sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hard Bulit vreau datele de pe el cat pot recupera din ele! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   VlabiouzzZzZ 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-August 08

Scris 02 August 2008 - 01:17 AM

Salut! Am un HDD maxtor de 160 si nu il mai pot vedea in WinXP SP2 dar in bios il vad! Chiar am nevoie de datele de pe el! Sper sa ma puteti ajuta sa le recuperez!
0

#2 Utilizator offline   ragaiat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 05 September 2008 - 01:14 PM

Vezi postareaVlabiouzzZzZ, la Aug 2 2008, 02:17 AM, a spus:

Am un HDD maxtor de 160 si nu il mai pot vedea in WinXP SP2 dar in bios il vad!

Speram sa nu ai nevoie de datele de pe el... incearca sa reinstalezi WinXP sau incearca sa-l "vezi" printr-un Linux Live. Daca nu poti sa vezi nimic pe el...fugi cu el la cei care chiar se ocupa cu recuperarea datelor . Succes. Vezi in BIOS numele dar nu poti sa stii daca e bun pana cand nu il deschizi intr-un sistem de operare.
0

#3 Utilizator offline   BlackAngel 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 06

Scris 06 September 2008 - 10:11 AM

salut daca il vezi in BIOS verifica daca e prezent in windows, ai 2 posibilitati sa verifici
1) click dreapta pe "My computer" si din meniu alegi optiunea "manage" din fereastra care iti apare dai "disk management" acolo sunt listate toate discurile care sunt in sistem, e posibil sa il vada ca "unformated" sau "bad" in ambele cazuri nu il vezi in "My Computer" daca e acolo succes cu programe de recuperat date.
2) instalezi "partition magic" daca este prezent e posibil sa ai optiune de "undelete"

daca nu il vezi atunci verifica jumperi de pe el (master, slave) sa fie ok configurat, dar ma indoiesc sa fie asta fiinca zici ca in bios il vezi.

Nu te baga la Linux Live fiinca nu ai suport RW pe NTFS si in plus e posibil sa nu te descurci cu el.

bafta
0

#4 Utilizator offline   Enervant 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 08

Scris 06 September 2008 - 10:33 AM

sau, poate avea niste bad-uri logice la inceput de hdd ... incearca cu hdd regenerator
0

#5 Utilizator offline   ganditorul_2003 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 28 November 2008 - 01:30 PM

E posibil sa fie bulit mbr-ul. Incearca un recovery mbr cu cd-ul de la Hiren's Boot CD. Il setezi sa buteze din CD-rom. Succes
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi trucuri windows
zeci de trucuri pentru windows
Dannypapuc  3 3.932
Replici noi cum poti sa faci un cd cu windows ce il ai instalat in calculatorul tau piratul  2 6.026
Replici noi Windows Server 2008 radu905  1 1.472
Replici noi Mac-urile atacate de hackeri
Crestere in numarul atacurilor
Anonymus Kline  0 1.532
Replici noi Samba in Linux
configurare Samba la Kubuntu
IntergalacticNightWolf  1 1.886