Am 23 de ani, am avut o relatie timp de 5 ani, a fost totul foarte roz...pana intr-o zi cand a plecat intr-o vizita si dus a ramas. Am luat-o de la capat cu un om mult mai matur decat mine (38 de ani), crezand ca gandeste altfel. Au fost 7 luni incredibile, a fost singurul om din viata mea caruia nu am avut ce sa ii reprosez...pana la un moment dat. Acesta, la fel, a disparut. Am aflat intre timp ca m-a cam mintit, probabil din dorinta de a se simti mai liber, desi nu sunt genul care sa agaseze nici cu mesaje nici cu restrictii. Si nu stiu ce sa fac. Sa incerc sa repar lucrurile, pentru ca eu am fost cea care a pus capat atunci cand am aflat de minciuni, sau sa nu iert. Mi-e teama sa mai am incredere...desi ma doare sufletul ca s-a terminat. Aveam multe planuri impreuna, il iubesc dar in acelasi timp nu vreau sa ma injosesc.Sunt convinsa ca la un moment dat se va intoarce(in max o luna)cerandu-si o mie de scuze pentru ca il cunosc, dar atunci va fi momentul critic pentru ca nu stiu ce decizie sa iau.
Va multumesc
Aceasta postare a fost editata de Madeline_m: 08 August 2008 - 10:41 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis