sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hepatita A sau C ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bogdanpascu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-August 08

Scris 09 August 2008 - 02:24 AM

Sunt foarte nelamurit in ceea ce priveste hepatita care am avut-o la 2 ani in 1985. La internare m-au diagnosticat cu hepatita tip A, ca pe biletul de externare sa scrie ca am avut hepatita de tip C. Medicii spun ca nu avea cum sa fie hepatita tip C in 1985. Daca a fost identificata abia in 1989 asta inseamna ca eu nu am avut C in '85? Plus de asta s-a vazut pe mine ca nu a fost o hepatita usoara, am fost mereu foarte slab, n-am avut pofta de mancare, constipatie, mi s-au strambat coastele din cauza lipsei de calciu, de acum la 25 de ani 2 din ele a trebuit sa le scot si sa-mi indrept chirurgical sternul.Nu prea cred ca am avut o hepatita prea usoara, dar a fost in '85. A fost A sau C ?
0

#2 Utilizator offline   Magy 2 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 09 August 2008 - 04:23 PM

Exista si in 1985 hepatita de tip C numai ca se numea hepatita non A, non B. Nu avea denumirea din prezent. Abia in 1989 i s-a dat denumirea de hepatita C.
Nu stiu sa-ti spun daca a fost de tip A sau C. Fa-ti marker-ii virali si anticorpii pt. toate tipurile de hepatita. Nu costa foarte mult sau cere trimitere de la medicul de familie si le faci gratuit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic