Sari la conținut
Forum Roportal
bogdanpascu

Hepatita A sau C ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sunt foarte nelamurit in ceea ce priveste hepatita care am avut-o la 2 ani in 1985. La internare m-au diagnosticat cu hepatita tip A, ca pe biletul de externare sa scrie ca am avut hepatita de tip C. Medicii spun ca nu avea cum sa fie hepatita tip C in 1985. Daca a fost identificata abia in 1989 asta inseamna ca eu nu am avut C in '85? Plus de asta s-a vazut pe mine ca nu a fost o hepatita usoara, am fost mereu foarte slab, n-am avut pofta de mancare, constipatie, mi s-au strambat coastele din cauza lipsei de calciu, de acum la 25 de ani 2 din ele a trebuit sa le scot si sa-mi indrept chirurgical sternul.Nu prea cred ca am avut o hepatita prea usoara, dar a fost in '85. A fost A sau C ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista si in 1985 hepatita de tip C numai ca se numea hepatita non A, non B. Nu avea denumirea din prezent. Abia in 1989 i s-a dat denumirea de hepatita C.

Nu stiu sa-ti spun daca a fost de tip A sau C. Fa-ti marker-ii virali si anticorpii pt. toate tipurile de hepatita. Nu costa foarte mult sau cere trimitere de la medicul de familie si le faci gratuit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×