cum se trateaza crioglobulinele aparute in cadrul hcv?
Pagina 1 din 1
crioglobuline
Scris 26 August 2005 - 07:28 AM
Nu suntem medici, dar ma gandesc ca ar trebui sa fii putin mai explicit daca chiar vrei sa vezi replay-ul pe tema ta...
Scris 31 August 2005 - 08:00 AM
Lizi, asa e, nu suntem medici dar am facut niste investigatii in legatura cu crioglobulinele din curiozitate pentru ca sincer, habar nu aveam ce sunt.
Deci, crioglobulinele sunt un tip de proteine anormale din sange care apar atunci cand organismul sufera de o boala sau o infectie. Ele au proprietatea de a se aduna sau grupa la rece si imprastia la caldura. Aceasta proorietate face ca persoanele cu crioglobuline sa aiba diverse simptome in timpul anotimpului rece: amorteala, dureri la degete, purpura, dureri la incheieturi.
Afectiunile care provoaca aparitia crioglobulinelor sunt cancerul, bolile autoimune, reumatismale si infectiile.
In urma testului, o cantitate mare de crioglobuline indica prezenta cancerului sau anormalitati ale celulelor albe din sange, o cantitate moderata este asociata cu bolile autoimune si reumatismale si o cantatitate mai mica, doar cu infectiile.
Va rog sa ma corectati daca sa-au strecurat inexactitati in informatiile mele, sunt doar niste "cercetari" de hepper :Pe
Intrebarea ta este cum se trateaza aceste crioglobuline. Cred ca tratand cauza aparitiei lor.
Deci, crioglobulinele sunt un tip de proteine anormale din sange care apar atunci cand organismul sufera de o boala sau o infectie. Ele au proprietatea de a se aduna sau grupa la rece si imprastia la caldura. Aceasta proorietate face ca persoanele cu crioglobuline sa aiba diverse simptome in timpul anotimpului rece: amorteala, dureri la degete, purpura, dureri la incheieturi.
Afectiunile care provoaca aparitia crioglobulinelor sunt cancerul, bolile autoimune, reumatismale si infectiile.
In urma testului, o cantitate mare de crioglobuline indica prezenta cancerului sau anormalitati ale celulelor albe din sange, o cantitate moderata este asociata cu bolile autoimune si reumatismale si o cantatitate mai mica, doar cu infectiile.
Va rog sa ma corectati daca sa-au strecurat inexactitati in informatiile mele, sunt doar niste "cercetari" de hepper :Pe
Intrebarea ta este cum se trateaza aceste crioglobuline. Cred ca tratand cauza aparitiei lor.
Scris 31 August 2005 - 10:11 AM
Am facut si eu aceasta analiza si ce-a spus Gia este corect.Trebuie sa tratezi boala ( un reumatism mai vechi a fost la mine).
Scris 31 August 2005 - 04:38 PM
GIA
multumesc mult ca te-ai interesat pentru mine
m-ar fi interesat crioglobulinele care apar ca o complicatie a
hepatitei c-in acest caz ele apar ca urmare a infectiei virale
Nu este o analiza uzuala,se face la imunologie,pastrind serul
mai multe zile in frigider,deci la rece,unde crioglobulinele precipita
formind un sediment.In functie de marimea sedimentului se apreciaza
cantitatea de crioglobuline din ser
multumesc mult ca te-ai interesat pentru mine
m-ar fi interesat crioglobulinele care apar ca o complicatie a
hepatitei c-in acest caz ele apar ca urmare a infectiei virale