sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

dinozaurii adevarati sau falsi Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   samoilaaa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 30 July 2008 - 01:40 PM

tocmai asta e chesia am gasit un topic tot la astrologie si paranormal in care se zice ca cica biblia nu este cea adevarata cica ar mai fi cateva parti lipsa si sincer cred asta, doarece pare logic
Orice document religios descoperit inainte de a fi aratat si publicului trece mai intai pe la conducatorii de la Vatican inclusiv pe la Papa iar dak ceva nu le convine sau li se pare o blasfemie ceea ce ar contine acel document ar putea pur si simplu sa nul impartaseasca si cu restul lumii
Am mai auzut pe unu ca cica religia nu este decat o metoda dea guvernului de a ne tine legati,sa fim sclavii societatii sincer mi se pare o prostie.Dumnezeu exista indiferent dak cum scrie in Biblie sau intr-un mod pe care noi nu-l cunoastem; cel putin eu cred asta cei care nu cred in dumnezeu asta e; pana la urma fieare e liber sa creada si sa nu creada ce vrea
0

#22 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 31 July 2008 - 03:39 PM

Vezi postareasamoilaaa, la Jul 30 2008, 02:40 PM, a spus:

tocmai asta e chesia am gasit un topic tot la astrologie si paranormal in care se zice ca cica biblia nu este cea adevarata cica ar mai fi cateva parti lipsa si sincer cred asta, doarece pare logic
Orice document religios descoperit inainte de a fi aratat si publicului trece mai intai pe la conducatorii de la Vatican inclusiv pe la Papa iar dak ceva nu le convine sau li se pare o blasfemie ceea ce ar contine acel document ar putea pur si simplu sa nul impartaseasca si cu restul lumii
Am mai auzut pe unu ca cica religia nu este decat o metoda dea guvernului de a ne tine legati,sa fim sclavii societatii sincer mi se pare o prostie.Dumnezeu exista indiferent dak cum scrie in Biblie sau intr-un mod pe care noi nu-l cunoastem; cel putin eu cred asta cei care nu cred in dumnezeu asta e; pana la urma fieare e liber sa creada si sa nu creada ce vrea

religia nu este =credinta in dumnezeu .
0

#23 Utilizator offline   Silentia lunae 

• Lunatica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-February 06

Scris 31 July 2008 - 03:56 PM

samoilaaa, hai sa-ti spun eu adevarul : doamne-doamne a creat fosilele de dinozauri special pentru a-i induce in eroare pe oamenii de stiinta. La fel de posibil este insa ca fosilele respective sa fi fost plantate ici si colo tocmai de partea adversa, de satan, pentru a-i ispiti pe credinciosi. Atentie mare, nu te lasa pacalit! Si daca crezi si daca nu crezi in dinozauri, ai mari sanse sa arzi in iad. :spiteful:
0

#24 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 31 July 2008 - 05:11 PM

Vezi postareaSilentia lunae, la Jul 31 2008, 04:56 PM, a spus:

samoilaaa, hai sa-ti spun eu adevarul : doamne-doamne a creat fosilele de dinozauri special pentru a-i induce in eroare pe oamenii de stiinta. La fel de posibil este insa ca fosilele respective sa fi fost plantate ici si colo tocmai de partea adversa, de satan, pentru a-i ispiti pe credinciosi. Atentie mare, nu te lasa pacalit! Si daca crezi si daca nu crezi in dinozauri, ai mari sanse sa arzi in iad. :spiteful:

O postarea mai aberanta ca raspunsul tau nu am vazut...........ce logica ai folosit? Cum adica arzi in iad....daca crezi in dinozauri.....si daca nu crezi...........nu ai nici o logica in ceea ce zici.....si mai afirmi ca Dumezeu a creat fosilele de dinozauri.....eu sincer nu cred ca o Divinitate se ocupa cu asa ceva.....dar in fine...........
0

#25 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 31 July 2008 - 05:20 PM

Andi, nu te lua dupa cuvinte. :spiteful:
0

#26 Utilizator offline   Silentia lunae 

• Lunatica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-February 06

Scris 31 July 2008 - 05:31 PM

Vezi postareaEnki, la Jul 31 2008, 06:20 PM, a spus:

Andi, nu te lua dupa cuvinte. :cry:

Merci, Enki! :bye:
Voiam sa spun ca am folosit aceeasi logica in virtutea careia pe arca batranului Noe au fost imbarcate exemplare din speciile de oi si lupi, gazele si lei, zebre si hiene. Velociraptorii si hominizii se aveau ca fratii... :spiteful:
0

#27 Utilizator offline   samoilaaa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 31 July 2008 - 05:43 PM

Eu unu nu cred ca este chiar atat de important dak cred in dinozauri sau nu incat sa ajung in iad :spiteful: .Pana la urma eu oricum cred in dumnezeu
0

#28 Utilizator offline   andoradus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-September 07

Scris 31 July 2008 - 05:54 PM

Vezi postareasamoilaaa, la Jul 31 2008, 06:43 PM, a spus:

Eu unu nu cred ca este chiar atat de important dak cred in dinozauri sau nu incat sa ajung in iad :spiteful: .Pana la urma eu oricum cred in dumnezeu

Asa da ...
Este singura solutie pentru a putea accepta ca lupul a stat cu mielul, vulpea cu gaina ... pe arca lui NOE !
Trebuie sa crezi, pentru ca altfel nu vei putea accepta multe lucruri.
Cel mai bine ... daca vrei totusi sa crezi in continuare ... NU CITI BIBLIA !
Ai mari sanse sa-ti pierzi credinta !
Credinta multa sa ai !
0

#29 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 01 August 2008 - 08:15 AM

Vezi postareaSilentia lunae, la Jul 31 2008, 04:56 PM, a spus:

samoilaaa, hai sa-ti spun eu adevarul : doamne-doamne a creat fosilele de dinozauri special pentru a-i induce in eroare pe oamenii de stiinta. La fel de posibil este insa ca fosilele respective sa fi fost plantate ici si colo tocmai de partea adversa, de satan, pentru a-i ispiti pe credinciosi. Atentie mare, nu te lasa pacalit! Si daca crezi si daca nu crezi in dinozauri, ai mari sanse sa arzi in iad. :D

Ar fi amuzant ,daca nu ar fi tragic ce ai scris aici.... :o:
0

#30 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 04 August 2008 - 09:04 PM

Vezi postareaFluturel, la Jul 30 2008, 02:31 PM, a spus:

Esti incorect informat. Oamenii de stiinta tocmai ca accepta aceste lucruri. Am urmarit o emisiune pe Discovery care pe mine m-a cam lamurit ce a fost atunci si ce e acum. Au realizat in conditii de laborator, climatul ce exista la inceput pe pamant. Un strat dublu de ozon, mai putina lumina ... nu mai retin toate datele (documentarul cred ca are 3-5 ani de cand l-am vazut).
Cert e ca au crescut niste pesti piranha in acest laborator iar ei sunt nu de 3 ori mai mari, ci de 50 de ori mai mari decat pestii piranha obisnuiti. O simpla soparla, atunci ar fi fost dinozaur.
Nu poti sa privesti in trecut cu ochii din prezent. Nu o sa intelegi nimic.

Nu tocmai. Cel mai mare animal de pe pamint ramine inca balena albastra, care traieste acum.

Vezi postareasamoilaaa, la Jul 30 2008, 01:33 PM, a spus:

Chestia care no inteleg e cum se face ca in biblie scrie ca noi am fost primele fiinte create?
Cineva mia raspuns ca cica noi am fi trait pentru un timp odata cu dinozaurii
Ei bine cum se face ca din ei n-au mai ramas decat niste fosile iar noi traim bine mersi?

Nu, oamenii nu au trait impreuna cu dinozaurii. Oamenii sint cele mai evoluate mamifere, cind au aprut ei dinozaurii disparusera de mult. Dar au existat mamifere primitive ce au trait pentru un timp impreuna cu dinozaurii, e vorba de primele mamifere, un fel de rozatoare micute.

Vezi postareaandi_, la Jul 30 2008, 09:59 AM, a spus:

Eu am auzit alta ipoteza.....nu Dumnezeu ar fi creat dinozaurii...ci reptilienii....ca sa isi intareasca influenta pe planeta...iar atlantii au distrus dinozaurii pt a le scadea puterea reptilienilor......e doar o ipoteza..........

Asta e cea mai tare chestie de pe topicul asta! :lol2:

Aceasta postare a fost editata de florianb: 04 August 2008 - 08:58 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »