Fr0z3nasic3, la Aug 5 2008, 08:47 PM, a spus:
Ar trebui să ne preocupe mai mult ceea ce ne uneşte, nu ceea ce ne dezbină.
Ce ii uneste pe sectari e becisnicia. Daca ai raspuns afirmativ la ilustra intrebare : "Crezi in dumnezeu ?!", atunci esti de-al lor frate ! In schimb daca ai raspuns negativ te-au si trimis la naiba.
Nu la fel se poate spune si despre atei uniti de cunoastere, de cultura si de civilizatie. Deci trebuie inteles ca sunt doua rase opuse din toate perspectivele, care nu vor putea convietui in veci. Obscuritatea retrograda nu o sa se impace niciodata cu stralucirea adusa in lume de progres.
Gelupanda, la Aug 5 2008, 08:06 PM, a spus:
De ce nu va duceti amandoi la cimitir de mana.
De ce nu te duci tu in ceruri ?!
BigDefender, la Aug 5 2008, 08:29 PM, a spus:
O singura remarca si nici ea nu-mi apartine:
''Credinta urca la minte cu liftul, dar coboara la inima...pe scari!''
Ati ramas impotmoliti in feudalismul intunecat.

Pai da se poate una ca asta ?! Tot cu scara ati ramas ?!

Sa fii prea fraier sa nu realizezi ca cu liftul ajungi mai repede.

Si e si mai confortabil.
Pai sa te strici de ras, nu alta ! Te invita secolul vitezei sa mergi cu liftul si tu o iei pe scari ?!

Cat de retrograzi puteti fi ! Da de unde sa cobori cu scara, mah, omu' lu' dumnezau ?! Din bananier ?!
Hai ca asta-i buna ! Si mai ziceti de evolutionisti ca se maimutaresc ?!

Dar voi realizati putin pe ce scara a evolutiei ati ramas ( ca tot veni vorba de scari ) ?!

Vai de pielea voastra ! Cand mai aveti de gand sa ne tineti lectii cu astfel de "invataturi" expirate faceti un bine si pastrati tacerea ( ca tot il aveti pe Iisus ca model ) ca altfel va faceti de caca. Cine va mai inghite pildele neroade ?! Poate niste babe senile de pe la sat.
Mai bine dati-mi ceva care poseda creier ! Eu prefer sa iau liftul.
O singura remarca si imi apartine :
smerit, dar prost.