Ma numesc gabriel si sunt noupe forum.
Am o problema la limba...cineva candva mi-a spus ca e "limba paroasa" dar cauze si tratamente nimic.
problema o am de vreo cativa ani...am cam trecut-o cu vederea pentru ca apare si dispare...sau se mentine dar nu e profunda.
cum arata: aproape pe toata portiunea limbei, deasupra, imi apare un strat de "ceva" cu niste firicele de "par" de culoare maronie. cateodata sunt ff scurte aproape insensibile...dar uneori sunt lungi (adica..jumatate de centimetru maxim)si sunt foarte stresante..imi dau senzatia ca am ceva pe limba si ma deranjeaza.nu sunt dureroase, nu imi schimba gustul la mancare sau altceva..sunt doar acolo.am fost la stomatologie acum ceva timp si la curatarea canalului, mi-a dat cu o solutie cu gust de clor...si am observat ca dupa aceea (a avut contact limba cu solutia respectiva) a trecut ..adica limba mea era ca si inainte, curata fara peri..dar, bineinteles ca dupa cateva zile au aparut iar.
Stie cineva ceva? Ati mai auzit de asa ceva? ma puteti ajuta cu un sfat...o idee?
multumesc anticipat.
P.S. am atasat o poza cu limba mea..nu stiu daca o sa se inteleaga mare lucru, insa sper ca da.
Fisiere atasate
-
limba1.JPG (26.79K)
Number of downloads: 64
Contact
Facebook
Twitter
RSS