dani2008, la Aug 21 2008, 12:28 PM, a spus:
ba voi sunteti simpli rau de tot..stiti sa dati numai din gura atat..datimi dovada nu din gura un om care este bolnav de sida da telefon la preot sa il duca la manastire sau la biserica..ati vazut asa ceva vreodata..? ce nu ganditi mah ce vreti voi sa demonstrati cu asta!! ca religia si credinta trebuie sa dispara de pe pamant si sa ramana doar DUMNEZEU asta vreti sa demonstrati..? si normal ca acei oameni da telefon la salvarea il duce la spital dar si el cat si familia se roaga la dumnezeu si medicul isi face treaba care a invatat-o restul depinde de dumnezeu daca vrea acel om sa traiasca!! asta din cate vad eu zi de zi!! si la tv peste tot nu am auzit sa dea telefon la popa sa se ingramadeasca in biserici!!!! sau poate te referi la oamenii saraci daca nu au bani saraci cum sa se duca ei la spital daca cum stiti voi nu ai bani te lasa sa moara asta-i stiinta fratilor am patito pe propia experiienta ar trebuiit sa fac imprumut in banca ca sa ma poata opera si pe mine de apenticita!!!asta sa intamplat aq cativa ani...asa este cu saraci singura scapare este biserica..daca ei nu au bani decat sa manance o paine pe fiecare zi de ce..pt ca stiinta a evoluat si este totul cu bani..!!! ipocriti satanisti ce sunteti!!!! ca tot ati inceput voi sa ma jigniti!!!
n-ai cu cine dani.....lumea s-a robit Stiintei iar Credinta a disparut la multi....ce va ramane dupa moarte trupului ??? vei mai lua ceva cu tine...macar un lucru cat o unghie din lumea asta ???..nimic....si ce-i veti raspundeti ceilalti lui Dumnezeu: Doamne imi pare rau ca n-am crezut dar am crezut ca ai fost inventat de niste bolnavi....si n-am gasit suficiente dovezi sa credem in tine si ne-a placut mai mult stiita decat credinta nu ?? ...vai si amar de voi fratilor.....va bateti joc in primul rand de sufletele voastre si apoi de Dumnezeu.....
Contact
Facebook
Twitter
RSS