Doctor Homeopat ... diabet
Scris 06 August 2008 - 04:07 PM
As dori informatii despre unde as putea gasi un doctor homeopat foarte bun, care sa fi tratat cu succes cazuri de diabet in faza incipienta.
As avea nevoie de sfatul vostru cat de repede posibil.
Multumesc.
Scris 06 August 2008 - 04:21 PM
Ce stiu cu siguranta este ca are consultatii la Constanta, nu sunt sigura ca are si la Bucuresti.
Scris 06 August 2008 - 04:33 PM
Am uitat sa precizez ca trebuie sa fie din Bucuresti.
Scris 06 August 2008 - 05:03 PM
Scris 06 August 2008 - 08:50 PM
Asa ma gandeam si eu, ca la o modalitate de a completa medicina traditionala... uneori este o alternativa la raspunsul medicinei clasice.
Scris 06 August 2008 - 08:57 PM
Scris 25 August 2008 - 04:32 PM
Scris 26 August 2008 - 06:28 PM
Scris 26 August 2008 - 06:34 PM
Scris 28 August 2008 - 11:25 PM
Ametist, la Aug 6 2008, 05:07 PM, a spus:
As dori informatii despre unde as putea gasi un doctor homeopat foarte bun, care sa fi tratat cu succes cazuri de diabet in faza incipienta.
As avea nevoie de sfatul vostru cat de repede posibil.
Multumesc.
Doctor homepat - am apelat si eu la unul pentu boala mea - care zicea ca poate sa o trateze - din pacate toate remedile care le-a recomandat nu au dat rezultate (timp de vreo 6 luni). Mai tarziu am gasit un medic alopat care m-a vindecat de ulcer - era vorba de o infectie cu o bacterie care provoaca ulcerul - heliobacter pylori. Aveam cateva zeci de flacoane cu bilute albe si multe scheme de tratament care se schimbau la fiecare doua saptamani - cu taxa de vizita la homeopat aferenta. Nu inseamna ca tratametele homeopate nu sunt eficienete...dar nu perseverati in a da bani la homeopat daca tratamentul este ineficient.
Diabet in faza incipienta - adica diagnosticul a fost grad ll? Am avut si eu... si sefa de sectie de la Spitalul Universitar (BU) m-a catolagat clar citind analizele: nu vezi cat ai glicemia? - este clar ca esti diabetica. Pentru mine nu a fost prea clar si am mers la Institutul de Diabet - str. IL Caragiale. Acolo era multa aglomeratie si, ca sa intri la un medic, trebuiau programari. Drept urmare am folosit numai facilitatea (gratuita) de a determina glicemia prin recoltare de sange din vena - nu prin intepare cu un aparat. Spre surpinderea mea, glicemia mi-a scazut in urmatoarele luni la nivel normal.
Concluzia a fost ca aveam glicemie crescuta pe fond nervos. Asta s-a intamplat cu vreo 6 ani in urma...
De atunci glicemia este normala...
fn
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme cu ombilicul-iesit inafara
din cauza cirozei hepatice |
lpik65 | 1 | 2.675 |
|
probabil ca te-ai gandit sa incerci :) (teme combinate) |
spider | 85 | 67.756 |
|
ESTI SRESAT ?,ESTI TINAR DAR AI O FUNCTIE DE CONDUCERE ? CE PARERE AI DESPRE SRESSMANAGEMENTUL PRIN ACUPUNCTURA.
Acupunctura,o tehnica veche dar vesnic noua un mijloc foarte valoros i |
Dr.Fotescu | 4 | 2.032 |
|
paraziti intestinali | mel74 | 24 | 20.103 |
|
MIERE ŞI SCORŢIŞOARĂ
O COMBINAŢIE CURATIVĂ |
The Unknown | 2 | 1.705 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS