sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O iau eu razna? Evaluare topic: * * * * -

#1 Utilizator offline   ArieLLee 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-August 08

Scris 01 August 2008 - 03:16 PM

NU stiu cum si ce sa fac... Ne-am cunoscut acum 4 ani. La cateva luni dupa ce ne-am cunoscut el a plecat in armata. Cat a fost in armata l-am prins intrand pe site-uri de prietenie, i-am gasit mesajele trimise catre fete ( le invita sa se intalneasca - alegea doar profilele care erau din acelasi oras in care facea el armata)..cred ca nu era site pe care sa nu-si fi avut cont..mesaje peste mesaje, cereri de intalniri , numere de telefoane..etc. Insa nici o fata se pare ca nu i-a raspuns.
Atunci ne-am despartit pentru o perioada..cel putin din punctul meu de vedere asa a fost. El nu accepta despartirea si nici acum nu accepta faptul ca noi am fost despartiti o perioada. Dupa lungi certuri si reprosuri mi-a demonstrat(oare?!) faptul ca ma iubeste si ne-am impacat..Dupa inca ceva timp ne-am casatorit si acum......
ma roade..nu am liniste..a inceput sa ma roada din ce in ce mai mult amintirile si ma gandesc ca poate si acum face la fel doar ca de data asta se ascunde mai bine. Imi vin in fata ochilor toate mesajele acelea pe care le-am citit , toate profilurile lui in care scria ca e single si neconsolat, ca vrea o prietena asa si pe dincolo.. Am devenit paranoica, nu imi da nici un motiv propriu-zis cum ca m-ar insela dar totusi eu nu pot sta linistita. Nu pot sa uit si chiar ma gandeam azi cum de am putut sa il iert si sa ma casatoresc cu el. Cat a fost in armata ma agitam sa il sun cat mai des, m-am dus chiar sa il vizitez sa nu se simta singur si el...asta facea..agata fete pe net. Acum stau si ma gandesc , oare a ramas cu mine pentru ca nu l-a bagat altcineva in seama sau pentru ca nimeni nu a facut ce am facut eu pentru el? Daca vreuna din fetele respective i-ar fi raspuns la invitatie s-ar fi dus sa se intalneasca sau nu? (El mie imi spune ca a trimis mesajele din plictiseala si nu s-ar fi dus sa se intalneasca chiar daca i-ar di raspuns vreuna din fete - asta sa i-o zica lu cucu...)
Am fost o proasta pentru ca am iertat...Nu m-am gandit ca o sa ma roada atat..nu m-am gandit ca de fapt nu voi putea uita si nici ierta..
Ce e de facut acum? Cateodata ma gandesc si la divort..pentru ca simt ca , atunci cand imi amintesc toate astea , imi vine sa il strang de gat..

Azi mi-am amintit iarasi si am inceput sa il intreb ( stiu,nu e bine,dar nu pot sa ma abtin) de ce a facut asta.. Nu zice nimic..a incetat sa imi mai spuna ca totul a fost din plictiseala ( deja nu il mai cred)..

Aceasta postare a fost editata de ArieLLee: 01 August 2008 - 03:20 PM

0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 01 August 2008 - 03:20 PM

daca l-ai iertat ai datoria sa incerci sa ai incredere in el iar.
vorbeste deschis cu el, arata-i cat de tare te roade..nu trebuie sa fii singura in asta.

toti gresim, nu e corect nici pt el ca tu sa il banuiesti mereu..vorbeste deschis cu el..totul sau nimic!
0

#3 Utilizator offline   ArieLLee 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 August 2008 - 03:23 PM

Vezi postareastupid_me, la Aug 1 2008, 04:20 PM, a spus:

daca l-ai iertat ai datoria sa incerci sa ai incredere in el iar.
vorbeste deschis cu el, arata-i cat de tare te roade..nu trebuie sa fii singura in asta.

toti gresim, nu e corect nici pt el ca tu sa il banuiesti mereu..vorbeste deschis cu el..totul sau nimic!

L-am batut atat de mult la cap incat refuza sa mai vorbeasca. Stiu,toti suntem oameni si suntem supusi greselii. In momentul de fata nu am motive sa il banuiesc sau sa ma indoiesc de el dar cateodata,'cand ma apuca' incep sa ma indoiesc de tot. Nu eram asa..dupa ce a facut el ce a facut am devenit asa..Inainte bagam si mana in foc pentru el .. Asta nu inteleg : de ce a facut asta? Eu unde am gresit de a facut asta? O va mai face iarasi?

Este informatician..Cand intra pe net deja ma gandesc : oare iar cauta fete? Oare iar isi face conturi? Oare ce face pe net toata ziua la munca? Oare mai tine legatura cu fetele pe care le gasise? Oare ii pare rau ca nu s-a casatorit cu una din ele si s-a casatorit cu mine? Oare s-a casatorit cu mine pentru ca ma iubeste cu adevarat sau pentru ca nu a gasit pe altcineva?

Aceasta postare a fost editata de ArieLLee: 01 August 2008 - 03:24 PM

0

#4 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 August 2008 - 03:25 PM

eu cred sincer ca nu e el problema..nu vreau sa ma 'bag' cu bocancii in viata ta , dar as avea o intrebare :
nu cumva nu mai vrei tu sa stai langa el si din cauza sentimentului de vinovatie ..prin asta incerci sa iti 'pacalesti' constiinta?
0

#5 Utilizator offline   ArieLLee 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 August 2008 - 03:26 PM

Vezi postareastupid_me, la Aug 1 2008, 04:25 PM, a spus:

eu cred sincer ca nu e el problema..nu vreau sa ma 'bag' cu bocancii in viata ta , dar as avea o intrebare :
nu cumva nu mai vrei tu sa stai langa el si din cauza sentimentului de vinovatie ..prin asta incerci sa iti 'pacalesti' constiinta?

Care sentiment de vinovatie? Eu nu i-am gresit cu nimic pana acum. Dar parca incep sa il urasc..
0

#6 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 01 August 2008 - 03:25 PM

Vezi postareaArieLLee, la Aug 1 2008, 04:16 PM, a spus:

Trist, al naibii de trist, cand doi oameni cu principii morale diferite aleg sa-si traiasca viata impreuna.
E chinuitor daca nu gasesti un punct de sprijin (rugaciune, Dumnezeu, iubire), dar poate te salvezi iesind din cercu' asta vicios al urii, fricii de inselaciune, temerilor, reprosurilor, gandurilor hāde etc.
E greu, numa-n tine sta puterea, da' pe de alta parte cineva Mare si Īndumnezeit a spus o vorbă: "NU aruncaţi margaritare porcilor!"

Habar n-am cum ti-e tie mai bine, asta vei decide cu ajutor de Sus.
0

#7 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 August 2008 - 03:29 PM

Vezi postareaArieLLee, la Aug 1 2008, 04:26 PM, a spus:

Care sentiment de vinovatie? Eu nu i-am gresit cu nimic pana acum. Dar parca incep sa il urasc..

sentiment de vinovatie..ca vrei sa renunti tu singura la el..de ce ai inceput sa il urasti..ca nu mai a tu liniste?...e oare greseala lui de vina, sau ai ajuns tu la concluzia ca vrei altceva..ca vrei mai mult?
0

#8 Utilizator offline   ArieLLee 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 August 2008 - 03:31 PM

Vezi postareastupid_me, la Aug 1 2008, 04:29 PM, a spus:

sentiment de vinovatie..ca vrei sa renunti tu singura la el..de ce ai inceput sa il urasti..ca nu mai a tu liniste?...e oare greseala lui de vina, sau ai ajuns tu la concluzia ca vrei altceva..ca vrei mai mult?

Il urasc pentru ca mi-a facut mie asta. Din cauza lui nu mai am eu liniste.Daca ma iubea nu facea asa ceva. Poate nici acum nu ma iubeste..Vreau sa scap ori de obsesia asta ori de el.
0

#9 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 August 2008 - 03:33 PM

Vezi postareaArieLLee, la Aug 1 2008, 04:31 PM, a spus:

Il urasc pentru ca mi-a facut mie asta. Din cauza lui nu mai am eu liniste.Daca ma iubea nu facea asa ceva. Poate nici acum nu ma iubeste..Vreau sa scap ori de obsesia asta ori de el.

hmm..inainte sa mai sar la concluzii, te intreb .. ce iubesti la el..ce ai iubit la el?..de ce nu te mai implineste..te-a implinit vreodata?..te simti inselata..iti e ciuda pe el ca a insistat si tu l-ai iertat?
0

#10 Utilizator offline   ArieLLee 

• Boboc
  • Pip

Scris 01 August 2008 - 03:38 PM

Vezi postareastupid_me, la Aug 1 2008, 04:33 PM, a spus:

hmm..inainte sa mai sar la concluzii, te intreb .. ce iubesti la el..ce ai iubit la el?..de ce nu te mai implineste..te-a implinit vreodata?..te simti inselata..iti e ciuda pe el ca a insistat si tu l-ai iertat?

Imi plac mai multe lucruri la el : imi place felul lui de a fi..asa calm si domol..imi place ca ma calmeaza atunci cand fumeg ( eu sunt genul mai vulcanic. Explodez repede)..imi face cum arata, imi place cum se comporta cu mine.. Inainte de a face magarii pe net aveam impresia ca nu mai e nimeni ca mine si ma simteam norocoasa ca ma iubeste.. Acum am ciuda pe el, am ciuda pentru ca m-am lasat convinsa,pacalita. Nu trebuia sa il iert. Acum din ce in ce mai des in vin in minte lucrurile astea si cand imi vin in minte iau foc. Am chef de cearta mereu, vreau explicatii, desi stiu foarte bine ca nu are ce explicatii sa-mi dea . Ce sa-mi spuna : 'Am intrat pe net sa vad poate gasesc una mai buna ca tine si dupa ce o vrajeam iti dadeam tie papucii. Da nu am agatat pe nimeni asa ca a trebuit sa ma multumesc cu tine.'
0

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis nevoia de a minti
de ce?
9lives1left  22 7.058
Topic inchis vreu dar nu stiu ci vreu ... ellla  36 8.752
Replici noi Sexy = vulgar? bydy  8 3.666
Topic inchis Atasamente Sunt barbati mai sensibili decat femeile?
discutii libere
OacOac  118 23.202
Topic inchis Relatiile cu diferente mari de ani. Succes sau nu?
Ce parere aveti de o relatie intre un pusti de 22 de ani si o femeie d
Observ  55 19.862