ratiune vs sentiment
Scris 07 August 2008 - 11:37 PM
daca nu pot exista impreuna ce alegem? cand alegem? cum alegem?
suntem dispusi sa ne compromitem in fata societatii pentru ceea ce simtim?
suntem dispusi sa ne compromitem in fata societatii pentru ceea ce simtim?
Scris 07 August 2008 - 11:55 PM
andruta*, la Aug 8 2008, 12:43 AM, a spus:
Cand alegi inima, te ... compromiti?
daca faci ceva incredibil de prostesc pt ca asta simti s-ar putea ca ceilalti sa nu se uite tocmai frumos la tine
ei nu au cum sa inteleaga ceea ce e in sufletul tau si pot judeca doar dupa actiunile tale
oricum cel mai important intotdeauna e sa simti tu ca ai facut ceea ce trebuie, ce cred altii e strict problema lor
Scris 08 August 2008 - 12:09 AM
printrecere, la Aug 8 2008, 12:55 AM, a spus:
daca faci ceva incredibil de prostesc pt ca asta simti s-ar putea ca ceilalti sa nu se uite tocmai frumos la tine
ei nu au cum sa inteleaga ceea ce e in sufletul tau si pot judeca doar dupa actiunile tale
oricum cel mai important intotdeauna e sa simti tu ca ai facut ceea ce trebuie, ce cred altii e strict problema lor
Nimeni nu va intelege cu adevarat ce e in sufletul tau, tu esti cel care stie cel mai bine. Sunt sentimente pe care nu le poate descrie cuvantul.
Cred ca tocmai ti-ai dat singur raspunsul... Oamenii vin si pleaca, cei care te iubesc vor ramane langa tine, indiferent de alegerile tale.
Nu ei conteaza, tu contezi , mai ales ca esti unul singur... ei sunt multi ! Nu-i asa?
Scris 08 August 2008 - 01:00 PM
De cand conteaza ce cred cei din jur..? Poate doar cu un sfat daca ar veni, dar nu mai mult.
De multe ori mie cel putin mi-au zis diversi oameni f apropiati ca fac greseli, sa nu mai procedez
in anume fel, ca persoana nu este pentru mine, etc etc etc.
Crezi ca am ascultat ce mi s-a zis?
-Nu
Urmeaza-ti gandurile ...
De multe ori mie cel putin mi-au zis diversi oameni f apropiati ca fac greseli, sa nu mai procedez
in anume fel, ca persoana nu este pentru mine, etc etc etc.
Crezi ca am ascultat ce mi s-a zis?
-Nu
Urmeaza-ti gandurile ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Amantul nasei este finul! | Alina.s | 61 | 8.095 |
|
Omul defineste varsta ? Sau varsta este definitorie pentru om ?
Topic dedicat persoanele ce au depasit pragul a 40 de ani |
Maàt | 49 | 5.794 |
|
Femeia îndrăgostită
cât de expresiv-convingătoare poate fi? |
harald | 72 | 14.676 |
|
Poti controla iubirea? | erena | 78 | 8.036 |
|
sincera sa fiu.. |
heidy | 3.008 | 128.320 |
Contact