sau Inregistrare

• 67 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Noua Geneza "de ce maimutele nu se mai transforma in oameni?" Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 21 August 2008 - 11:50 AM

Vezi postareadani2008, la Aug 21 2008, 12:28 PM, a spus:

:- iar sa intors stiinta!!!

ba voi sunteti simpli rau de tot..stiti sa dati numai din gura atat..datimi dovada nu din gura un om care este bolnav de sida da telefon la preot sa il duca la manastire sau la biserica..ati vazut asa ceva vreodata..? ce nu ganditi mah ce vreti voi sa demonstrati cu asta!! ca religia si credinta trebuie sa dispara de pe pamant si sa ramana doar DUMNEZEU asta vreti sa demonstrati..? si normal ca acei oameni da telefon la salvarea il duce la spital dar si el cat si familia se roaga la dumnezeu si medicul isi face treaba care a invatat-o restul depinde de dumnezeu daca vrea acel om sa traiasca!! asta din cate vad eu zi de zi!! si la tv peste tot nu am auzit sa dea telefon la popa sa se ingramadeasca in biserici!!!! sau poate te referi la oamenii saraci daca nu au bani saraci cum sa se duca ei la spital daca cum stiti voi nu ai bani te lasa sa moara asta-i stiinta fratilor am patito pe propia experiienta ar trebuiit sa fac imprumut in banca ca sa ma poata opera si pe mine de apenticita!!!asta sa intamplat aq cativa ani...asa este cu saraci singura scapare este biserica..daca ei nu au bani decat sa manance o paine pe fiecare zi de ce..pt ca stiinta a evoluat si este totul cu bani..!!! ipocriti satanisti ce sunteti!!!! ca tot ati inceput voi sa ma jigniti!!!

n-ai cu cine dani.....lumea s-a robit Stiintei iar Credinta a disparut la multi....ce va ramane dupa moarte trupului ??? vei mai lua ceva cu tine...macar un lucru cat o unghie din lumea asta ???..nimic....si ce-i veti raspundeti ceilalti lui Dumnezeu: Doamne imi pare rau ca n-am crezut dar am crezut ca ai fost inventat de niste bolnavi....si n-am gasit suficiente dovezi sa credem in tine si ne-a placut mai mult stiita decat credinta nu ?? ...vai si amar de voi fratilor.....va bateti joc in primul rand de sufletele voastre si apoi de Dumnezeu..... :o:
0

#42 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 18-August 08

Scris 21 August 2008 - 11:55 AM

ma bucur ca am cu cine sa stau de vb pe aici!!!! voi satanistilor sunteti patati cum are un om plamanul care fumeaza de 30 de ani!!aaa si in legatura cu asta tot stiinta este de vina cu tigarile si bauturile sau stiu eu cea mai esit este pacatoasa rau de tot bautura te imbeti ucizi faci chestii murdare din cauza la stiinta singura bautura care o apreciez si o beau la fiecare masa cand am este VINUL si nu il beau in abuz ca voi!!!!

aa sa nu credeti ca vinul tot stiinta la scos..nu la scos domnul iisus a facut din apa vin!!! primul vin bun sufletului zis si sangele lui iisus!!!! nu vinurile care sunt aq cas patate !!!!
0

#43 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 21 August 2008 - 12:22 PM

Vezi postareaNeXuS-Warrior of Thruth, la Aug 21 2008, 12:50 PM, a spus:

n-ai cu cine dani.....lumea s-a robit Stiintei iar Credinta a disparut la multi....

Normal mai munti de ineptie ce sunteti!
Pai daca stinta a descoperit natura Tunetului si Fulgerelui ...de ce sa mai CREADA oamenii ca ele sunt produse de Dumnezeu ...mah ... daca va aude cateau mea cat de "inteligenti" sunteti cred ca va involua in lup ...doar de placerea de a manca toate oile proaste din turma ... asa ca voi!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 21 August 2008 - 12:23 PM

0

#44 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 August 2008 - 12:29 PM

Vezi postareaSikaryan, la Aug 21 2008, 01:22 PM, a spus:

Normal mai munti de ineptie ce sunteti!
Pai daca stinta a descoperit natura Tunetului si Fulgerelui ...de ce sa mai CREADA oamenii ca ele sunt produse de Dumnezeu ...mah ... daca va aude cateau mea cat de "inteligenti" sunteti cred ca va involua in lup ...doar de placerea de a manca toate oile proaste din turma ... asa ca voi!

care turma pierzaniei...nu mersi stau in turma adevarata...stii cum e vorba: mai bine putini si buni si credinciosi decat multi involuati atei si prosti :o:
0

#45 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 21 August 2008 - 12:29 PM

mane saikan esti si saikan o sa ramai...tunetul fulgerele sunt stiinte ale naturii numite de stiinta corect!!!! stiinta nu stie decat cum se numesc si de ce apare dar stiinta nu stie un iot de unde vine si de ce vine mereu asupra noastra!!!! sa stii si tu ca nu toti gandesc ca tine mai bolovane si incultule de credinta esti mai rau ca saikanul!!!! voi aveti in casa numai saikan!!!! daca ai fii un sarac si nu ai avea bani decat de o painica pe zii cu ce te incalzeste pe tine stiinta!???? pe cand credinta da bai saikanule..?? aaa te crezi cu bani multi ..!!!! "CERE SI TI SE VA DA" CELUI CE IA FOST DAT IL POT LUA INAPOI SI DAT LA OMUL DREPT!!!
0

#46 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 August 2008 - 12:44 PM

Vezi postareadani2008, la Aug 21 2008, 01:29 PM, a spus:

mane saikan esti si saikan o sa ramai...tunetul fulgerele sunt stiinte ale naturii numite de stiinta corect!!!! stiinta nu stie decat cum se numesc si de ce apare dar stiinta nu stie un iot de unde vine si de ce vine mereu asupra noastra!!!! sa stii si tu ca nu toti gandesc ca tine mai bolovane si incultule de credinta esti mai rau ca saikanul!!!! voi aveti in casa numai saikan!!!! daca ai fii un sarac si nu ai avea bani decat de o painica pe zii cu ce te incalzeste pe tine stiinta!???? pe cand credinta da bai saikanule..?? aaa te crezi cu bani multi ..!!!! "CERE SI TI SE VA DA" CELUI CE IA FOST DAT IL POT LUA INAPOI SI DAT LA OMUL DREPT!!!

Cititi si va minunati !!!!

Iata asa debili puteti ajunge oricare dintre voi care nu intelege sa aleaga invatatura in loc de religie!

Fara alte comentarii
0

#47 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 21 August 2008 - 12:50 PM

[]
[][][][][]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[] []

saikan-iarata-ma doamne ca nu am stiut ce am facut nu am stiut ce am zis!!! :o:

Aceasta postare a fost editata de dani2008: 21 August 2008 - 12:52 PM

0

#48 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 August 2008 - 12:59 PM

[][]
[][]
[][]
[][][][][][][][][][][][]
[][][][][][][][][][][][]
[][]
[][]
[][]
[][]
[][]
[][]
[][]

Iubire Nadejde si Credinta... :o:

Aceasta postare a fost editata de NeXuS-Warrior of Thruth: 21 August 2008 - 01:02 PM

0

#49 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 August 2008 - 01:35 PM

Vezi postareaNeXuS-Warrior of Thruth, la Aug 21 2008, 01:59 PM, a spus:

Iubire Nadejde si Credinta... :o:

Noroc ca Isus nu a murit la viol ca ma intrebam cui o sa va inchinati ?

Iubire , Nadejde si Credinta au si OILE fata de pastorul lor cel care le duce la iarba verde ...ba le si mai canta din fluier sa fie fericite ...dar vine o zi cand fiecare oaie isi plateste Iubirea Nadejdea si Credinta ...caci Pastorul va fi cel care ii taie gatul si ii pune blana pe bat la uscat !
0

#50 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 21 August 2008 - 01:46 PM

Vezi postareaSikaryan, la Aug 21 2008, 02:35 PM, a spus:

Noroc ca Isus nu a murit la viol ca ma intrebam cui o sa va inchinati ?

Iubire , Nadejde si Credinta au si OILE fata de pastorul lor cel care le duce la iarba verde ...ba le si mai canta din fluier sa fie fericite ...dar vine o zi cand fiecare oaie isi plateste Iubirea Nadejdea si Credinta ...caci Pastorul va fi cel care ii taie gatul si ii pune blana pe bat la uscat !

asta este...oamenii pe acest pamant nu au libertate deplina...nu apartinem unul altuia asa cum nu apartinem fiecaruia ca si persoane...toti suntem facuti de Dumnezeu si creati ca sa ii slujim Lui....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 67 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Conversatie cu Dumnezeu
Mesaj dictat de Divinitate
misela  161 14.832
Replici noi Rugaciune puternica
credinta
Flee  5 858
Hot Topic (New) Atasamente Traim vremurile de pe urma? akbar  445 26.140
Hot Topic (New) Probleme, paradoxuri, contradictii, absurditati
cercetand (in) existenta "domnului"
mihai_1991  70 8.363
Hot Topic (New) Unde a fost Iisus īn timpul celor trei zile dintre moartea şi īnvierea Sa? Ffani71  74 7.570