sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

what`s about?read it to find out... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   misswonder 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-August 08

Scris 05 August 2008 - 03:32 PM

dupa indelungi cugetari am ajuns la qqluzia ca viata e total lipsita de sens.why?!just look around...noi ''muritorii de rand'' avem numa` doua oportunitati:
-ori ne legam la cap ''unindu-ne in sf taina a casatoriei'' si pt a ne pune capat zilelor mai turnam si vreo cativa mucosi,urmand sa privim neputinciosi cum viata ni se scurge printre degete
-ori ramanem single pt toata viata si ajungem la o varsta inaintata sa privim cum tot ce-am avut s-a dus,suntem singuri si plictisiti samd
final touch:ori tre`sa merg cat de curand la psihiatru ori mai bn ma vopsesc blonda si ma gandesc pe ce carpe ''trendy'' mai
dau banii tomorrow...voi ce ziceti?!!
P.S.sigur se mai gaseste vreun naiv care crede ca viata este o calatorie si ca exista acolo cineva care ne cauta neincetat,cineva langa care vom regasi the true happyness...pamantul catre marte!!!atunci cum de ''jumatatile'' locuiesc de cele mai multe ori in acelasi oras(localitate,tara...oricum doesn`t matter)...poy va zic yo:cum un caine se multumeste cu malai fiert,asa se multumeste si omul nostru cu ce are la indemana(daca mai are si buzunarele pline,nici ca se putea mai bn,nuuu?!).so,totu-i relativ...
0

#2 Utilizator offline   Phoenix_1st_one 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-September 07

Scris 02 September 2008 - 03:44 PM

Vezi postareamisswonder, la Aug 5 2008, 04:32 PM, a spus:

dupa indelungi cugetari am ajuns la qqluzia ca viata e total lipsita de sens.why?!just look around...noi ''muritorii de rand'' avem numa` doua oportunitati:
-ori ne legam la cap ''unindu-ne in sf taina a casatoriei'' si pt a ne pune capat zilelor mai turnam si vreo cativa mucosi,urmand sa privim neputinciosi cum viata ni se scurge printre degete
-ori ramanem single pt toata viata si ajungem la o varsta inaintata sa privim cum tot ce-am avut s-a dus,suntem singuri si plictisiti samd
final touch:ori tre`sa merg cat de curand la psihiatru ori mai bn ma vopsesc blonda si ma gandesc pe ce carpe ''trendy'' mai
P.S.sigur se mai gaseste vreun naiv care crede ca viata este o calatorie si ca exista acolo cineva care ne cauta neincetat,cineva langa care vom regasi the true happyness...pamantul catre marte!!!atunci cum de ''jumatatile'' locuiesc de cele mai multe ori in acelasi oras(localitate,tara...oricum doesn`t matter)...poy va zic yo:cum un caine se multumeste cu malai fiert,asa se multumeste si omul nostru cu ce are la indemana(daca mai are si buzunarele pline,nici ca se putea mai bn,nuuu?!).so,totu-i relativ...

Mai dar tu esti pesimista rau , si sunt uneori pesimist dar nu in halul asta.... :blink:
Hai ca nu-i dracu' chiar atat de negru... :)
Daca in viata totul ar fi simplu , nimic nu ar avea farmec. :)
0

#3 Utilizator offline   Etherial 

• Difuse it. Abuse it. Enjoy it!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 08

Scris 02 September 2008 - 03:47 PM

draga misswonder. tu de ce te-ai nascut? tu daca le spui copiilor "mucosi", asa ai fost si tu. viata ti se pare lipsita de sens. de ce? mie nu mi se pare. pentru ca stiu ce vreau de la viata. aaa.. viata ta e lipsita de sens? stii de ce? pentru ca asa o consideri tu! daca ai face ceva util, nu ti s-ar mai parea asa.
si nu. nu ai nevoie de un psihiatru. stai mai bine de vorba cu un batran. atunci iti vei da seama ca viata e frumoasa si merita traita.

Vezi postareaPhoenix_1st_one, la Sep 2 2008, 04:44 PM, a spus:

Mai dar tu esti pesimista rau , si sunt uneori pesimist dar nu in halul asta.... :blink:
Hai ca nu-i dracu' chiar atat de negru... :)
Daca in viata totul ar fi simplu , nimic nu ar avea farmec. :)

mai degraba deprimata, decat pesimista
0

#4 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 27 October 2008 - 09:30 PM

Vezi postareamisswonder, la Aug 5 2008, 04:32 PM, a spus:

Pai numai astea sunt optiunile?... Dar o profesie, sau sa creem ceva - bine, astea tin si de talent, noroc...
Depinde si cum privesti acele optiuni pe care le-ai enumerat. Daca nu-ti plac, poti cauta altceva...
...si oricum, viata se sfarseste cu moartea... aici ar putea fi lipsa de sens...
0

#5 Utilizator offline   .Goddess. 

• contrar opiniei.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 07

Scris 28 October 2008 - 09:14 PM

Cugetarile acelea care le-ai avut au fost intr-un moment foarte prost si depresiv al vietii tale de ai ajuns la asemenea concluzii.

Vezi postareamisswonder, la Aug 5 2008, 03:32 PM, a spus:

Tu prin casatorie, sau alegerea unui partener pe care il iubesti, intelegi "legare la cap"? De asemenea, nu cred ca ai copii. Sper. Poate altfel nu ai vorbi despre a face copii astfel.

Cunosti Mitul lui Isif? Cu omul care incerca din rasputeri sa duca o piatra mare in mijlocul unui deal, dar in zadar, pentru ca atunci cand se oprea sa se odihneasca, piatra o lua la vale?
El pune problema unei existente derizorii. Stii la ce concluzie am ajuns? Ca oamenii lasi, cu o viziune saraca, nu vad nimic bun in aceasta viata. Ei sunt cei care sunt cei mai pesimisti si mai depresivi.
De ce asa? Poate ca e un cliseu, dar pe tine nu te bucura zambetul unui copil? Adierea vantului? Culoarea cerului la asfintit? Mirosul si textura apei? Atatia oameni si-ar da viata ca sa vada o floare, sau sa atinga marea, sau sa creasca un copil al lor. Tocmai cei care au aceste posibilitati nu apreciaza.

Si pana la urma ce vroiai in schimb? Cum iti inchipui tu ca ar fi trebuit sa decurga lucrurile ?

Aceasta postare a fost editata de .Goddess.: 28 October 2008 - 09:16 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Care este scopul existentei umane * * * * - DAVIDDRAGOS  343 31.053
Hot Topic (New) Fascinatia Arcadia@  19 5.445
Hot Topic (New) Credeti ca exista "Legea compensatiei" ? w3ga  80 12.738
Hot Topic (New) Ce este iubirea? * * * * - Shadow and Light  369 72.545
Replici noi Dumnezeul filozofilor si al oamenilor de stiinta
Nu este topic religios
Florian_L  13 6.079