sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tupeu sau nebunie avem? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 06 August 2008 - 07:19 PM

Pentru ca vad ca este "la moda" sa se discute despre agatat... pe net, agentii sau site-uri matrimoniale... hai sa vedem cati sunt in stare s-o facem si fata in fata. (agatatul adica)

Am tot auzit povesti de iubire ce au inceput intr-o statie de autobuz.. in sensul ca se vedeau zi de zi.. la un moment dat un intrat in vorba.. s-au placut.. etc.
Vi s-a intamplat vreodata? Ati avea tupeu sa intrati in vorba cu o persoana pe care o vedeti in fiecare zi in statia de autobuz? (sau tramvai, metrou etc)
0

#2 Utilizator offline   Pixy 

• pix in...pix out
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-June 08

Scris 06 August 2008 - 07:35 PM

Vezi postareanightwish, la Aug 6 2008, 08:19 PM, a spus:

Pentru ca vad ca este "la moda" sa se discute despre agatat... pe net, agentii sau site-uri matrimoniale... hai sa vedem cati sunt in stare s-o facem si fata in fata. (agatatul adica)

Am tot auzit povesti de iubire ce au inceput intr-o statie de autobuz.. in sensul ca se vedeau zi de zi.. la un moment dat un intrat in vorba.. s-au placut.. etc.
Vi s-a intamplat vreodata? Ati avea tupeu sa intrati in vorba cu o persoana pe care o vedeti in fiecare zi in statia de autobuz? (sau tramvai, metrou etc)

S-a intimplat sa vad aici pe forum definitia femeii ca fiind un AUTOBUZ...de care lumea are nevoie...de ce naiba as mai avea eu nevoie de alte povesti cu autobuze, tramvaie.. METROU.. au au///

...pacat ca ai sters mesajul dinainte...avea ceva dreptate...

Aceasta postare a fost editata de florance3: 06 August 2008 - 07:36 PM

0

#3 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 06 August 2008 - 07:40 PM

Ahh... altu' frustrat in amoare? :good: :o:
0

#4 Utilizator offline   Pixy 

• pix in...pix out
  • PipPipPipPip

Scris 06 August 2008 - 07:43 PM

Vezi postareanightwish, la Aug 6 2008, 08:40 PM, a spus:

Ahh... altu' frustrat in amoare? :good: :o:

Ti-ar place, nu ???

Aceasta postare a fost editata de florance3: 06 August 2008 - 07:49 PM

0

#5 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 06 August 2008 - 07:46 PM

Adica daca il intrebi pe vecinul de asteptare "Oare cand vine autobuzul?" esti ori tupeist,ori nebun?
Mie nu mi se pare...
0

#6 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 06 August 2008 - 07:56 PM

Vezi postareaCristinick, la Aug 6 2008, 08:46 PM, a spus:

Adica daca il intrebi pe vecinul de asteptare "Oare cand vine autobuzul?" esti ori tupeist,ori nebun?
Mie nu mi se pare...

Erau niste ghilimele pe acolo... in fine..

Ma refeream la mult la o intrebare.. nu generala.. ca asta nu e mare sfaraiala sa intri in vorba.. ci ceva de genul "vrei sa iesi la o cafea?".

Vezi postareaflorance3, la Aug 6 2008, 08:43 PM, a spus:

Ti-ar place, nu ???

Aici nu e vorba daca mi-ar placea sau nu.. dar tu mai poti invata.
0

#7 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 06 August 2008 - 07:56 PM

Vezi postareanightwish, la Aug 6 2008, 07:19 PM, a spus:

Da, se poate. Eu in tineretile mele :good: am actionat de mai multe ori asa. Cand mi-a placut o fata, chiar necunoscuta, i-am declarat deschis faptul ca ma atrage. Cu toate ca multora li s-ar parea penibil lucrul asta, functioneaza in majoritatea cazurilor. Daca fata este disponibila si tu indeplinesti anumite conditii standard de barbat (cat de cat ingrijit, te descurci sa schimbi 2 vorbe, nu-ti clantane dintii de emotie, esti deschis si sincer pe cat posibil, etc), vei avea toate sansele sa dezvolti o relatie temporara sau de durata. In concluzie, cu putin "tupeu", merge treaba :o: Si nu este nebunie. E ceva natural sa-ti declari sentimentele. Bineinteles ca nu vorbesc de extreme, in toate trebuie sa existe un echilibru. In orice, politica, religie, dragoste, extremele duc pe cai gresite.
0

#8 Utilizator offline   Pixy 

• pix in...pix out
  • PipPipPipPip

Scris 06 August 2008 - 08:04 PM

Vezi postareaPippo, la Aug 6 2008, 08:56 PM, a spus:

Da, se poate. Eu in tineretile mele :good: am actionat de mai multe ori asa. Cand mi-a placut o fata, chiar necunoscuta, i-am declarat deschis faptul ca ma atrage. Cu toate ca multora li s-ar parea penibil lucrul asta, functioneaza in majoritatea cazurilor. Daca fata este disponibila si tu indeplinesti anumite conditii standard de barbat (cat de cat ingrijit, te descurci sa schimbi 2 vorbe, nu-ti clantane dintii de emotie, esti deschis si sincer pe cat posibil, etc), vei avea toate sansele sa dezvolti o relatie temporara sau de durata. In concluzie, cu putin "tupeu", merge treaba :o: Si nu este nebunie. E ceva natural sa-ti declari sentimentele. Bineinteles ca nu vorbesc de extreme, in toate trebuie sa existe un echilibru. In orice, politica, religie, dragoste, extremele duc pe cai gresite.

sentimentele dezvoltate in autobuz vrei sa spui...
0

#9 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 06 August 2008 - 08:10 PM

Vezi postareaflorance3, la Aug 6 2008, 08:04 PM, a spus:

sentimentele dezvoltate in autobuz vrei sa spui...

Daca vad o fata in autobuz si simt o dorinta puternica de a fi cu ea (sentiment animal l-ai putea numi, care este tot un sentiment si pe care multi il confunda cu dragostea), asta este un sentiment dezvoltat in autobuz, da... :good:
0

#10 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 06 August 2008 - 08:14 PM

Mi s-a intamplat o data ceva la subiect:
... eram la cumparaturi, singura ca de obicei, si ma uitam la ceva fuste, ridic privirea si vad un barbat mai incolo care se uita tot la fuste :good: ... ok... schimb magazinul de vreo doua ori si acelasi barbat... pana cand saracul a avut curajul sa se apropie si sa ma intrebe daca am putea iesi la o cafea... am zis nu si tipul a disparut instant ... mi s-a parut penibil, parca eram in filmele cu prosti...
... si cu autobuzul tot asa, trebuie o rutina, sa vezi persoana respectiva de mai multe ori, contact vizual, chestii... nu de alta dar sa fi sigur/a ca nu ''deranjezi''... altfel intra la tupeu_degeaba/nebunie

parerea mea
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Suferinta- un castig? innocent_soul  29 7.252
Hot Topic (New) Ne implicam sau nu? * * * - - nightwish  33 2.863
Poll (No New) Chestionar:    V-ati casatori cu cineva care are un copil sau mai multi? Sarah N....  200 12.850
Hot Topic (New) Femei care iubesc prea mult * * * * *
barbati care iubesc prea putin
Hypathia  60 5.233
Hot Topic (New) Despre barbati si fetele frumoase Ruxi_Ruxy  83 11.706