sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Programare C++ Avansata Hmmm... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-December 07

Scris 29 July 2008 - 02:16 PM

Peste tot vezi aceleasi tutoriale!! Toate cu programare consola!!!!! Eu vreau sa fac programe adevarate in ferestre si vreau sa fac programe cu care poti sa manipulezi fisiere,nu doar sa citesti un text care iti apare! Unde pot gasi sa invata asa ceva pentru ca nu imi pot stapani ambitia!!!! :doh: :roll:
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 29 July 2008 - 02:50 PM

Te pun in legatura cu o persoana sa-i faci o aplicatie. Persoana a intrebat aici pe forum. Este un proiect distractiv.. sunt convins ca o sa-ti placa dupa cum te vad; am inceput eu ceva, dar n-am timp sa-l termin. Iti dau sursele sa continui tu. Daca te intereseaza da-mi mesaj pe MP. Tin sa precizez ca e munca voluntara.. fara bani; dar aici intervine pasiunea...

Pe de alta parte tutoriale gasesti cate vrei pe http://www.codeproject.com/ si pe http://www.codeguru.com/
0

#3 Utilizator offline   radu84 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-February 07

Scris 04 August 2008 - 07:37 AM

EiNsTeIn'S~SoUl - pai degeaba vrei tu ferestre si minuni pana nu stapanesti limbajul. tu cum crezi ca programatorii au invatat? sarim direct la api/com/etc inainte sa stim ce e o structura de date, cicluri, si asa mai departe?

am scris si in topicurile alea 2 sticky. invatati gradual, nu in salturi, ca asa nu faceti nimic
0

#4 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 August 2008 - 07:55 AM

Multumesc de indrumare radu84, insa stapanesc perfect alea...le-am citit si vazut de atatea ori.........m-am gandit (evident) la partea asta...e completa!

O adaugare: "tz" "sh" blabla..etc.....si pe mine ma enerveaza groaznic chestia asta mai ales cand primesc un mesaj de nici nu-l inteleg! Romanu' nostru face asta in lipsa de diacritice,dar toturi s-a cam invatat la boabe fierte si foloseste si alte combinatii la nimereala inafara de substitutori :"tz"=ţ , "sh"=ş , restul sunt niste porcarii filfizoniene.......ai dreptate..buna semnatura.....buna! Totusi sa-si cumpere tastaturi romanesti(ca asta! ăāşţī) sau sa scrie normal ..si gata! :good: :crazy: :lol: :think: :D Deja o propozitie are 7/6 din normalul ei ..deci...SPAM oameni buni!!!1

Aceasta postare a fost editata de EiNsTeIn'S~SoUl: 04 August 2008 - 07:57 AM

0

#5 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 11 August 2008 - 06:59 PM

Vezi postareaEiNsTeIn'S~SoUl, la Jul 29 2008, 03:16 PM, a spus:

Peste tot vezi aceleasi tutoriale!! Toate cu programare consola!!!!! Eu vreau sa fac programe adevarate in ferestre si vreau sa fac programe cu care poti sa manipulezi fisiere,nu doar sa citesti un text care iti apare! Unde pot gasi sa invata asa ceva pentru ca nu imi pot stapani ambitia!!!! 8) :spiteful:

Daca pentru tine o banala manipulare de fisier e "program adevarat" atunci ma intreb cam ce stii tu din programare.
Un GUI e si el un banal program ce intamplator foloseste librarii GUI.

Un program "adevarat" nu e un program cu interfatza grafica cu utilizatorul ci e un program care face ce trebuie facut.
0

#6 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 August 2008 - 08:02 PM

Vezi postareacatelusulschiop, la Aug 11 2008, 07:59 PM, a spus:

Un program "adevarat" nu e un program cu interfatza grafica cu utilizatorul ci e un program care face ce trebuie facut.

Exact aceeasi parere am si eu!...dar.....
ok!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi "REBORN Z80(interpretor B.A.S.I.C )"
B.A.S.I.C interpretor (original) rescris in :DOS,ASM,eventual boot-abi
Robertcosty  0 367