sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

sa facem ceva pt sinistrati! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 30 July 2008 - 09:58 AM

Ma gandeam sa facem ceva, atat cat ne sta in putere, pt oamenii afectati de inundatii. Am dat peste acest articol http://www.hunedoreanul.ro/comunitate/e-ne...l-tarii-2834908 , si cred ca daca cooperam cu Crucea Rosie este cel mai bine. Ei stiu cum sa imparta ajutoarele si cum sa gestioneze banii primiti.
Aici http://www.crucearosie.ro/filiale.html , date despre fiecare filiala judeteana a Crucii Rosii.

Ce ziceti? Ne implicam? Pic cu pic se aduna marea!!
0

#2 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 30 July 2008 - 10:31 AM

Daca e ceva de facut, e o reactie generala a opiniei publice impotriva modului in care toate guvernele de pana acum au tratat problema inundatiilor. E rusinos ce se intampla in Romania. De la an la an, aceeasi problema. Nu e vorba de surprize aici, orice hidrolog care-si cunoaste meseria poate extrapola din evolutia regimului raurilor din utlimii 10-15 ani evolutia de anul viitor, cu o anumita marja de eroare. Atata tot ca autoritatile nu dau doi bani pe ce se intampla - e nevoie de o politica coerenta la nivel regional si national de prevenire a inundatiilor.

Companiile de asigurari nu incheie polite in zonele afectate, pe care le cunosc de multe ori mai bine decat guvernul, tocmai din cauza riscului cunoscut si confirmat. Dar cum majoritatea celor afectati sunt oameni saraci si "fara voce", de ce sa se oboseasca Maria Sa functionarul sa-si faca treaba si sa se lupte pentru o schimbare, cand asta i-ar putea periclita salariul meserias. Mentalitatea e aceeasi de acum 20 de ani. In urma cu vreun an, cand eram managerul unei edituri cartografice de top, am fost contactat de un director de agentie de gospodarire a apelor. Vroia niste harti dragute pentru baza lor de date si niste prezentari date unor vizitatori straini. S-a burzuluit imediat cand a aflat ca asa ceva nu e gratis :lol2: :lol2: Astia-s oamenii care cred ca totul li se cuvine, nu conteaza ce fac, de ce-s in stare, cat sunt de eficienti.
0

#3 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 08

Scris 30 July 2008 - 10:40 AM

Vezi postareafitzroy, la Jul 30 2008, 11:31 AM, a spus:

Daca e ceva de facut, e o reactie generala a opiniei publice impotriva modului in care toate guvernele de pana acum au tratat problema inundatiilor. E rusinos ce se intampla in Romania. De la an la an, aceeasi problema. Nu e vorba de surprize aici, orice hidrolog care-si cunoaste meseria poate extrapola din evolutia regimului raurilor din utlimii 10-15 ani evolutia de anul viitor, cu o anumita marja de eroare. Atata tot ca autoritatile nu dau doi bani pe ce se intampla - e nevoie de o politica coerenta la nivel regional si national de prevenire a inundatiilor.

Companiile de asigurari nu incheie polite in zonele afectate, pe care le cunosc de multe ori mai bine decat guvernul, tocmai din cauza riscului cunoscut si confirmat. Dar cum majoritatea celor afectati sunt oameni saraci si "fara voce", de ce sa se oboseasca Maria Sa functionarul sa-si faca treaba si sa se lupte pentru o schimbare, cand asta i-ar putea periclita salariul meserias. Mentalitatea e aceeasi de acum 20 de ani. In urma cu vreun an, cand eram managerul unei edituri cartografice de top, am fost contactat de un director de agentie de gospodarire a apelor. Vroia niste harti dragute pentru baza lor de date si niste prezentari date unor vizitatori straini. S-a burzuluit imediat cand a aflat ca asa ceva nu e gratis :lol2: :lol2: Astia-s oamenii care cred ca totul li se cuvine, nu conteaza ce fac, de ce-s in stare, cat sunt de eficienti.

sunt de acord cu tine
poate ar trebui sa ne strangem in fata guvernului
si sa militam pentru legea aceea care zace de doi ani
si nu o ia nimeni in considerare pentru ca au alte prioritati

putem strange si ajutoare
dar ce i-ar ajuta pe acei oameni batuti de soarta
ar fi o politica de prevenire a inundatiilor
nu ajutorul de dupa
acum le arunca praf in ochi iar la anul oamenii vor trece prin aceiasi situatie
0

#4 Utilizator offline   dracusorul rosu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-January 08

Scris 30 July 2008 - 10:42 AM

dumnezeu da, dar nu baga si in traista!
0

#5 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 30 July 2008 - 10:47 AM

Vezi postareadracusorul rosu, la Jul 30 2008, 11:42 AM, a spus:

dumnezeu da, dar nu baga si in traista!

adica?
ce vrei sa insinuezi?
0

#6 Utilizator offline   dracusorul rosu 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 30 July 2008 - 10:50 AM

unde nu e cap vai de picioare
0

#7 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 30 July 2008 - 10:56 AM

Vezi postareadracusorul rosu, la Jul 30 2008, 11:50 AM, a spus:

unde nu e cap vai de picioare

stii ce? de filozofat romanii se pricep foarte bine
acest topic se vrea o manifestare practica nu teoretica
asa spunea si baselu coborat din helicopteru sau
"sa nu mai facem politica cu apa la genunchi"
adica de ce sa asculte oamenii care se plangeau ca e haos
mai bine sa-l intampine lumea cu urale si aplauze ca si-a pus cizmele in picioare
si le da asigurari ca vor fi ajutati
cand de fapt guvernul trebuia sa adopte o strategie asupra zonelor peramanent inundate
dar nu-i mai usor sa vindem iluzii fraierilor care nu-si cunosc drepturile?
0

#8 Utilizator offline   dracusorul rosu 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 30 July 2008 - 11:00 AM

sau sa dam autorizatii de construire in zone inundabile sau sa ignoram legile si sa contruim unde vrea muschiul nostru
0

#9 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 30 July 2008 - 11:11 AM

Daca aveti idei concrete de prevenire a dezastrelor de acest gen, daca vreti sa ajutati, sunteti bineveniti pe topic. Daca nu, va rog, pt a arunca cu pietre nu asta este locul,puteti deschide alt topic, am sa sterg ce este offtopic in continuare. Aviz: dracusorul rosu . :o:

Vezi postareafitzroy, la Jul 30 2008, 10:31 AM, a spus:

ai dreptate... pestele de la cap se impute!
insa pana acolo mai este ceva de facut... am vazut batrani tremurand pentru ca nu aveau o bluza sa ia pe ei. Am vazut bebelusi urland de foame, mama disperate.
Aici vreau sa intervenim... un ajutor imediat celor aflati la nevoie.
0

#10 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 30 July 2008 - 11:14 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jul 30 2008, 10:58 AM, a spus:

Ma gandeam sa facem ceva, atat cat ne sta in putere, pt oamenii afectati de inundatii. Am dat peste acest articol http://www.hunedoreanul.ro/comunitate/e-ne...l-tarii-2834908 , si cred ca daca cooperam cu Crucea Rosie este cel mai bine. Ei stiu cum sa imparta ajutoarele si cum sa gestioneze banii primiti.
Aici http://www.crucearosie.ro/filiale.html , date despre fiecare filiala judeteana a Crucii Rosii.

Ce ziceti? Ne implicam? Pic cu pic se aduna marea!!

cristalizeaza-ti idea si vino cu ceva concret
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic