepta maxim intre unul si trei exemplare de carte, deoarece nu se vand.
5. tu chiar ai o obsesie privind afacerile...
6. iar eu scriu cate trei carti pentru ca sa te pacalesc pe tine, si cate una 'undercover' cu care dau lovitura financiara.

Numai ALLAH stie ce faci .... :flowers:

7. tu chiar esti un tip haios, stiai?

Da.... :lol2: Poate chiar si simpatic,tocmai de aceea mesajele mele raman pe unde vor muschii mei pubococcigieni SI ALE TALE NU.

SE observa din avion ca toate topicurile pe care le-ai deschis pe acest forum SUNT CAPITOLE DIN CARTEA TA !!! Degeaba ti-ai schimbat nicku-l ...TU tot OctavC=Citat ESTI.

Si mi-ai cerut {pe PM} sa deschid eu un topic despre ideile mele pentru ca ti-au placut afirmatiile mele si te-ai gandit la cat de frumos ar sta in cartea ta.... :spiteful: :flowers:

Aceasta postare a fost editata de Toranagasama: 30 March 2009 - 10:05 AM

0

#643 Utilizator offline   anonimpamantean 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-February 09

Scris 30 March 2009 - 10:13 AM

Vezi postareaToranagasama, la Mar 30 2009, 11:00 AM, a spus:

unii scriu carti, altii rad de ele
unii fac filme, altii comenteaza despre ele.
Conteaza ce in ecuatia aceasta?
0

#644 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2009 - 10:23 AM

Vezi postareaanonimpamantean, la Mar 30 2009, 11:13 AM, a spus:

unii scriu carti, altii rad de ele
unii fac filme, altii comenteaza despre ele.
Conteaza ce in ecuatia aceasta?

Adevarul, sinceritatea....si mai ales INTELIGENTA !!!

Citat se asteapta de la oameni atat religiosi cat si atei sa accepte propria sa viziune relativ interesanta si plauzibila,dar care devine absurda din cauza ca PRETINDE CA DOAR IPOTEZA LUI ESTE CEA CORECTA SI CONCRETA despre propria sa notiunea de DUMNEZEU inchipuita DOAR DE EL !!!

Probabil nu e treaba mea....dar eu nu pot ignora balivernele si incoerenta persoanelor pe care le "contactez" pe acest forum.{Observa propozitia asta "iubitul" meu MACEDON}

Aceasta postare a fost editata de Toranagasama: 30 March 2009 - 10:27 AM

0

#645 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 30 March 2009 - 10:43 AM

Vezi postareaToranagasama, la Mar 30 2009, 12:17 AM, a spus:

DECI NU MA POT ABTINE NICI ACI :
Domnu Citat aka Octav....Dumneavoastra sunteti un dement prost sau reprezentati culmea si definitia ipocriziei ?

Prin cele de mai jos, sper sa te ajut sa-ti raspunzi singur la intrebare.

Daca insulta asta ar fi venit de la persoanele pe care le stimez, de pe acest forum, m-ar fi durut. Nu stiu de ce, dar fiindu-le tu autor, ma amuza. Si chiar nu inteleg de ce...

In cele trei carti scrise, mi-am exprimat parerea personala despre ce presupune relatia om/religie. Inclusiv asupra vietii vesnice. Aceeasi parere, neschimbata, am exprimat-o atat aici pe Forum, cat si pe Blogul cartilor. Nu inteleg despre ce ipocrizie vorbesti?

Oricum, gestul tau te plaseaza undeva foarte jos, pe o scara a moralitatii. Sper ca iti dai seama. Crezand ca ai prins vreun mare peste, ai inceput sa strigi in gura mare si sa ‘dai in vileag’ marea conspiratie pe care, gratie finului tau nas de investigator, ai reusit sa o demasti. Desi in mana tii pantoful umflat de apa pescuit...

Uite, departe de mine gandul de a-ti raspunde pe acelsi ton.
Vreau doar sa lovesc putin in credinta natanga care te face sa te comporti asa cum o faci.
Gandul ala apasator ca unii fac avere pe spinarea si truda oamenilor cinstiti si muncitori ca tine.

"Individu asta va vinde gogosi pentru a-si putea scrie cartea care probabil va aparea prin librarii cu un alt titlu si nume de autor....in care comenteaza ce se discuta pe forum despre insinuarile si afirmatiile"

Vorbele tale m-au facut sa-mi amintesc ceva...

Prima mea carte, Toranagasama, s-a intitulat 'Drumul Sufletelor', si dupa ce am terminat-o de scris, crezand ca va avea succes, am tiparit pe coperta III:

"PRETUL
Aceasta carte este un dar si ca atare nu trebuie sa o platesti. Acum poate ca esti sarac. Dupa ce o vei citi, poate vei deveni mai bogat.Atunci, fara nici un fel de obligatie, vei putea darui la randul tau, cat vei considera. Banii vor fi folositi [...] in constituirea unui fond de salvare a vietii.
Respectivul fond va fi distribuit dupa un allgoritm definit de doi parametri: varsta si timpul ramas pana in momentul in care orice interventie medicala devine inutila. Punctajul maxim il vor obtine tinerii ce sufera de boli operabile ale caror operatii nu pot fi amanate. Pe site-ul cartii se vor anunta sumele intrate, cererile verificate ci confirmate de associatia noastra, toate asezate in ordinea urgentei precum si, in final, sumele platite si rezultatele obtinute.

Daca in continuare nu vei putea darui bani, cel putin vei putea ajuta dand cartea mai departe
"

Apoi, le-am distribuit personal, si prin posta la mai toate personalitatile politice, jurnalistice, si mondene cunoscute.
Am infiintat o fundatie de binefacere, Asociatia Drumul Sufletelor, am deschis niste conturi in care am depus o suma mai mare decat editarea si tiparirea cartilor, (care suma a ramas si unica depunere...), am facut un site http://www.inspiration.org.ro/, si am inceput sa ma implic.

Asa am cunoscut, in Spitalul de Copiii Arsi, un preot adevarat. Parintele Tudor cred ca il chema. El ne-a aratat copii care implorau sa le fie date calmante in timp ce erau scoase fasele lipite de carnea vie, iar doctorii, disperati, le spuneau ca nu mai au in depozit... Am inceput sa cumparam calmante, foi de piele sintetica (cateva milioane un A4), si le-am dus copiilor.
Dupa o vreme, am fost chemati si apoi dati afara de directorul spitalului, un fel de elefant de mare asudat, imbracat in alb, pe motiv ca ca ‘nu se poate, trebuie sa aveti voi ceva ascuns... castigati voi ceva”.
Adica aceeasi natanga temere care te incearca obsesiv si pe tine.

Parintele Tudor ne-a mai aratat ceva, unic, si care friza imposibilul. Construise o biserica micuta, in curte, iar dupa ce intrai in ea, imediat pe dreapta cobora o scara in spirala. Unde sa duca, oare? Nu stiam ca ‘se cade’, in primul rand, ca o biserica (crestin-ortodoxa) sa aiba subsol. Iar in subsol ce sa vezi: o diatamai sala luminoasa, amenajata ca o biblioteca, plina de carti si de mese cu calculatoare, jucarii, si altele, pentru copii internati in Spitalul Grigore Alexandrescu.
Am simtit atunci ca printre noi, astia ahtiati dupa bani, dupa comercial, cum spune obsesia ta, exista si oameni...

Alungati din spital, am incercat, cu ajutorul ziarului Libertatea, sa ajutam donand carucioare copiilor cu handicap locomotor. Impreuna cu ziarul am gasit o familie de 9 copii. In timp ce noi incercam sa ajungem la adresa, incarcati cu un carucior performant si bunatati ptr ceilalti copii, mama lor, anuntata de persoana care ne anuntase si noua cazul, s-a dus la redactie si... a facut un taraboi ca nu are nevoie de nimic.
Imi amintesc ca, impreuna cu jurnalistii, am rams cu un gust amar in minte, nereusind sa intelegem...
Aceasta natanga reactie. Probabil, ca si tine, se gandea ca ceva este putred, ascuns, in gestul nostru.

Sau, alta data, am mers la o familie, si mi-as fi dorit sa vad satisfactia copilului ca se va putea deplasa, insa, copilul, apatic, traia total in alta lume, in vreme ce parintii, dezamagiti, ne-au spus ca ei vroiau bani ca sa-si termine baia in constructie, pentru faianta si sa se racordeza la apa...

Apoi au fost inundatiile... Si am gasit o familie cu multi copii ce avea nevoie de ajutor.
In fine, mai multe detalii vei gasi pe site.

Intr-un final, am cumparat de restul banilor sisteme complete de calcul, vreo opt, si, intr-un an am reusit, cu greu, sa le distribuim, gratuit, unor copii isteti, dar care nu si le puteau permite. Aici intradevar am simtit in priviri, multumirile lor, umplandu-ne sufletul de bucurie.

Pe siteul http://www.inspiration.org.ro/,, vei vedea imagini, alaturi de alte si alte lucruri.interesante.

De ce-ti spun toate astea?
Ca sa intelegi ca printre noi sunt si oameni care incearca sa faca bine, si ca alti oameni, crezand ca fac bine, fac de fapt, mult rau. Si ca asta a fost si este este una din tragediile odiseii umane.
Tu stii din ce categorie faci parte?

PS. Momentan siteul vad ca este inchis. Dupa ce voi plati gazduirea pe anul asta, se va redeschide, si il vei putea vizita.

Aceasta postare a fost editata de Cita T: 30 March 2009 - 11:02 AM

0

#646 Utilizator offline   anonimpamantean 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 30 March 2009 - 10:58 AM

Vezi postareaToranagasama, la Mar 30 2009, 11:23 AM, a spus:

Adevarul, sinceritatea....si mai ales INTELIGENTA !!!

Citat se asteapta de la oameni atat religiosi cat si atei sa accepte propria sa viziune relativ interesanta si plauzibila,dar care devine absurda din cauza ca PRETINDE CA DOAR IPOTEZA LUI ESTE CEA CORECTA SI CONCRETA despre propria sa notiunea de DUMNEZEU inchipuita DOAR DE EL !!!

Probabil nu e treaba mea....dar eu nu pot ignora balivernele si incoerenta persoanelor pe care le "contactez" pe acest forum.{Observa propozitia asta "iubitul" meu MACEDON}

adevarul, sinceritatea, inteligenta sunt toate... subiective.
Parerea ta exprimata pe acest forum, sau oriunde altundeva, poate fi supusa si ea aceluiasi "supliciu" practicat de tine.
Toti putem adopta acelasi stil, e facil, e autentic romanesc.
Mai greu este sa gasim punctul comun care ne ajuta sa ne intelegem si sa construim.
Cita face ce facem toti, isi sustine punctul de vedere, credinta sau crezul. Si o face la un mod foarte frumos.
Tu numesti "baliverne", eu numesc o alta posibilitate. Tu numesti "incoerenta", eu numesc un stil propriu pe care-l pot intelege sau nu, pe care-l pot accepta sau nu.
Depinde foarte mult pe ce pozitie ne situam, de unghiul in care ne-am asezat si de modul in care putem noi percepe realitatea celuilalt.
0

#647 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2009 - 10:55 AM

Vezi postareaCita T, la Mar 30 2009, 11:43 AM, a spus:

Tu stii din ce categorie faci parte?

Explica-mi si invata-ma, tu domnule, care detii adevarul absolut si trebuie sa ma inveti cum sa gandesc si cum sa-mi traiesc viata !!! Hai invata-ne pe toti "superior-CONSTIENTULE" CUM Sa TRAIM SI CE SA FACEM PENTRU A IMBUNATATII LUMEA :spiteful: :flowers:

Aceasta postare a fost editata de Toranagasama: 30 March 2009 - 10:56 AM

0

#648 Utilizator offline   anonimpamantean 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 30 March 2009 - 11:04 AM

Vezi postareaToranagasama, la Mar 30 2009, 11:55 AM, a spus:

Explica-mi si invata-ma, tu domnule, care detii adevarul absolut si trebuie sa ma inveti cum sa gandesc si cum sa-mi traiesc viata !!! Hai invata-ne pe toti "superior-CONSTIENTULE" CUM Sa TRAIM SI CE SA FACEM PENTRU A IMBUNATATII LUMEA :spiteful: :flowers:

poate ca ar fi bine sa vezi replicile din perspectiva unui observator, dincolo de tine... cu siguranta nu vei fi mandru de ele.
Ce faci tu, poate face oricine... ceea ce nu faci tu ar trebui sa iti fie provocare.
0

#649 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 March 2009 - 11:02 AM

Vezi postareaanonimpamantean, la Mar 30 2009, 11:58 AM, a spus:

adevarul, sinceritatea, inteligenta sunt toate... subiective.
Tu numesti "baliverne", eu numesc o alta posibilitate. Tu numesti "incoerenta", eu numesc un stil propriu pe care-l pot intelege sau nu, pe care-l pot accepta sau nu.

Nu !!! Citat considera POSIBILITATEA si STILUL PROPRIU >>>> CERTITUDINE {ADEVARUL ABSOLUT}
EU NU... Iau si eu in calcul orice posibilitate ,nu ma axez pe o anumita idee si afirm ca ce spun eu este CORECT.

Vezi postareaanonimpamantean, la Mar 30 2009, 11:58 AM, a spus:

Depinde foarte mult pe ce pozitie ne situam, de unghiul in care ne-am asezat si de modul in care putem noi percepe realitatea celuilalt.

Corect....Explica-i individului nu mie. :spiteful:

Vezi postareaanonimpamantean, la Mar 30 2009, 12:04 PM, a spus:

poate ca ar fi bine sa vezi replicile din perspectiva unui observator, dincolo de tine... cu siguranta nu vei fi mandru de ele.
Ce faci tu, poate face oricine... ceea ce nu faci tu ar trebui sa iti fie provocare.

Bine tu stai atunci si doar OBSERVA tot ce se scrie pe acest forum ....si lasa-ma in pace.

Aceasta postare a fost editata de Toranagasama: 30 March 2009 - 11:21 AM

0

#650 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 30 March 2009 - 11:09 AM

On topic,va rog!Toranagasama ,combate ideea nu persoana.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 67 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (No New) Ce este Raul?
Un raspuns pentru NeXuS (si cei ce pot citi mai mult de 2 randuri)
octavc  156 12.550
Hot Topic (New) Ii iarta Dumnezeu pe cei mici? seeherezada  483 26.300
Hot Topic (New) Molitvele Sfântului Vasile cel Mare
rugaciuni de exorcizare si blestemare
Raffael Aedrius  59 16.622
Replici noi Insemne crestine avgustul  4 1.706
Hot Topic (New) Ne rugam pentru o vindecare miraculoasa si NIMIC VictorN  81 6.712