Sunt foarte nelamurit in ceea ce priveste hepatita care am avut-o la 2 ani in 1985. La internare m-au diagnosticat cu hepatita tip A, ca pe biletul de externare sa scrie ca am avut hepatita de tip C. Medicii spun ca nu avea cum sa fie hepatita tip C in 1985. Daca a fost identificata abia in 1989 asta inseamna ca eu nu am avut C in '85? Plus de asta s-a vazut pe mine ca nu a fost o hepatita usoara, am fost mereu foarte slab, n-am avut pofta de mancare, constipatie, mi s-au strambat coastele din cauza lipsei de calciu, de acum la 25 de ani 2 din ele a trebuit sa le scot si sa-mi indrept chirurgical sternul.Nu prea cred ca am avut o hepatita prea usoara, dar a fost in '85. A fost A sau C ?
Pagina 1 din 1
Hepatita A sau C ?
Scris 09 August 2008 - 04:23 PM
Exista si in 1985 hepatita de tip C numai ca se numea hepatita non A, non B. Nu avea denumirea din prezent. Abia in 1989 i s-a dat denumirea de hepatita C.
Nu stiu sa-ti spun daca a fost de tip A sau C. Fa-ti marker-ii virali si anticorpii pt. toate tipurile de hepatita. Nu costa foarte mult sau cere trimitere de la medicul de familie si le faci gratuit.
Nu stiu sa-ti spun daca a fost de tip A sau C. Fa-ti marker-ii virali si anticorpii pt. toate tipurile de hepatita. Nu costa foarte mult sau cere trimitere de la medicul de familie si le faci gratuit.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oboseala exagerata, posibil simptom hepatic? | Walpurgisnacht | 20 | 13.129 |
|
Te poti vindeca si fara Interferon? | henessy | 5 | 8.247 |
|
Leucocite putine.. | egreta alba | 22 | 82.669 |
|