sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Boc i-a dat cu flit lui Dragomir Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Hellena MD 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 11 August 2008 - 05:28 PM

Any comments?
0

#2 Utilizator offline   Hellena MD 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 11 August 2008 - 09:33 PM

Se pare că mai există totuşi o urmă de bun-simţ în acel partid:

"PDL i-a trântit uşa-n nas lui Mitică Dragomir, plecat din PRM cu gândul să candideze la parlament din partea democrat-liberalilor.

Liderii democrat-liberali au respins, ieri, candidatura sub sigla PDL, la alegerile parlamentare, a fostului PRM-ist Dumitru Dragomir, după ce Cătălin Avramescu, şeful Cancelariei prezidenţiale, i s-a opus vehement.

Democrat-liberalii l-au lăsat pe Mitică de la Ligă pe tuşă, închizându- i gura lui Gheorghe Ştefan - „Pinalti“, liderul de la Neamţ care îi aranjase şi un colegiu uninominal în zona Roman.

Vânt de refuz dinspre Cotroceni

„Mitică Dragomir nu este nici membru al PDL, şi nici nu va candida din partea PDL“, s-a arătat ferm preşedintele PDL, Emil Boc, la finalul şedinţei conducerii democrat- liberale. El a refuzat însă să facă publice şi motivele pentru care PDL nu vrea să-l „adopte“ pe fostul PRM-ist şi a evitat să vorbească despre contextul în care s-a tranşat subiectul. „Nu simţim nevoia de lămuriri suplimentare“, a retezat scurt Boc orice fel de precizare."

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...-Mitica-la-PDL/

Replica lui Dragomir faţă de acest refuz e de o sinceritate totală:

Dragomir concluzionează: „Acum stau şi-aştept, nu mă grăbesc. Am sorţi mai mari de izbândă ca independent. M-aş duce să concurez cu Cătălin Avramescu ăsta, să vedem! Pe cine alege lumea? Pe el sau pe mine? Dar eu am o vorbă: «În viaţă nu trebuie să dai în câini, că nu ştii ce stăpâni au!»“. :cheer: :cheer:

Aceasta postare a fost editata de Hellena MD: 11 August 2008 - 09:38 PM

0

#3 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 13 August 2008 - 02:05 PM

nu ma asteptam la asa un refuz....chiar: oare ce-o fi fost in capul marinerului? :lol2:

PDL-ul nu pare a fi pe val astfel incat sa-si permita sa refuze personaje care-i vin (in acest caz, sa recunoastem) ca turnate....

imi amintesc doar ca nu demult Adriean i-a desfiintat coşmeriile Miticului din Herastrau....or fi mai vechi astea... :beee:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Structura limbii Române
cat % din vocabular provine din latina
Lazio  4 8.664
Topic inchis Legiunea Straina.
ce stim despre ea:
surcufft  8 7.653
Topic inchis Politia romana vegheaza !
Motto: ...ca de dusmani ma pazesc si singur.
dark_light  44 20.276
Topic inchis Ghicitoare politica: Victor Apostu  4 3.887
Topic inchis Romania = colonie Arminius  18 6.015