Placebo
Scris 25 August 2005 - 03:50 PM
Sunt pur si simplu cei mai tari. Vocea lui Brian este inconfundabila si te unge la suflet
Ascultati si o sa va convingeti...
Scris 26 August 2005 - 12:11 AM
Sleeping with ghosts, englis summer rain, the bitter end, 20 years...dap.super piese, super trupa
Scris 26 August 2005 - 04:00 PM
yo m-am apucat sa ascult de vreo 2 ani cnd eram in italia si vedeam concertu' lor la tv in direct. nus c m-a atras pe min atunci...cert e ca momentan sunt inebunita dupa ei
am toata discografia. e greu de zis o melodie preferata...blue american, the bitter end, twenty years, colaborarea lui brian cu timo maas mijto..mai ales first day...si lista poate continua.in concluzie...sunt cei mai tari!!!
Scris 26 August 2005 - 04:24 PM
da, chiar foarte mult.. pure morning, sleeping with ghosts, special needs, the bitter end, this picture, without you i-m nothing, special ca.. cam astea-sa mel mele pref de la ei..ultimul album mi se pare cel mai reusit..
Scris 18 September 2005 - 01:11 PM
da...imi plac la nebunie...i-am ascultat din greseala...si apoi a urmat o obsesie cu gasitul tuturor pieselor...cel mai mult imi place Centrefolds...mai e plasticine(don't forhet to be the way you are...ce bine suna)...si Commercial for Levi...asta special pt versuri...
Scris 05 December 2005 - 02:00 AM
BubbleGun, la Aug 26 2005, 04:00 PM, a spus:
yo m-am apukt sa ascult d vreo 2 ani cnd eram in italia si vedeam concertu' lor la tv in direct. nush c m-a atras p min atunci...cert e k momentan sunt inebunita dupa ei
am toata discografia. e greu d zis o melodie preferata...blue american, the bitter end, twenty years, colaborarea lui brian cu timo maas mijto..mai ales first day...si lista poate continua.in concluzie...sunt cei mai tari!!!
aaaaa!!!!!!!! eram sigur ca e vocea lu ala de la placebo !!! daia nu imi placea mie melodia aia cu first day a lu timo mass !! mi se parea vocea ca a lu brian......
Scris 05 December 2005 - 06:33 AM
e imposibil sa nu iti placa de la ei macar every you and every me si 20 years
sincer, restul melodiilor nu prea le-am ascultat (sunt cam lenti pentru mine
)da cele mentionate imi plac f f f f f mult :De
sincer, restul melodiilor nu prea le-am ascultat (sunt cam lenti pentru mine
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dj R3SpaWn | R3SpaWn | 0 | 695 |
|