sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Telefonul... "parte" din relatie noastra ! Cat demult, Ce, Cum trebuie sa vb ! Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   TiGeR_asH 

• R0m4nt|cu
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-August 05

Scris 24 August 2005 - 08:22 PM

*Ce trebuie si ce nu trebuie spus la telefon iubitul(ei)

*Cum incepi o discutie si mai ales cum o termini rezonabil

*Care e cea mai mare prostie spusa la tel. de catre voi persoanei dragi ?

Aceasta postare a fost editata de TiGeR_asH: 24 August 2005 - 08:23 PM

0

#2 Utilizator offline   safdf sfsa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 05

Scris 24 August 2005 - 08:36 PM

1 la telefon nu cred ca tre sa ii spui cuiva lucruri foarte importante acestea cred ca trebuies spuse face-to-face
2 am citit undeva ca e bine cand raspunzi la telefon sa zambesti ca interlocutorul va simti acest lucru si de terminat e bine sa termini la fel
3.nu imi amintesc sa fi zis vreo prostie nu zic ca nam zis dar acum chiar nu imi amintesc :roll:
0

#3 Utilizator offline   TiGeR_asH 

• R0m4nt|cu
  • PipPipPipPip

Scris 24 August 2005 - 11:26 PM

1. sunt deacord cu voi ca nu trebuie sa vb cu persoana iubita despre alta persoana de sex opus tie (sa nu incepem sa spunem, ce bine arata azi )
mai ales daca este o fire posesiva :Pe

2. E f. adevarata obs ta, steal me
Eu personal mereu zambesc fara sa fi stiu pana acum de asta(bineinteles, at cand sunt vesel) si mereu las persoana respectiva sa inchida ea tel!
Asa m-am obisnuit! Nu mi sa-a intamplat sa nu`la inchida !(sa fac min aiurea :De

3.aaa... sa vedem... ce idiotenie am spus la tel...
a) odata m-a sunat cineva (de fapt era prietena mea :Pe) spunand ca e o colega (pe care sincer o consideram frumoasa, nus cum de si-a data seama iubi!) si mi-a cerut o intalnire in oras, ca sunt dragut, o groaza de complimente... Faza ciudata e ca ea a facut greseala sa-mi spuna
"Hai pisoias stii ca sunt f. aprinsa dupa tine?"
At am realizat cine e persoana si am zis Da, accept ne vedem la X! Am asteptat-o cu un buchet mare de trandafiri... si un bilet atasat "Te iubesc cu adevarat doar pe tina, Sorina"
A zambit, m-a strans in brate... si a fost super acea zi...!

b) cateodata iau nr din pagini aurii si mai fac farse ca fiind de la Radio X si ca a castigat nus ce tampenie sa vina la magazinul Y (bineinteles am o cunostinta acolo si pun nebunia in capul ei.)
Apoi ne intalnim la cate o bere, suc si imi povesteste faza ... e tare haios!

Aceasta postare a fost editata de TiGeR_asH: 24 August 2005 - 11:37 PM

0

#4 Utilizator offline   deea_s 

• Andreea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 25 August 2005 - 04:16 PM

Eu cred ca la telefon nu trebuie discutate lucrurile importante pentru ca nu vedem reactia persoanei cu care vorbim.
0

#5 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 25 August 2005 - 05:00 PM

La telefon nu exista reguli,oamenii care se controleaza asupra unei discutii sunt,in opiniea mea,plictisitori,falsi si foarte conventionali.mai ales cand vine vorba de o discutie telefonicaa cu persoana iubita,e banal sa nu poti vorbi despre nu stiu ce pentru simplul motiv ca ar putea deranja...intr`o relatie sinceritatea si spontaneitatea sunt esentiale!!! ca sa nu mai vorbim despre prietenie,pentru ca intr`o relatie ai voie sa spui si sa faci orice,nu exista lucruri interzise si doar oameni cu prejudecati!cea mai mare prostie(eram in pana de minciuni,ca de obicei) pe care am spus`o la telefon:EL-te iubesc! EU-bine!
pe.sa.lasati destinul sa isi faca jocul,nu va veti putea impotrivi,face parte din planul Cuiva mult mai Sus decat noi!!!
0

#6 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 26 August 2005 - 12:06 PM

vb destul de mult la telefon (asta e dovedita di de faptu ca imi incerc mereu tel) si cu prietena mea vb regulat si daca nu avem timp sa ne vedem vb ce am facut si ce vom face sau daca uan trece printr-o faza interesanta, se intalneste cu cineva ..sau eu stiu cade prin maxi-taxi(asta sunt eu:">) ne sunam repede sa vb

cu prietenul meu pana sa imi pun netu vb de macar 5-6 ori pe zia cum putin mai rar da bv..ma suna sa imi auda vocea..sa ne intreabm cate ceva..sa anuntam ceva..depinde...vb despre orice la telefon...mai ales ca am persaone departe de mine si atunci cand vb cu ele torn tot ce stiu...

oca...tocami am realizat ca sunt putin dependenta de tel :roll:(
0

#7 Utilizator offline   Rain 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-August 05

Scris 26 August 2005 - 12:11 PM

La telefon se discuta fie lucrurile care trebuiesc aflate urgent, dar chestiile importante trebuie spuse face-a-face pentru a vedea mimica fetei. Dupa cum se si stie "ochii nu mint niciodata"
0

#8 Utilizator offline   TiGeR_asH 

• R0m4nt|cu
  • PipPipPipPip

Scris 26 August 2005 - 12:17 PM

Rain, la Aug 26 2005, 12:11 PM, a spus:

La telefon se discuta fie lucrurile care trebuiesc aflate urgent, dar chestiile importante trebuie spuse face-a-face pentru a vedea mimica fetei. Dupa cum se si stie "ochii nu mint niciodata"
[snapbacca]63379[/snapbacca]

Nu mint niciodata ... at cand stii sa privesti si sa-i intelegi...reactiile.... :De
Oricum e clar ca la tel nu trebuie sa vorbim dupa un standard sau sa ne impunem o chestie... Vb deschis dar fara a supara ... sau macar sa incercam!
Eu, personal vb mult la tel.... tocmai pentru asta am deschis aceasta tema...
Sa fie bine, sa fie rau... e tel pare din relatia noastra(voastra)?
In cazul meu... e "parte" adica... ma ajuta... :oca:

Aceasta postare a fost editata de TiGeR_asH: 26 August 2005 - 12:18 PM

0

#9 Utilizator offline   Cupidon 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-August 05

Scris 29 August 2005 - 09:58 AM

telefonul nu este o prostie este chira de folos
0

#10 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 30 August 2005 - 05:03 AM

daca intretii o relatie de distanta telefonul isi are un rol foarte important... chiar daca nu poti vedea persoana, iti dai seama dupa tonul vocii daca ceva e inneregula etc..... cred ca are a face si cu cit de mult cunosti persoana...
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis credeti ca o fata la 16 ani se poate dezvirgina singura cu degetul?
dezvirginarea cu degetul
Loredana Pocreata  14 28.761
Hot Topic (New) Cand spui "Te iubesc"
Cand simti nevoia sa-i spui ?
geo3029  39 8.195
Topic inchis Chestionar:    Atasamente Despre barbati. Cu maieu sau fara. --------------  44 7.246
Hot Topic (New) Iubirea-Interes sau sentiment divin?
...
menssana1984  43 10.227
Topic inchis Ce se intampla oare?!
niste pareri
Mika_ella  30 9.576