octavc, la Aug 12 2008, 12:04 AM, a spus:
Iar textul acesta nu intentioneaza a fi nici o interpretare, si nici o parodie a Genezei.
S-a folosit doar formatul Genezei, si asta deoarece descrie 'creatia' infaptuta de 'creatia' lui Dumnezeu, Omenirea Responsabila.
Creatie infaptuita in timp ce altii omorau in numele Binelui si al Adevarului...
Noua Geneza
................................................................................
.......................
Foarte tare ! M-am amuzat teribil. N-am mai ras asa de un secol.

E totusi un pas important in istorie.

Binecuvantat fie profetul care ne-a luminat cipurile cu "Noua Geneza" !
Fericitul, la Aug 14 2008, 03:25 PM, a spus:
Octaaaaaaaav imaginatia ta ma ingrijoreaza!Tu confunzi PC-ul (robot) cu un om pentru ca tu crezi ca un robot va putea fi umanizat. PC-ul nu va putea fi dotat niciodata cu un suflet asa cum DUMNEZEU a dotat pe om cu un Suflet care are Libera Alegere si care coordoneaza trupul. Trupul omului exista atata timp cat in trup exista Sufletul si acest Suflet are un grad de constientizare de sine si de DUMNEZEU (Creatorul Sufletului omului).PC-ul sau un robot nu are suflet si existenta sa,mai mult sau mai putin complexa,este dependenta strict de programul din computerul sau si mai mult....nu va putea sa perpetueze,sa procreeze si sa evolueze de la sine prin salt calitativ asa cum crezi tu gresit ca omul se trage din maimuta.
Este foarte adevarat ca oamenii sunt Dumnezei facuti de DUMNEZEU,dar niciodata omul pacatos (si toti suntem pacatosi) nu va reusi sa faca ce-a facut DUMNEZEU si deci cu oameni pacatosi nu se va face o noua geneza ci doar o satanizare a ceea ce a facut DUMNEZEU dar eu sper ca DUMNEZEU sa opreasca cat mai curand satanizarea Terrei oprind astfel accesul satanistilor in Univers.
Parodia ta,cu privire la Cartea "Facerea" din Biblie,este o blasfemie la adresa lui DUMNEZEU si tu ai incalcat Porunca a treia data de DUMNEZEU:"Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert, că nu va lăsa Domnul nepedepsit pe cel ce ia în deşert numele Lui."
DUMNEZEU sa te binecuvanteze!
De ce ?! Nu crezi ca ar putea fi ca-n filmul "Artificial Intelligence" ?! Nu crezi ca un robot ar putea iubi ( poate chiar mai profund ca un om datorita unei inteligente mai mari ) sau chiar sa fie inzestrat cu ceea ce oamenii numesc "suflet" ?! Eu cred ca e chiar posibil si asta intr-un viitor chiar apropiat. De altfel vezi in fiecare zi la Discovery reclama in care se arata indraznet ca in 2050 intr-un meci de fotbal o echipa de roboti va invinge o echipa de oameni. Eu sunt foarte increzator in viitor si mai sunt de parere ca robotica e calea spre mantuire si eternitate. In sfarsit avem accesul la cunoastere universala si ne putem bucura din plin de privilegiile progresului stiintific.