sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ce inseamna system has recovered from a seriouse error Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Phoenix_1st_one 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-September 07

Scris 14 August 2008 - 09:02 AM

Vezi postareaArgv, la Aug 13 2008, 08:51 PM, a spus:

Da-mi un program care sa produca acest gen de erori fara sa faca apel la un driver si atunci te cred :bye:

Am avut o problema cu Alcool 120%. Pe XP mergea fara probleme dar cand il instalam pe Vista imi dadea un crash urat de tot , abia am reusit sa-l dezinstalez , in safe mode ca altfel nu mergea....
Driverele erau aceleasi pt ca il instalasem (Vista) pe celalalt HDD , deci problema era de incompatibilitate intre programul respectiv si sistemul de operare. :bye:
0

#12 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 14 August 2008 - 10:29 AM

Alcohol 120 foloseste drivere.. de la ele vine problema. Ultima versiune este compatibila Vista. Cel putin eu l-am folosit in Vista fara SP
Practic aplicatiile ruleaza fie in user-mode fie in kernel(native)-mode. In al doilea caz sunt driverele dar si anumite aplicatii care ruleaza in ecranul de boot (gen chkdsk). Intr-o perioada am dezvoltat si drivere si aplicatii kernel-mode.
Majoritatea aplicatiilor sunt user-mode. In acest mod aplicatia nu are acces direct la hardware. Ca sa poti accesa un periferic trebuie sa treci printr-un driver. Driverele pot avea si ele bug-uri ceea ce duce la BSOD si eventual restart.
Acum sunt de acord ca este discutabil si interpretabil daca aplicatia care foloseste prost driverul este de vina sau driverul in sine. Parerea mea este ca driverele trebuie sa fie generice sa mearga cu orice aplicatie. Chiar daca aplicatia trimite parametrii incorecti, acestia ar trebui validati de catre driver si returnat un cod de eroare specific.
0

#13 Utilizator offline   Phoenix_1st_one 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-September 07

Scris 14 August 2008 - 11:00 AM

Vezi postareaArgv, la Aug 14 2008, 11:29 AM, a spus:

Alcohol 120 foloseste drivere.. de la ele vine problema. Ultima versiune este compatibila Vista. Cel putin eu l-am folosit in Vista fara SP
Practic aplicatiile ruleaza fie in user-mode fie in kernel(native)-mode. In al doilea caz sunt driverele dar si anumite aplicatii care ruleaza in ecranul de boot (gen chkdsk). Intr-o perioada am dezvoltat si drivere si aplicatii kernel-mode.
Majoritatea aplicatiilor sunt user-mode. In acest mod aplicatia nu are acces direct la hardware. Ca sa poti accesa un periferic trebuie sa treci printr-un driver. Driverele pot avea si ele bug-uri ceea ce duce la BSOD si eventual restart.
Acum sunt de acord ca este discutabil si interpretabil daca aplicatia care foloseste prost driverul este de vina sau driverul in sine. Parerea mea este ca driverele trebuie sa fie generice sa mearga cu orice aplicatie. Chiar daca aplicatia trimite parametrii incorecti, acestia ar trebui validati de catre driver si returnat un cod de eroare specific.

1. Sie eu am gasit un Alcohol 120 pt Vista dar asta dupa ce am fost neinspirat sa-l instalez pe cel vechi inainte si sa vad ce efect devastator a avut :bye: ...

2. Sunt de acord cu tine 'Parerea mea este ca driverele trebuie sa fie generice sa mearga cu orice aplicatie. Chiar daca aplicatia trimite parametrii incorecti, acestia ar trebui validati de catre driver si returnat un cod de eroare specific.' .... din pacate nu tot timpul este asa. Poate in viitorul apropiat ....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse