Parerea ta despre rockeri in general Rockerii: mai buni sau mai rai decat ceilalti? Asa cum ii vezi tu...
Scris 03 August 2008 - 12:18 AM
Scris 03 August 2008 - 12:21 AM
Ca sunt rockeri,emo,rapperi,punkisti...toti sunt oameni
Si majoritatea poarta masti
Scris 03 August 2008 - 09:25 AM
Acuma astia tineri din ziua de azi, sunt o combinatie "mortala" intre emo si rock, nu-mi plac.
daimon, la Aug 3 2008, 10:17 AM, a spus:
lasa fata sa intrebe, ce are
Scris 03 August 2008 - 09:35 AM
Rockerii de care se vorbeste urat sunt acei oameni suparati pe viata care beau, poate se drogheaza - mai mult decat e cazul..sunt fanaticii!..asculta si tu cateva melodii chiar hard si vei vedea ca nu e nu stiu ce mesaj, insa sunt cuvinte grele, un ton grav..desi muzicalitatea de multe ori e de exceptie..ei, conjunctura creata intr-un 'mediu' rock nu cred ca face bine copiilor cuminti..eu am vazut asta chiar pe verisoara mea de 10 ani - o agita!
Am multi prieteni care asculta rock si f putini prieteni rockeri..cei care asculta rock o fac la fel cum merg eu la teatru sau citesc o carte - ca pe o pasiune si atat.
Stilul Rock insa, atunci cand ajunge si la nivel cerebral (oarecum autoimpus) .. poate face pe individ sa isi piarda controlul din multe puncte de vedere..la fel ca oricare fanatism de pe lumea asta..aduce dependenta!
Scris 03 August 2008 - 09:56 AM
stupid_me, la Aug 3 2008, 10:35 AM, a spus:
Stilul Rock insa, atunci cand ajunge si la nivel cerebral (oarecum autoimpus) .. poate face pe individ sa isi piarda controlul din multe puncte de vedere..la fel ca oricare fanatism de pe lumea asta..aduce dependenta!
Concluzia ar fi " Fie ca este EMO, rocker sau orice altceva , gaseste calea de mijloc si nu devenii extremist ."
Maine ma voi duce impreuna cu fiul meu de 13 ani la concertul cu Iron Maiden . Daca ti-as scrie ca sunt linistita as minti ... Nu stiu nici macar daca voi rezista pana la sfarsit cu toate ca nu sunt persoana careia sa nu-i placa sa asculte rock, dar nu sunt cu adevarat o rockerita. Fiul meu a avut o tentativa anul trecut, dar i-a trecut ... Deci in fiecare lucru importanta este pozitia pe care o adopti . Spre "norocul" meu nu le prea am cu limba engleza prin urmare nu inteleg mesajele, ascult doar muzica .
Scris 03 August 2008 - 09:57 AM
Scris 03 August 2008 - 10:07 AM
stupid_me, la Aug 3 2008, 10:57 AM, a spus:
Am un tricou cu cap de mort ...
Stai linistit ca ma vi duce in culori foarte pastelate, voi fi o "pata de culoare" in atata intunecime ... oricum nu-mi place negrul .
Scris 03 August 2008 - 10:06 AM
'yeaaaaaaaaaaaaaaaahhh ..' ..distractie faina
Scris 03 August 2008 - 10:25 AM
stupid_me, la Aug 3 2008, 11:06 AM, a spus:
'yeaaaaaaaaaaaaaaaahhh ..' ..distractie faina
iti voi povesti cum a fost ...
Si on topic, intr-adevar rockeri sunt deseori oameni tare tristi . Pacat .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce ziceti de copiii acestia?
mai exista si copii deosebiti... |
AndreiMihai88 | 8 | 3.360 |
|
Valorile promovate in Romania | Nemeton | 2 | 373 |
|
Muzica relaxanta/anti stres