Va rog sa ma ajutati cu niste informatii cu privire la etapa din septembrie a aditerii la ASE Bucuresti. In ce consta? Va fi un nou examen sau o noua clasificare in functie de medii? In prezent am fost admis la taxa la Cibernetica (locul 73) si as vrea neaparat la buget, daca nu - aleg alta facultate. Va multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Etapa septembrie la ASE Bucuresti
Scris 04 August 2008 - 03:52 PM
si eu-s la ase dar nu stiu din septembrie cum sta treaba
cauta pe site-ul lor: http://admitere.ase.ro/zi/index.asp
totusi eu as avea o banuiala ca din septembrie nu prea mai ai sanse decat la cu taxa
cauta pe site-ul lor: http://admitere.ase.ro/zi/index.asp
totusi eu as avea o banuiala ca din septembrie nu prea mai ai sanse decat la cu taxa
Aceasta postare a fost editata de made4me: 04 August 2008 - 03:52 PM
Scris 04 August 2008 - 10:47 PM
Claudiu Constantin, la Aug 2 2008, 04:35 PM, a spus:
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii cu privire la etapa din septembrie a aditerii la ASE Bucuresti. In ce consta? Va fi un nou examen sau o noua clasificare in functie de medii? In prezent am fost admis la taxa la Cibernetica (locul 73) si as vrea neaparat la buget, daca nu - aleg alta facultate. Va multumesc anticipat.
din cate stiu eu, examenul a fost in iulie. in septembrie se face reorganizare dupa medie, in functie de cei care au renuntat.. acum, fiind pe locul 73 la taxa, nu stiu daca ai atat noroc sa intri la buget, dar..fa o rugaciune
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
In Ajutorul Studentilor
De la Studenti pentru studenti |
ForumStudentesc | 10 | 1.663 |
|
Cărţi pt. admiterea la Cibernetică, Drept, Matematică | Alexeevna | 0 | 1.110 |
|
Cariera
ce va fi dupa?! |
igor06 | 14 | 2.398 |
|
Are cineva grilele de la drept an 4 zii(20121) Spiru Haret? | Alexa.larrysa | 1 | 266 |
|
UBB Cluj---FSEGA---Marketing
Intrebari :) |
Septy92 | 2 | 1.198 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS