sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pret trecere intravilan Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ema81 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-August 08

Scris 07 August 2008 - 02:56 PM

Va multumesc anticipat daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarile de mai jos. Cum nu prea ma pricep la constructii si hartogaraia aferenta, am ajuns intr-un, sa zicem, impas. Posed un teren extravilan si am apelat la o firma de proiectari pt realizarea documentatiei in vederea construirii unei vile. Pentru trecerea terenului in intravilan am facut cererea la primarie. Apoi firma s-a angajat ca se ocupa de PUZ. Am primit intre timp o scrisoare de la dumnealor cf careia numai pt intocmirea unui studiu de solutie si documentatii avize (care ar fi necesare pt intocmirea PUZ) imi cer aproximativ 6800 euro. Apoi imi explica ca la elaborarea PUZ ar mai fi necesare: studiu geotehnic, hidrologic, alte studii impuse la eliberarea avizelor.
Intrebarile mele ar fi: 1. Acest pret este real si normal? Depinde, si daca da, in ce cuantum de suprafata de teren? Mai ales ca voi construi pe 80 mp si nu pe 4000, cat are terenul.
2. Acest studiu de solutie este obligatoriu pt PUZ si mai exact in ce consta?
3. Cu toate cheltuielile aferente, cam la ce suma ar putea ajunge acest PUZ?
0

#2 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 07 August 2008 - 03:03 PM

o hotie!
0

#3 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 07 August 2008 - 05:03 PM

Vezi postareaEma81, la Aug 7 2008, 03:56 PM, a spus:

Va multumesc anticipat daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarile de mai jos. Cum nu prea ma pricep la constructii si hartogaraia aferenta, am ajuns intr-un, sa zicem, impas. Posed un teren extravilan si am apelat la o firma de proiectari pt realizarea documentatiei in vederea construirii unei vile. Pentru trecerea terenului in intravilan am facut cererea la primarie. Apoi firma s-a angajat ca se ocupa de PUZ. Am primit intre timp o scrisoare de la dumnealor cf careia numai pt intocmirea unui studiu de solutie si documentatii avize (care ar fi necesare pt intocmirea PUZ) imi cer aproximativ 6800 euro. Apoi imi explica ca la elaborarea PUZ ar mai fi necesare: studiu geotehnic, hidrologic, alte studii impuse la eliberarea avizelor.
Intrebarile mele ar fi: 1. Acest pret este real si normal? Depinde, si daca da, in ce cuantum de suprafata de teren? Mai ales ca voi construi pe 80 mp si nu pe 4000, cat are terenul.

hotie, nehotie...nu ai ce face..
pretul este ok...
puz=plan urbanistic zonal
de fapt tu trebuie sa obtii 3 feluri de autorizatii pentru inceput..dar nu toate 3 sunt musai necesare.
in functie de planul urbanistic al zonei scoti documentatiile necesare.
puz-ul este planul urbanistic zonal si face parte din planul urbanistic general .PUG
pud-ul--palnul urbanistic de detaliu--inseamna stabilirea conditiilor de amplasare si executare a constructiei
atentie...daca ai un teren mai mic sau mediu...se poate scoate doar pud-ul fara a mai fi necesar si puz-ul..
vorbeste cu primaria locala..intra direct la primar si pompeaza un ...ceva
o sa-l treaca intravilan...
primaria are tot puz-ul zonei...ei stiu ce si cum...
0

#4 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 02 October 2008 - 02:55 PM

O pila eficienta la primarie te-ar scuti de o mare parte din banii ceruti.
0

#5 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 02 October 2008 - 03:19 PM

Vezi postareaEma81, la Aug 7 2008, 03:56 PM, a spus:

unde este terenul?

Vezi postareanewtask, la Aug 7 2008, 06:03 PM, a spus:

puz-ul este planul urbanistic zonal si face parte din planul urbanistic general .PUG

puz-ul nu face parte din pug, el completeaza sau modifica pug-ul... sunt documentatii diferite.

pud-ul--palnul urbanistic de detaliu--inseamna stabilirea conditiilor de amplasare si executare a constructiei
atentie...daca ai un teren mai mic sau mediu...se poate scoate doar pud-ul fara a mai fi necesar si puz-ul..

introducerea unui teren in intravilan se face doar pe baza unui plan urbanistic zonal aprobat, asta daca nu s-a facut deja prin pug. pud-ul face doar ce ai scris tu mai sus...

vorbeste cu primaria locala..intra direct la primar si pompeaza un ...ceva

subscriu... si tine seama ca pana la dumnezeu te mai mananca si sfintii...

si inca ceva... ai obtinut certificatul de urbanism?
si de obicei, documentatia pentru obtinerea avizelor se intocmeste dupa intocmirea puz, pe baza acestuia...

Aceasta postare a fost editata de Dally: 02 October 2008 - 03:21 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Amenajari gradini profesionale Allexarh  1 757
Hot Topic (New) Atasamente preţ pentru construcţie casă PYROEXPERT  44 6.768
Replici noi Atasamente Decoratiuni arhitecturale L.cristian  0 477