sau Inregistrare

• 67 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Noua Geneza "de ce maimutele nu se mai transforma in oameni?" Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 14 August 2008 - 02:57 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 14 2008, 03:46 PM, a spus:

Ilie, ai uitat sa completezi: vei arde in iad. :bye:

Eu am citat din Biblie Porunca a treia a lui DUMNEZEU!Eu am gresit la fel ca Octav....dar eu eram un copil de 12 ani.....si la 21 de ani m-am convins ca DUMNEZEU exista si n-am mai zis nimic impotriva lui Dumnezeu iar din 1998 citesc cu atentie Biblia si sunt convins ca este adevarata si corecta cu exceptia catorva idei din epistolele Apostolilor lui Iisus.
0

#12 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 14 August 2008 - 03:00 PM

Cum ai verificat ca este adevarata si corecta?
0

#13 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2008 - 03:15 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 14 2008, 04:00 PM, a spus:

Cum ai verificat ca este adevarata si corecta?

Daca ai citit mesajele mele de pe topicul "Calatorii in astral....." vei intelege ca aceste revelatii mi-au confirmat ca suntem Dumnezei facuti de DUMNEZEU (si nu ne tragem din cimpanzei cum cred unii) si mai ales faptul ca de la 21 de ani mi-a fost revelata existenta lui DUMNEZEU cand am inteles ca desi toate cele vazute sunt materiale (existente fie si prin big-bang in care cred unii dar care eu cred ca aceasta teorie este ori incompleta ori gresita) mi-am pus intrebarea:"Cine a facut spatiul in care exista materia?",iar eu mi-am raspuns singur si in mod sigur:DUMNEZEU a facut spatiul si mai mult de atat a facut si Universul si deci si pe noi oamenii.Da-mi te rog un raspuns logic la intrebarea:
-Cine a facut spatiul in care exista materia?
0

#14 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2008 - 03:17 PM

Eu am intrebat cum ai verificat. Nu ce viziuni si revelatii ai avut.
0

#15 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 14 August 2008 - 03:46 PM

Vezi postareaFericitul, la Aug 14 2008, 04:15 PM, a spus:

Da-mi te rog un raspuns logic la intrebarea:

uite un raspuns logic si de bun simt: nu stiu. de aici incolo, orice explicatie are doar valoare de teorie, nu de adevar.
0

#16 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2008 - 04:10 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 14 2008, 04:17 PM, a spus:

Eu am intrebat cum ai verificat. Nu ce viziuni si revelatii ai avut.

Eu asa am devenit un om cu credinta ca DUMNEZEU exista si mai mult.... ca noi oamenii suntem Dumnezei facuti de DUMNEZEU.Ce parere ai despre acest topic si autorul lui?Raspunde si la intrebarea:
0

#17 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2008 - 04:12 PM

Pai nu am intrebat cum ai devenit tu credincios. Am intrebat cum ai verificat ca tot ce scrie acolo e adevarat.
0

#18 Utilizator offline   Sleeping Ashes 

• Ateu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 14 August 2008 - 05:10 PM

Vezi postareaoctavc, la Aug 12 2008, 12:04 AM, a spus:

Iar textul acesta nu intentioneaza a fi nici o interpretare, si nici o parodie a Genezei.
S-a folosit doar formatul Genezei, si asta deoarece descrie 'creatia' infaptuta de 'creatia' lui Dumnezeu, Omenirea Responsabila.
Creatie infaptuita in timp ce altii omorau in numele Binelui si al Adevarului...

Noua Geneza

................................................................................
.......................

Foarte tare ! M-am amuzat teribil. N-am mai ras asa de un secol. :lol2: :lol2: :lol2: E totusi un pas important in istorie. :o: Binecuvantat fie profetul care ne-a luminat cipurile cu "Noua Geneza" ! :crazy:

Vezi postareaFericitul, la Aug 14 2008, 03:25 PM, a spus:

Octaaaaaaaav imaginatia ta ma ingrijoreaza!Tu confunzi PC-ul (robot) cu un om pentru ca tu crezi ca un robot va putea fi umanizat. PC-ul nu va putea fi dotat niciodata cu un suflet asa cum DUMNEZEU a dotat pe om cu un Suflet care are Libera Alegere si care coordoneaza trupul. Trupul omului exista atata timp cat in trup exista Sufletul si acest Suflet are un grad de constientizare de sine si de DUMNEZEU (Creatorul Sufletului omului).PC-ul sau un robot nu are suflet si existenta sa,mai mult sau mai putin complexa,este dependenta strict de programul din computerul sau si mai mult....nu va putea sa perpetueze,sa procreeze si sa evolueze de la sine prin salt calitativ asa cum crezi tu gresit ca omul se trage din maimuta.
Este foarte adevarat ca oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU,dar niciodata omul pacatos (si toti suntem pacatosi) nu va reusi sa faca ce-a facut DUMNEZEU si deci cu oameni pacatosi nu se va face o noua geneza ci doar o satanizare a ceea ce a facut DUMNEZEU dar eu sper ca DUMNEZEU sa opreasca cat mai curand satanizarea Terrei oprind astfel accesul satanistilor in Univers.
Parodia ta,cu privire la Cartea "Facerea" din Biblie,este o blasfemie la adresa lui DUMNEZEU si tu ai incalcat Porunca a treia data de DUMNEZEU:"Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert, că nu va lăsa Domnul nepedepsit pe cel ce ia în deşert numele Lui."
DUMNEZEU sa te binecuvanteze!

De ce ?! Nu crezi ca ar putea fi ca-n filmul "Artificial Intelligence" ?! Nu crezi ca un robot ar putea iubi ( poate chiar mai profund ca un om datorita unei inteligente mai mari ) sau chiar sa fie inzestrat cu ceea ce oamenii numesc "suflet" ?! Eu cred ca e chiar posibil si asta intr-un viitor chiar apropiat. De altfel vezi in fiecare zi la Discovery reclama in care se arata indraznet ca in 2050 intr-un meci de fotbal o echipa de roboti va invinge o echipa de oameni. Eu sunt foarte increzator in viitor si mai sunt de parere ca robotica e calea spre mantuire si eternitate. In sfarsit avem accesul la cunoastere universala si ne putem bucura din plin de privilegiile progresului stiintific.
0

#19 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 17 August 2008 - 01:19 PM

Rămânând în domeniul SF, meditaţi, vă rog, la o viziune sumbră:
Anul 2000 – De ce nu mai există dumnezei-creatori?
- Pentru că au dispărut prin selecţie naturală, creaţiile lor superioare fiind favorizate.
Anul 3000 – De ce nu mai există oameni-creatori?
- ?
0

#20 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 19 August 2008 - 12:41 PM

Vezi postareaFr0z3nasic3, la Aug 17 2008, 02:19 PM, a spus:

Rămânând în domeniul SF, meditaţi, vă rog, la o viziune sumbră:
Anul 2000 – De ce nu mai există dumnezei-creatori?
- Pentru că au dispărut prin selecţie naturală, creaţiile lor superioare fiind favorizate.
Anul 3000 – De ce nu mai există oameni-creatori?
- ?

1. anul 2000 simplu..pentru ca exista doar Unul singur.

2. pentru ca lumea s-a plictisit de atatea creatii....oare ce va mai aparea in viitor ?? :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 67 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Planeta la control!
Despre aroganta sfidatoare a omului modern.
hans  13 1.528
Hot Topic (New) Sacrificiul
cum il percepem
Majer  60 5.975
Replici noi Dumnezeu - gamer Hyohko  12 1.521
Poll (No New) Chestionar:    Este divinitatea imorala ? Fornever  133 9.112
Hot Topic (New) Atasamente Dumnezeu v.s Mos Craciun Ravl  412 25.729