am vista home premium si nu pot instala placa video:GeForce FX 5500 de 256MB daca are cineva un driver pentru placa video va rog foarte mult sa imi dati link sau sa il atasati va roooog muult
Pagina 1 din 1
Problema placa video la vista problema!!
Scris 12 September 2008 - 10:53 PM
Intr-adevar, driverele , este bine sa le cautati pe site-urile producatorilor componentelor pe care le detineti, sunt gratuite si garantate.
Scris 21 January 2010 - 12:55 AM
Bai am si eu o problema.....tot cu placa video in vista.....contactati-ma la id : andreicosmin_cosmin sau la pglcosmin@gmail.com......deci.. sa va spun pe scurt.....Am un laptop toshiba satellite L300-110 si l-am luat cu windows vista preinstalat......dupa un an de zile am instalat xp-ul sa vad cum se comporta pe el......acum 2-3 zile am scos xp-u si am instalat vista de pe un DVD Recovery facut de pe laptop....iar acum in vista ami arata ca am o placa de 249 Mb....iar in xp ami arata ca am o placa de 256...care e problema??? .....si mai e si cu RAM-ul.... ami arata in vista ca am numai 1Gb iar in xp ca am 3Gb...de ce oare??? va rog din tot sufletul care e problema sa-mi ziceti....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nivel baterie-acumulator
cum pot vedea nivelul din acumulator? |
paul21 | 0 | 1.257 |
|
Punctaj Vista |
iuta | 5 | 1.772 |