sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dieta Montignac Evaluare topic: - - - - -

#121 Utilizator offline   Madtam 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-February 10

Scris 27 February 2010 - 12:26 PM

buna ziua , va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie cartea lui montignac versiunea romana pe adresa
madtam34@yahoo.com....tanks....!
0

#122 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cârcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 01 March 2010 - 12:40 PM

Eu mi-am comandat cartea. Costa cca 17 lei + taxe postale.
0

#123 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 26 August 2010 - 04:44 PM

Michel Montignac, autorul celebrei cure de slăbire care îi poartă numele şi pe care a pus-o la punct în anii 1980, a decedat, duminică, la vârsta de 66 de ani, a anunţat, joi, primăria oraşului francez Annemasse, unde locuia nutriţionistul francez, informează AFP.

26/08/2010 (Actualizat 12:52) 686 vizite

Imprimă

E-mailAcest fost copil obez, devenit director în industria farmaceutică, a hotărât să înceapă, în anii 1970, o serie de cercetări în domeniul nutriţiei, încercând să îşi rezolve propria problemă de greutate, se afirmă pe site-ul celebrului nutriţionist (www.montignac.com).
Michel Montignac a pus astfel bazele regimului său disociat - lipidele şi glucidele nu trebuie amestecate în timpul aceleiaşi mese -, care a adus o modificare radicală faţă de regimurile tradiţionale, bazate pe alimentaţia hipocalorică. Michel Montignac a testat regimul disociat pe el însuşi şi a slăbit 15 kilograme în doar câteva luni.

Ulterior, Montignac a publicat, în 1986, prima sa carte, intitulată "Comment maigrir en faisant des repas d'affaires", care se adresa în principal directorilor care mănâncă adeseori în restaurant. Volumul a devenit rapid un bestseller în Franţa, unde s-a vândut în peste 500.000 de exemplare.

În anul următor, Montignac a publicat volumul "Je mange donc je maigris" (Mănânc, deci slăbesc). Publicată în peste 40 de ţări, această carte s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare.

Michel Montignac a publicat 20 de cărţi despre slăbit, diete şi sănătate, a participat la numeroase congrese şi seminarii şi a lansat o gamă de produse nutriţionale bio, asociată celebrei sale metode de slăbit.

Nutriţionistul francez Michel Montignac a venit şi în România, în mai 2009, când a participat la seminarul "Mănânc, slăbesc şi mă menţin", organizat în Bucureşti.
0

#124 Utilizator offline   Bogdancornel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-August 10

Scris 26 August 2010 - 08:24 PM

Vezi postareaspider, la Jul 23 2004, 12:25 PM, a spus:

Este cineva interesat de aceasta dieta? Daca da, eu am versiunea electronica (si in engleza si in romaneste) :dee

dieta Montignac

Salut~
A trecut ceva timp de cand e postat mesajul tau, cu toate astea am marea rugaminte sa imi trimiti si mie fisierul cu Dieta Montignac.

Multumesc frumos!
0

#125 Utilizator offline   Alexandra56 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-October 10

Scris 12 October 2010 - 12:33 PM

Eu am cumparat fructe goji uscate si sunt foarte bune...sa stiti ca preturile la noi sunt destul de mari in general Eu am cumparat de la un particular de pe http://fructegoji.blogspot.com acolo ai preturile 35 lei / 350 gr .. La mine au functionat si sunt foarte multumita.
0

#126 Utilizator offline   Crzym3 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-October 10

Scris 25 October 2010 - 10:05 AM

buna ziua!!as vrea sa urmez si eu aceasta dieta dar nu gasesc nimic concret...astazi m`am apucat sa tin dieta Max Plank si as vrea sa stiu ce parere aveti despre ea?apoi vreau sa continui cu Montignac si sa devina un stil de viata nu doar o simpla dieta!!va multumesc!!
0

#127 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 25 October 2010 - 12:05 PM

De ce nu va duceti voi frumos la o librarie sa o cumparati? NU e asa scumpa. 60 Ron
Altfel e cand ai cartea in mana, citesti in liniste si revii asupra aspectelor pe care le-ai uitat........

Mie nu imi place sa citesc online carti

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de joannahart: 25 October 2010 - 12:07 PM

0

#128 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 26 October 2010 - 07:42 AM

Jo, sunt chiar mai ieftine

Mă hrănesc, deci slăbesc. Regimul disociat - e la 9,90 ron pe net + taxe de expediere

Regimul disociat pt femei - e la 19 ron în magazin
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse