Atunci ne-am despartit pentru o perioada..cel putin din punctul meu de vedere asa a fost. El nu accepta despartirea si nici acum nu accepta faptul ca noi am fost despartiti o perioada. Dupa lungi certuri si reprosuri mi-a demonstrat(oare?!) faptul ca ma iubeste si ne-am impacat..Dupa inca ceva timp ne-am casatorit si acum......
ma roade..nu am liniste..a inceput sa ma roada din ce in ce mai mult amintirile si ma gandesc ca poate si acum face la fel doar ca de data asta se ascunde mai bine. Imi vin in fata ochilor toate mesajele acelea pe care le-am citit , toate profilurile lui in care scria ca e single si neconsolat, ca vrea o prietena asa si pe dincolo.. Am devenit paranoica, nu imi da nici un motiv propriu-zis cum ca m-ar insela dar totusi eu nu pot sta linistita. Nu pot sa uit si chiar ma gandeam azi cum de am putut sa il iert si sa ma casatoresc cu el. Cat a fost in armata ma agitam sa il sun cat mai des, m-am dus chiar sa il vizitez sa nu se simta singur si el...asta facea..agata fete pe net. Acum stau si ma gandesc , oare a ramas cu mine pentru ca nu l-a bagat altcineva in seama sau pentru ca nimeni nu a facut ce am facut eu pentru el? Daca vreuna din fetele respective i-ar fi raspuns la invitatie s-ar fi dus sa se intalneasca sau nu? (El mie imi spune ca a trimis mesajele din plictiseala si nu s-ar fi dus sa se intalneasca chiar daca i-ar di raspuns vreuna din fete - asta sa i-o zica lu cucu...)
Am fost o proasta pentru ca am iertat...Nu m-am gandit ca o sa ma roada atat..nu m-am gandit ca de fapt nu voi putea uita si nici ierta..
Ce e de facut acum? Cateodata ma gandesc si la divort..pentru ca simt ca , atunci cand imi amintesc toate astea , imi vine sa il strang de gat..
Azi mi-am amintit iarasi si am inceput sa il intreb ( stiu,nu e bine,dar nu pot sa ma abtin) de ce a facut asta.. Nu zice nimic..a incetat sa imi mai spuna ca totul a fost din plictiseala ( deja nu il mai cred)..
Aceasta postare a fost editata de ArieLLee: 01 August 2008 - 03:20 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis