dinozaurii adevarati sau falsi
Scris 30 July 2008 - 01:40 PM
Orice document religios descoperit inainte de a fi aratat si publicului trece mai intai pe la conducatorii de la Vatican inclusiv pe la Papa iar dak ceva nu le convine sau li se pare o blasfemie ceea ce ar contine acel document ar putea pur si simplu sa nul impartaseasca si cu restul lumii
Am mai auzut pe unu ca cica religia nu este decat o metoda dea guvernului de a ne tine legati,sa fim sclavii societatii sincer mi se pare o prostie.Dumnezeu exista indiferent dak cum scrie in Biblie sau intr-un mod pe care noi nu-l cunoastem; cel putin eu cred asta cei care nu cred in dumnezeu asta e; pana la urma fieare e liber sa creada si sa nu creada ce vrea
Scris 31 July 2008 - 03:39 PM
samoilaaa, la Jul 30 2008, 02:40 PM, a spus:
Orice document religios descoperit inainte de a fi aratat si publicului trece mai intai pe la conducatorii de la Vatican inclusiv pe la Papa iar dak ceva nu le convine sau li se pare o blasfemie ceea ce ar contine acel document ar putea pur si simplu sa nul impartaseasca si cu restul lumii
Am mai auzut pe unu ca cica religia nu este decat o metoda dea guvernului de a ne tine legati,sa fim sclavii societatii sincer mi se pare o prostie.Dumnezeu exista indiferent dak cum scrie in Biblie sau intr-un mod pe care noi nu-l cunoastem; cel putin eu cred asta cei care nu cred in dumnezeu asta e; pana la urma fieare e liber sa creada si sa nu creada ce vrea
religia nu este =credinta in dumnezeu .
Scris 31 July 2008 - 03:56 PM
Scris 31 July 2008 - 05:11 PM
Silentia lunae, la Jul 31 2008, 04:56 PM, a spus:
O postarea mai aberanta ca raspunsul tau nu am vazut...........ce logica ai folosit? Cum adica arzi in iad....daca crezi in dinozauri.....si daca nu crezi...........nu ai nici o logica in ceea ce zici.....si mai afirmi ca Dumezeu a creat fosilele de dinozauri.....eu sincer nu cred ca o Divinitate se ocupa cu asa ceva.....dar in fine...........
Scris 31 July 2008 - 05:31 PM
Enki, la Jul 31 2008, 06:20 PM, a spus:
Merci, Enki!
Voiam sa spun ca am folosit aceeasi logica in virtutea careia pe arca batranului Noe au fost imbarcate exemplare din speciile de oi si lupi, gazele si lei, zebre si hiene. Velociraptorii si hominizii se aveau ca fratii...
Scris 31 July 2008 - 05:43 PM
Scris 31 July 2008 - 05:54 PM
samoilaaa, la Jul 31 2008, 06:43 PM, a spus:
Asa da ...
Este singura solutie pentru a putea accepta ca lupul a stat cu mielul, vulpea cu gaina ... pe arca lui NOE !
Trebuie sa crezi, pentru ca altfel nu vei putea accepta multe lucruri.
Cel mai bine ... daca vrei totusi sa crezi in continuare ... NU CITI BIBLIA !
Ai mari sanse sa-ti pierzi credinta !
Credinta multa sa ai !
Scris 01 August 2008 - 08:15 AM
Silentia lunae, la Jul 31 2008, 04:56 PM, a spus:
Ar fi amuzant ,daca nu ar fi tragic ce ai scris aici....
Scris 04 August 2008 - 09:04 PM
Fluturel, la Jul 30 2008, 02:31 PM, a spus:
Cert e ca au crescut niste pesti piranha in acest laborator iar ei sunt nu de 3 ori mai mari, ci de 50 de ori mai mari decat pestii piranha obisnuiti. O simpla soparla, atunci ar fi fost dinozaur.
Nu poti sa privesti in trecut cu ochii din prezent. Nu o sa intelegi nimic.
Nu tocmai. Cel mai mare animal de pe pamint ramine inca balena albastra, care traieste acum.
samoilaaa, la Jul 30 2008, 01:33 PM, a spus:
Cineva mia raspuns ca cica noi am fi trait pentru un timp odata cu dinozaurii
Ei bine cum se face ca din ei n-au mai ramas decat niste fosile iar noi traim bine mersi?
Nu, oamenii nu au trait impreuna cu dinozaurii. Oamenii sint cele mai evoluate mamifere, cind au aprut ei dinozaurii disparusera de mult. Dar au existat mamifere primitive ce au trait pentru un timp impreuna cu dinozaurii, e vorba de primele mamifere, un fel de rozatoare micute.
andi_, la Jul 30 2008, 09:59 AM, a spus:
Asta e cea mai tare chestie de pe topicul asta!
Aceasta postare a fost editata de florianb: 04 August 2008 - 08:58 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vise infricosatoare
so? |
cineva_ | 8 | 6.220 |
|
Astrologie previzionara
oferta plecat in italia |