sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Avertizari ce mai e nou la nivel energetic. Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   AzulaFirePrincess 

• Aye
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-May 08

Scris 28 August 2008 - 01:22 AM

multele "accidente" care se tot intampla acum cu avioane din diferite zone ale Terrei ce sa fie oare?
0

#12 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 08 February 2009 - 07:53 AM

Este eclipsa pe 1 08 2008. Stiti ce se va intimpla pe 8 8 2008? Se va intimpla din cauza eclipsei ceea ce s-a intimplat pe 8 8 2008. chestia cu Georgia. Deci nu a fost o prostie ceea ce s-a spus. Dar nu a fost atit de rau fiindca s-au abtinut europenii.
0

#13 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 08 February 2009 - 10:27 AM

Vezi postareaaloris, la Aug 28 2008, 01:22 AM, a spus:

multele "accidente" care se tot intampla acum cu avioane din diferite zone ale Terrei ce sa fie oare?

Nimic altceva decat virusul gripei care se extinde incercand sa distruga planeta si bineinteles viata in tot Universul!
0

#14 Utilizator offline   StiintificuL 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-March 09

Scris 10 March 2009 - 07:27 PM

Vezi postareavali_, la Aug 1 2008, 11:28 AM, a spus:

in atentia celor interesati

Eclipsă parţială de Soare astăzi in jurul prânzului în România. Fenomenul va putea fi observat în toată ţara, Soarele fiind acoperit de Lună în proporţie de 29 la sută, deasupra nordului ţării şi de 18 la sută deasupra Capitalei

http://www.etranslator.ro/news.html

astazi cine vrea poate tine post si trebuie intensificata protectia energetica. in timpul eclipselor solare puterile demonilor cresc.

Demoni exista???!!!parca eu stiam ca ei sunt dor in filme si in jocuri gen warcraft sau nosferatu :P nu acum pe bune de ce demoni vorbesti????poate de aia din parlament care ne ia mancare de la gura.

On-topic-Din cate stiu eu dupa eclipsele partiale de soare sau toatele urmeaza ploi acide,furtuni si cutremure dar din cate vad pana in prezent nu sa produs asa ceva sper ca nici pe viitor.

Aceasta postare a fost editata de Super Vegeta: 10 March 2009 - 07:32 PM

0

#15 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 27 November 2011 - 01:33 PM

Vezi postareaJohnny Paco, la 03 August 2008 - 10:40 AM, a spus:

In data de 8.08.2008 se va intampla ceva major in lumea asta...atat stiu ca numerele adunate dau un nume si anume Iisus.... :roll:

Si nu ai aflat ce a fost atunci?
Si eu stiam, si nu am bagat in seama. Au fost evenimentele cu Georgia si Rusia. Iar pe net, tropaiau la greu atacuri informatice. Am avut confirmare, de la antivirusi. Imi scoteau zeci de virusi pe zi. Si mi-a cazut calcul, din neglijenta mea.
Cam atit.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse