Tupeu sau nebunie avem?
Scris 06 August 2008 - 07:19 PM
Am tot auzit povesti de iubire ce au inceput intr-o statie de autobuz.. in sensul ca se vedeau zi de zi.. la un moment dat un intrat in vorba.. s-au placut.. etc.
Vi s-a intamplat vreodata? Ati avea tupeu sa intrati in vorba cu o persoana pe care o vedeti in fiecare zi in statia de autobuz? (sau tramvai, metrou etc)
Scris 06 August 2008 - 07:35 PM
nightwish, la Aug 6 2008, 08:19 PM, a spus:
Am tot auzit povesti de iubire ce au inceput intr-o statie de autobuz.. in sensul ca se vedeau zi de zi.. la un moment dat un intrat in vorba.. s-au placut.. etc.
Vi s-a intamplat vreodata? Ati avea tupeu sa intrati in vorba cu o persoana pe care o vedeti in fiecare zi in statia de autobuz? (sau tramvai, metrou etc)
S-a intimplat sa vad aici pe forum definitia femeii ca fiind un AUTOBUZ...de care lumea are nevoie...de ce naiba as mai avea eu nevoie de alte povesti cu autobuze, tramvaie.. METROU.. au au///
...pacat ca ai sters mesajul dinainte...avea ceva dreptate...
Aceasta postare a fost editata de florance3: 06 August 2008 - 07:36 PM
Scris 06 August 2008 - 07:46 PM
Mie nu mi se pare...
Scris 06 August 2008 - 07:56 PM
Cristinick, la Aug 6 2008, 08:46 PM, a spus:
Mie nu mi se pare...
Erau niste ghilimele pe acolo... in fine..
Ma refeream la mult la o intrebare.. nu generala.. ca asta nu e mare sfaraiala sa intri in vorba.. ci ceva de genul "vrei sa iesi la o cafea?".
florance3, la Aug 6 2008, 08:43 PM, a spus:
Aici nu e vorba daca mi-ar placea sau nu.. dar tu mai poti invata.
Scris 06 August 2008 - 07:56 PM
nightwish, la Aug 6 2008, 07:19 PM, a spus:
Da, se poate. Eu in tineretile mele
Scris 06 August 2008 - 08:04 PM
Pippo, la Aug 6 2008, 08:56 PM, a spus:
sentimentele dezvoltate in autobuz vrei sa spui...
Scris 06 August 2008 - 08:10 PM
florance3, la Aug 6 2008, 08:04 PM, a spus:
Daca vad o fata in autobuz si simt o dorinta puternica de a fi cu ea (sentiment animal l-ai putea numi, care este tot un sentiment si pe care multi il confunda cu dragostea), asta este un sentiment dezvoltat in autobuz, da...
Scris 06 August 2008 - 08:14 PM
... eram la cumparaturi, singura ca de obicei, si ma uitam la ceva fuste, ridic privirea si vad un barbat mai incolo care se uita tot la fuste
... si cu autobuzul tot asa, trebuie o rutina, sa vezi persoana respectiva de mai multe ori, contact vizual, chestii... nu de alta dar sa fi sigur/a ca nu ''deranjezi''... altfel intra la tupeu_degeaba/nebunie
parerea mea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Suferinta- un castig? | innocent_soul | 29 | 7.252 |
|
Ne implicam sau nu?
|
nightwish | 33 | 2.863 |
|
Chestionar: V-ati casatori cu cineva care are un copil sau mai multi? | Sarah N.... | 200 | 12.850 |
|
Femei care iubesc prea mult
barbati care iubesc prea putin |
Hypathia | 60 | 5.233 |
|
Despre barbati si fetele frumoase | Ruxi_Ruxy | 83 | 11.706 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS