eu sunt sagetator,tata e scorpion ,mama si fratele meu sunt berbec .va dati sema cum ne intelegem..........
am toate caracteristicile acestei zodii.cu greu ma inteleg cu fratele meu,ne certam aproape d la orice,din cauza asta nu prea vorbim.astept segestii cum sai abordez p toti
Pagina 1 din 1
eu sagetator,tata scorpion,iar mama si fratele meu berbec
Scris 01 August 2008 - 12:34 PM
cu scorpionul trebuie sa fii mai sufletist si rabdator (sa-l lasi sa se planga)
cu berbecul trebuie sa ai grija sa nu i te pui de-a curmezisul in decizii...ci trebuie sa zici da si sa faci tot ca tine si dupa aia ii spui ca ti-a iesit bine si ca nu l-ai ascultat -dar in ordinea asta-( nu-ti va mai zice nimic pt ca berbecul mai intai face si apoi gandeste)
presupun ca aveti niste discutii foarte interesante cand vine vorba de dreptate si corectitudine
cu berbecul trebuie sa ai grija sa nu i te pui de-a curmezisul in decizii...ci trebuie sa zici da si sa faci tot ca tine si dupa aia ii spui ca ti-a iesit bine si ca nu l-ai ascultat -dar in ordinea asta-( nu-ti va mai zice nimic pt ca berbecul mai intai face si apoi gandeste)
presupun ca aveti niste discutii foarte interesante cand vine vorba de dreptate si corectitudine
Scris 23 January 2009 - 07:20 PM
tare! si eu sunt sagetator! doar ca m-am nimerit cu parintii balanta[mama-8 oct;tata-1 oct] si soramea e taur..ce perfect :|:|:|
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Astrologie si Istorie
Sa criticam egal si cumpatat Astrologia! |
Cela | 2 | 6.928 |
|
Iele
ati vazut careva? |