Lauda-ti masina! Ai cu ce, baa!
Scris 28 July 2008 - 08:55 PM
Pozele:
- din fata, lateral, spate, la motor si interior;
Filmarea:
- filmarea trebuie sa prezinte exteriorul si interiorul masinii;
- propietarul isi lauda masina in timpul filmarii, dupa stilul propiu, nu impus;
- va prezenta toate modificarile si imbunatatirile aduse masinii (modificare la motor, la caroserie, system audio video, jenti, cauciucuri, eleroane, spoilere, etc);
Prezentarea scrisa va contine:
- modelul masinii;
- anul fabricatiei;
- valoarea masinii (pret estimativ);
- date despre motor;
- modificarile si imbunatatirile aduse masinii ( modificare la motor, la caroserie, system audio video, jenti, cauciucuri, eleroane, spoilere, etc);
Conditii pentru participare:
- participantul trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa posede permis de conducere categoria B;
- pentru prezentarea masinii, aceasta trebuie sa fie curata, atat in interior, cat si la exterior;
- masina poate fi inscrisa doar la una din categoriile concursului: autoturisme sau jeep-uri;
Toti care vor participa la acest concurs, o vor face pe propria raspundere !!!
Detalii primiti daca scrieti la adresa: peter@roportal.ro.
Scris 01 September 2008 - 09:02 PM
www.cronoscar.ro
Rent a car bucuresti, la Sep 1 2008, 10:02 PM, a spus:
http://www.cronoscar.ro
http://www.cronoscar.ro
Scris 01 September 2008 - 11:07 PM
Audi A4
Clasa: Medie
Perioada
8 zile/48.6€
4-7 zile/51.3€
1-3 zile/55.8€...............deci sa inteleg ca ar costa 55.8 euro/zi sau 55.8 euro pe 3 zile?
Daca preturile sunt pe zi,atunci sa stii ca nu am vazut vreo masina pe siteul ala la 11 euro/zi.Pana si cea mai mica,toasterul ala de Daewoo Matiz costa 20 de euro pe zi.
Ma intreb oare ce ofera compania la pret de 11 euro,cal si caruta sau bicicleta?
Reclama falsa!
Aceasta postare a fost editata de xqzy: 01 September 2008 - 11:08 PM
Scris 01 September 2008 - 11:14 PM
xqzy, la Sep 2 2008, 12:07 AM, a spus:
Audi A4
Clasa: Medie
Perioada
8 zile/48.6
4-7 zile/51.3
1-3 zile/55.8...............deci sa inteleg ca ar costa 55.8 euro/zi sau 55.8 euro pe 3 zile?
Daca preturile sunt pe zi,atunci sa stii ca nu am vazut vreo masina pe siteul ala la 11 euro/zi.Pana si cea mai mica,toasterul ala de Daewoo Matiz costa 20 de euro pe zi.
Ma intreb oare ce ofera compania la pret de 11 euro,cal si caruta sau bicicleta?
Reclama falsa!
o pereche de adidasi de firma ofera
Scris 09 September 2008 - 01:22 PM
maksim, la Sep 2 2008, 12:21 AM, a spus:
Nu-i deloc reclama falsa. Preturile scad cu 10 euro pe zi la masini cu limita de km (100 pe zi), si cu inca 5% la perioade de peste 14 zile. Deci pretul la matiz ajunge 11 euro.
PS orice firma serioasa percepe garantie, pentru ca daca clientul fuge cu masina (caz care ni s-a intamplat de vreo 5 ori), CASCO nu plateste masina (pentru ca este furata de titularul contractului) iar garantia este un minim perceput.
Vezi avis, hertz, autonom...orice firma mare
PPS. Preturile sunt cele mai mici din romania, poti verifica. Ele includ TVA, FULL CAsco, Vigneta si tot ce trebuie, spre deosebire de celelate firme.
Am anexat un tabel cu tarifele cu limita de km: Gen 14 zile nu mai mult de 1400 km
In plus, ar fi interesant daca ati putea sa gasiti o firma cu tarife mai mici. Daca da, jos palaria
Fisiere atasate
-
Tabel.jpg (47.54K)
Number of downloads: 44
Aceasta postare a fost editata de Voica Emil: 09 September 2008 - 01:29 PM
Scris 09 September 2008 - 10:58 PM
Voica Emil, la Sep 9 2008, 07:22 AM, a spus:
Pentru ca te afli in Bucuresti te iert.
Anul asta in Aprilie am fost in concediu in Ro si a trebuit sa inchiriez o masina(din Brasov) Nu cred ca trebuie sa mai mentionez ca m-am speriat de preturi. Initial noi vroiam sa inchiriem una de teren,Jeep sau alt SUV dar la 180 de Euro pe zi...apoi scuza-ma....daca inchiriez un Jeep 2008 in Toronto ma costa 1200 $ toata luna,inclusiv asigurarea. In fine,celelalte masini la dispozitie nu ne-au placut si am inchiriat singura disponibile care era asa mai de doamne ajuta,un Ford Focus pe 10 zile si ne-a costat vreo 460 de euro + 200 E garantie pe care am primit-o inapoi.
Deci ce crezi a fost buna afacerea?
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 09 September 2008 - 11:01 PM
Scris 10 September 2008 - 05:14 AM
bahuczki, la Jul 28 2008, 09:55 PM, a spus:
Pozele:
- din fata, lateral, spate, la motor si interior;
Filmarea:
- filmarea trebuie sa prezinte exteriorul si interiorul masinii;
- propietarul isi lauda masina in timpul filmarii, dupa stilul propiu, nu impus;
- va prezenta toate modificarile si imbunatatirile aduse masinii (modificare la motor, la caroserie, system audio video, jenti, cauciucuri, eleroane, spoilere, etc);
Prezentarea scrisa va contine:
- modelul masinii;
- anul fabricatiei;
- valoarea masinii (pret estimativ);
- date despre motor;
- modificarile si imbunatatirile aduse masinii ( modificare la motor, la caroserie, system audio video, jenti, cauciucuri, eleroane, spoilere, etc);
Conditii pentru participare:
- participantul trebuie sa aiba 18 ani impliniti si sa posede permis de conducere categoria B;
- pentru prezentarea masinii, aceasta trebuie sa fie curata, atat in interior, cat si la exterior;
- masina poate fi inscrisa doar la una din categoriile concursului: autoturisme sau jeep-uri;
Toti care vor participa la acest concurs, o vor face pe propria raspundere !!!
Detalii primiti daca scrieti la adresa: peter@roportal.ro.
ar fi fost bine sa dai un exemplu concret
Scris 10 September 2008 - 08:55 AM
am glumit. am de gand sa-mi iau (acum chiar visez) un Ford Shelby Mustang GT500 (eh... gone in 60 seconds)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Computer de bord Logan
indica consumul instantaneu? |
Paul Brahtl | 6 | 9.110 |
|
Instalatie GPL | Vishi88 | 2 | 3.040 |
|
Planetare de Solenza | faga | 2 | 6.699 |