sau Inregistrare

• 67 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Noua Geneza "de ce maimutele nu se mai transforma in oameni?" Evaluare topic: - - - - -

#381 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 03 December 2008 - 04:14 PM

Vezi postareaEnki, la Dec 3 2008, 03:59 PM, a spus:

Da? Atunci te rog expica-mi de ce nu gasim fosile de pisici impreuna cu fosile de smilodon sau de Thylacosmilus sau de Dinofelis? Si de ce pe astia nu ii gasim in cambrian, contemporani cu primii trilobiti, din moment ce spui ca toate animalele au fost facute odata (si inca in aceeasi zi! :flowers: .

Nu.

fata draga, esti atat de pierduta incat singura te imbarligi in ce spui.....
0

#382 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 03 December 2008 - 04:11 PM

Desigur, ne joaca pe toti. O sa mergem in iad cu totii. :crazy:

Citeaza

Tu vorbesti ca "Octavc"!

Oare de ce? :flowers: Din acelasi motiv pentru care si Ego sum vorbea ca tine. dooooh.
0

#383 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 03 December 2008 - 04:17 PM

Vezi postareaCita T, la Dec 3 2008, 12:32 PM, a spus:

Am intrebat si nu mi-a raspuns nimeni.
De ce oare?
Pentru ca daca stiati, nu ma indoiesc ca mi-ati fi raspuns cu totii.
Ohoo, si inca cum mi-ati fi raspuns.
Dar, negasinnd in mintile voastre imaginea ceasului fara capace, ratiunea a calcat in gol.
Si atunci ati aruncat cu acuze si diversiuni.
"Faci misto!, Uita-te pe Internet!, Pune mana si citeste..."
Nu, nu fac misto, doar am intrebat.
Nu, nu fac misto, nu stiti.

nu ma enerva mai mult decat ai facut-o deja. gata. cand tu vii si spui ca somnul e mai vital decat apa si ca ai vazut tu chestia asta intr-un documentar, dupa care intrebi "deprivat senzorial...adica in coma?", sa nu ma mai acuzi niciodata ca fac misto de tine. nu e nevoie sa fac eu misto. te descurci destul de bine si singur.

Mogaldeata aia paroasa, fara ochi, urechi, fara anticorpi, fara relexe de aparare precum cel al cresterii temperaturii pentru uciderea microbilor si a virusilor, sau fara celule macrofage si leucocite, samd (si cat de md...), nu putea evolua, aparandu-i, din 10 in 10 milioane de ani cate un organ.

da' mogaldeata aia din ce crezi tu ca a aparut? ca m-ai omorat cu mogaldeata cu un plaman, o mana si un ochi. :flowers:

Adica, pana ieri se inmultea prin injumatatire, si mai apoi, direct prin spermatozoid, aparut accidental, la fel ca si ovulul femelei, aparut (tot din simpla coincidenta) ca sa-l primeasca.
Cum tot intamplator i-a crescut si coada micutului alergator purtator fix intamplator de structuri ADN...

cate feluri de reproducere exista? si cate variante pentru fiecare?
0

#384 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 03 December 2008 - 04:14 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Dec 3 2008, 04:08 PM, a spus:

Tu vorbesti ca "Octavc"!Tu nu crezi ca omul are Suflet!Tu consideri constinta ca fiind independenta de Suflet!Trupul unui om este doar carcasa in care o vreme sta in aceasta viata sau in alte vieti un Suflet de om!Cu ochii trupului meu eu mi-am vazut Sufletul si astfel mi-am dat seama si cred ca Sufletul omului este asemenea cu cel al lui DUMNEZEU TATAL CERESC care a facut toate cele vazute si Nevazute!Unde se duce constinta ta "orbule" cu ochi trupesti "Cita T"?Cand Sufletul tau se va trezi vei plange cum am plans si eu de bucurie ca am inceput sa VAD!Ateii nu vad altceva decat vezi si tu dar in alta varianta ateista decat varianta ta ateista,pentru ca de fapt si tu esti un ateu! 8)Te joaca amarnic si pe tine satan!

si pe satan nu l-ai vazut, cumva?
esti orb, ilie, nu intentionez sa te jignesc.
si crede-ma ca in ceea ce priveste vedenia ta, ori ai visat, ori cine stie...
dar tie nu ti se pare curios sa nu o mai fi vazut nimeni?

PS.
ca si consolare, nici ceilalti, desi nu-s orbi, nu vad. :flowers:
0

#385 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 03 December 2008 - 04:21 PM

Vezi postareaCita T, la Dec 3 2008, 03:53 PM, a spus:

numai noaptea, ellen, opreste-te din ras, si culca-te.
Ca sa ti se refaca sinapsele rupte in procesul gandirii! :flowers:
(parca asta ai spus ca este motivul somnului, nu? )

Octaveeeeel!Sufletul este cel care isi reface fortele in timpul somnului hranindu-se cu Hrana Cereasca si pentru asta Sufletul iese din trup si se duce sa se hraneasca,iar in tot acest timp Sufletul ramane legat de trup cu funia de argint!Daca Sufletul nu se hraneste cu aceasta hrana,atunci Sufletul nu mai poate coordona corect trupul omului si astfel apar bolile si naruirea trupului si in final parasirea de catre Suflet a unui trup care nu mai functioneaza corect oricate somnifere si/sau medicamente i-ai mai da!Trezeste-teeeeeee Octavel! :roll: Noapte buna! :crazy:
0

#386 Utilizator offline   ellen 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 03 December 2008 - 04:31 PM

Vezi postareadark_light, la Dec 3 2008, 05:17 PM, a spus:

cate feluri de reproducere exista? si cate variante pentru fiecare?

Dark, nu-l mai provoca te rog, ca se pune acum si revolutioneaza evolutia :flowers:

Vezi postareaCita T, la Dec 3 2008, 05:11 PM, a spus:

si atunci, uite cum stau lucrurile cu celula stem:
dupa ce se regasesc si se reunesc, spermatozoidul se casatoreste cu ovulul, iar barza le aduce un copilas.
copilasul este o fetita micuta, botezata de cei doi, celula stem.
ea are si de la tatal spermatozoid, si de la mama ovul, niste cromozomi, care reuniti, o formeaza ca celula. :crazy:

Si dupa aia decide sa se faca om? Ok, am inteles, sar'mana. Ne vedem maine la gradinita, stii tu, la grupa mica.
0

#387 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 03 December 2008 - 04:36 PM

Vezi postareaellen, la Dec 3 2008, 04:27 PM, a spus:

Dark, nu-l mai provoca te rog, ca se pune acum si revolutioneaza evolutia :flowers:

Asta-i scopul francmasonilor care cred in "arhitectul lumii" si nu in DUMNEZEU....sa intocmeasca o noua si eretica teorie de existenta a Universului si deci si a existentei noastre!!

Vezi postareaellen, la Dec 3 2008, 04:31 PM, a spus:

Dark, nu-l mai provoca te rog, ca se pune acum si revolutioneaza evolutia :crazy:

Si dupa aia decide sa se faca om? Ok, am inteles, sar'mana. Ne vedem maine la gradinita, stii tu, la grupa mica.

:roll: :D 8)

Si eu vin la grupa mare!
0

#388 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 03 December 2008 - 04:41 PM

Vezi postareaEnki, la Dec 3 2008, 01:38 PM, a spus:

Ia spune, bombonel, daca iti postez acum o poza cu un embrion, imi poti spune de la ce specie este? :roll: Asta pentru ca sustii ca nu exista asemanari... si ca desenele lui Haeckel sunt toate total si complet falsificate...
Teoria lui haeckel nu are nici o legatura cu teoria evolutionista. Teoria evolutiei exista deja cand el si-a facut desenele si Darwin nu a folosit desenele lui Haeckel, care era mic copil la vremea aia. E ca si cum ai sustine ca domne, inchizitia este reprezentativa pentru crestinism, iar intregul crestinism este cum a fost inchizitia. Si mai mentine-te si tu la curent cu noutatile, inca din secolul XIX s-a stabilit ca desenele erau partial falsificate, si ca omiteau unele lucruri.

iara enkisor esti pe linga..... teoria " embrionului" a aparut sa sprijine( ca nu au avut si nu au nici acum dovezi ) teoria evolutiei care este falsa( se stia de atunci ca nu are nimic stiintific)...... :flowers: deci enkisor tu nu numai ca nu stii istoria " povestii evolutiei" dar mai si ai impresia ca le spui bine...... deci frumoaso studiu profund :crazy: deci nu cred ca e necesar sa iti iau postul la puricat ca zau ca mor de ras.......dar daca insisti o voi face....... :roll: cit despre " asemanari" iara esti pe linga , haeckel a incercat sa " puna linga" sa te prosteasca pe tine ca " e la fel" fara sa dea explicatii de perioada, timp si alte diferente... :D ..( deci iara studiu la tine lasa de dorit)..... tu inghiti " galusca" si " te superi doar pe tine" 8) mor de ras .......
multa iubire
daca te pun pe tine linga o tipa de pe alt continent si gasesc " asemanari" automat dupa teoria ta( evolutiei" ) inseamna ca aveti aceeasi " mama" :) mor de ras......
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the listener: 03 December 2008 - 05:05 PM

0

#389 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 03 December 2008 - 04:52 PM

Vezi postareaellen, la Dec 3 2008, 04:31 PM, a spus:

Dark, nu-l mai provoca te rog, ca se pune acum si revolutioneaza evolutia :crazy:

stai asa, ca mi-a ramas gandul la mogaldeata cea paroasa. :flowers: nu ma las pana n-o fac om! :roll:
0

#390 Utilizator offline   ellen 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 03 December 2008 - 04:54 PM

Vezi postareadark_light, la Dec 3 2008, 05:52 PM, a spus:

stai asa, ca mi-a ramas gandul la mogaldeata cea paroasa. :flowers: nu ma las pana n-o fac om! :crazy:

Naaaaa, n-ai inteles. Numai celula buclucasa aka stem se face om. Mogaldeata ramane paroasa :roll:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 67 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Unde a fost Iisus īn timpul celor trei zile dintre moartea şi īnvierea Sa? Ffani71  74 6.961
Hot Topic (New) Atasamente Este botezul copiilor mici o invatatura biblica? Subaalina  75 4.385
Hot Topic (New) Atasamente Sufletul * * * * * umilitul  2.037 97.126
Hot Topic (New) Pacatul - necesar ?
Cunoasterea binelui si a raului.
Majer  205 12.909
Hot Topic (New) Atasamente Trinitatea - pro si contra
Teme combinate
Soimos  1.927 95.205