Dieta Montignac
Scris 27 February 2010 - 12:26 PM
buna ziua , va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie cartea lui montignac versiunea romana pe adresa
madtam34@yahoo.com....tanks....!
madtam34@yahoo.com....tanks....!
Scris 26 August 2010 - 04:44 PM
Michel Montignac, autorul celebrei cure de slăbire care îi poartă numele şi pe care a pus-o la punct în anii 1980, a decedat, duminică, la vârsta de 66 de ani, a anunţat, joi, primăria oraşului francez Annemasse, unde locuia nutriţionistul francez, informează AFP.
26/08/2010 (Actualizat 12:52) 686 vizite
Imprimă
E-mailAcest fost copil obez, devenit director în industria farmaceutică, a hotărât să înceapă, în anii 1970, o serie de cercetări în domeniul nutriţiei, încercând să îşi rezolve propria problemă de greutate, se afirmă pe site-ul celebrului nutriţionist (www.montignac.com).
Michel Montignac a pus astfel bazele regimului său disociat - lipidele şi glucidele nu trebuie amestecate în timpul aceleiaşi mese -, care a adus o modificare radicală faţă de regimurile tradiţionale, bazate pe alimentaţia hipocalorică. Michel Montignac a testat regimul disociat pe el însuşi şi a slăbit 15 kilograme în doar câteva luni.
Ulterior, Montignac a publicat, în 1986, prima sa carte, intitulată "Comment maigrir en faisant des repas d'affaires", care se adresa în principal directorilor care mănâncă adeseori în restaurant. Volumul a devenit rapid un bestseller în Franţa, unde s-a vândut în peste 500.000 de exemplare.
În anul următor, Montignac a publicat volumul "Je mange donc je maigris" (Mănânc, deci slăbesc). Publicată în peste 40 de ţări, această carte s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare.
Michel Montignac a publicat 20 de cărţi despre slăbit, diete şi sănătate, a participat la numeroase congrese şi seminarii şi a lansat o gamă de produse nutriţionale bio, asociată celebrei sale metode de slăbit.
Nutriţionistul francez Michel Montignac a venit şi în România, în mai 2009, când a participat la seminarul "Mănânc, slăbesc şi mă menţin", organizat în Bucureşti.
26/08/2010 (Actualizat 12:52) 686 vizite
Imprimă
E-mailAcest fost copil obez, devenit director în industria farmaceutică, a hotărât să înceapă, în anii 1970, o serie de cercetări în domeniul nutriţiei, încercând să îşi rezolve propria problemă de greutate, se afirmă pe site-ul celebrului nutriţionist (www.montignac.com).
Michel Montignac a pus astfel bazele regimului său disociat - lipidele şi glucidele nu trebuie amestecate în timpul aceleiaşi mese -, care a adus o modificare radicală faţă de regimurile tradiţionale, bazate pe alimentaţia hipocalorică. Michel Montignac a testat regimul disociat pe el însuşi şi a slăbit 15 kilograme în doar câteva luni.
Ulterior, Montignac a publicat, în 1986, prima sa carte, intitulată "Comment maigrir en faisant des repas d'affaires", care se adresa în principal directorilor care mănâncă adeseori în restaurant. Volumul a devenit rapid un bestseller în Franţa, unde s-a vândut în peste 500.000 de exemplare.
În anul următor, Montignac a publicat volumul "Je mange donc je maigris" (Mănânc, deci slăbesc). Publicată în peste 40 de ţări, această carte s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare.
Michel Montignac a publicat 20 de cărţi despre slăbit, diete şi sănătate, a participat la numeroase congrese şi seminarii şi a lansat o gamă de produse nutriţionale bio, asociată celebrei sale metode de slăbit.
Nutriţionistul francez Michel Montignac a venit şi în România, în mai 2009, când a participat la seminarul "Mănânc, slăbesc şi mă menţin", organizat în Bucureşti.
Scris 26 August 2010 - 08:24 PM
spider, la Jul 23 2004, 12:25 PM, a spus:
Este cineva interesat de aceasta dieta? Daca da, eu am versiunea electronica (si in engleza si in romaneste) :dee
dieta Montignac
dieta Montignac
Salut~
A trecut ceva timp de cand e postat mesajul tau, cu toate astea am marea rugaminte sa imi trimiti si mie fisierul cu Dieta Montignac.
Multumesc frumos!
Scris 12 October 2010 - 12:33 PM
Eu am cumparat fructe goji uscate si sunt foarte bune...sa stiti ca preturile la noi sunt destul de mari in general Eu am cumparat de la un particular de pe http://fructegoji.blogspot.com acolo ai preturile 35 lei / 350 gr .. La mine au functionat si sunt foarte multumita.
Scris 25 October 2010 - 10:05 AM
buna ziua!!as vrea sa urmez si eu aceasta dieta dar nu gasesc nimic concret...astazi m`am apucat sa tin dieta Max Plank si as vrea sa stiu ce parere aveti despre ea?apoi vreau sa continui cu Montignac si sa devina un stil de viata nu doar o simpla dieta!!va multumesc!!
Scris 25 October 2010 - 12:05 PM
De ce nu va duceti voi frumos la o librarie sa o cumparati? NU e asa scumpa. 60 Ron
Altfel e cand ai cartea in mana, citesti in liniste si revii asupra aspectelor pe care le-ai uitat........
Mie nu imi place sa citesc online carti
Altfel e cand ai cartea in mana, citesti in liniste si revii asupra aspectelor pe care le-ai uitat........
Mie nu imi place sa citesc online carti
Fisiere atasate
-
Dieta_Montignac_Mananca_de_placere_mentine_te_in_forma_poza_t_D_n_IMG_9951.JPG (473.2K)
Number of downloads: 8
Aceasta postare a fost editata de joannahart: 25 October 2010 - 12:07 PM
Scris 26 October 2010 - 07:42 AM
Jo, sunt chiar mai ieftine
Mă hrănesc, deci slăbesc. Regimul disociat - e la 9,90 ron pe net + taxe de expediere
Regimul disociat pt femei - e la 19 ron în magazin
Mă hrănesc, deci slăbesc. Regimul disociat - e la 9,90 ron pe net + taxe de expediere
Regimul disociat pt femei - e la 19 ron în magazin
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dieta de slabit 30 Kg ....
... in 2 saptamani |
Marius-Doru | 17 | 15.487 |
|
Hrana naturista | umilitul | 16 | 11.339 |
|