Cāteodată ţi se mai īntāmplă să downloadezi software de pe internet, ca mai apoi sa iti dea o eroare ca platforma nu este suportata! Despre ce platforma e vorba? Pana la urma ce este aceea o platforma?(eu stiu decat despre cea hrdwre..cate ceva)...
Multumesc anticipat!
(Poate e din aia de petrol!!)
Pagina 1 din 1
Platforme..........
Scris 11 August 2008 - 12:17 AM
uhm, da, degeaba vrei sa rulezi un software pe 64bits, folosind o masina care e construita pe 32.
da si tu un exemplu, la ce te referi.
da si tu un exemplu, la ce te referi.
Scris 11 August 2008 - 08:03 AM
Poi tocmai asta e ! Eu nu stiu la ce se refera software-urile,spunand asta! Stiu despre platforma insemnand ansamblul sistemului de operare+BIOS+Configuratie hardware....daca tot ai adus vorba....explica-mi treaba cu 64bit si 32bit....
E cumva dimensiunea magistralei de date a procesorului?!
Poi tocmai asta e ! Eu nu stiu la ce se refera software-urile! Stiu despre platforma insemnand ansamblul sistemului de operare+BIOS+Configuratie hardware....daca tot ai adus vorba....explica-mi treaba cu 64bit si 32bit....
Poi tocmai asta e ! Eu nu stiu la ce se refera software-urile! Stiu despre platforma insemnand ansamblul sistemului de operare+BIOS+Configuratie hardware....daca tot ai adus vorba....explica-mi treaba cu 64bit si 32bit....
Aceasta postare a fost editata de EiNsTeIn'S~SoUl: 11 August 2008 - 08:05 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme
hard |
fao666 | 1 | 2.096 |
|
Placa audio | kalyyyyyy | 1 | 4.457 |