sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sunt cinic, deci sunt moral... ce paradox crud al unui viitor civilizat fiinta in constanta devenire (evolutie), imposibilitatea de "a fii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Marinius 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 06 August 2008 - 12:04 AM

Fiecare amintire pentru mine este o funie pe care o astept sa ma spanzure. Sunt cinic, deci sunt moral... ce paradox crud al unui viitor civilizat. Acum ma reconstruiesc... nu imaginea; imi reconstruiesc psihicul, mentalitatea. Din ce in ce mai cinic... mai moral. Mentalitatea mea nu are nici o legatura cu prezentul, doar cu atemporalitatea. Deci pot parea un pic deplasat in aceasta lume. O noua valoare este aceea a propriei vointe, nu a vointei unei zeitati. A iti trai viata interioara mai intens decat viata exterioara efemera. Am inceput a-mi dizolva subiectivitate, devenind o fiinta obiectiva si cu "eu". "A deveni" este o variabila, sa "fii" este o constanta. Am incetat sa deconstruiesc texte, am inceput sa deconstruiesc fiinte; incepand cu mine. Sa imi repun sinele si totodata sa imi repun supraeul si sa incep sa imi reconstruiesc eul.

http://www.youtube.com/watch?v=uDAD9ieNOh4...feature=related (Dinu Lipatti (inregistrare) - Bach Chorale Prelude BWV 659)

In loc de cuvinte sa ne folosim de sunete, sa compunem piese muzicale prin fiecare gest... claritatea atunci va exista....

(voi continua)

Aceasta postare a fost editata de Marinius: 06 August 2008 - 12:18 AM

0

#2 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 06 August 2008 - 12:59 AM

..esti!
0

#3 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 06 August 2008 - 02:17 AM

Vezi postareaMarinius, la Aug 5 2008, 11:04 PM, a spus:

In loc de cuvinte sa ne folosim de sunete, sa compunem piese muzicale prin fiecare gest... claritatea atunci va exista....

Si atunci vom fi martorii unor marete capodopere, a unor simfonii afone, marcate in special de lupta continuua intre paranoia epicureiana si cinismul ce va caracteriza noile generatii.
O noua lupta de clasa, un alter ego obiectiv ce se va inchina la noul zeu citadin.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce stiti despre Noua Acropola?
intrebare...
ALLYSCHA  0 1.466
Hot Topic (New) Orgoliul
o piedica
Fiero  71 14.131
Hot Topic (New) Formula (secretă) a Fericirii kadmond  54 5.845
Hot Topic (New) Fapte altruiste Itsi Bitsi  40 5.228
Hot Topic (New) Ce ne influenteaza? * * * - - Wolfy_san  33 6.649