sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

stenoza uretrala Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ornela 1 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-April 08

Scris 28 July 2008 - 09:54 AM

in urma unei oparatii (timectomie) ,filui meu i s-a introdus o sonda (uretra).Imediat dupa, a inceput sa aiba probleme in timp ce urina-senzatie de infundare a uretrei.A consultat 2 urologi..a facut tratamentele cu antibiotic..dar ..nimic..Precizez ca el sufera de miastenie gravis..si nu poate suporta orice antibiotic .Exista si alte remedii inafara de operatie? puteti sa-mi oferiti detalii despre operatie?Multumec.
0

#2 Utilizator offline   ilymaus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 03 August 2008 - 09:14 PM

ati putea sa dati search(cautare) cu google sau alt modul de cautare...sa vedeti care ar putea fi remediile naturiste in acest caz, dar, dupa parerea mea....remediile naturiste ar trebui sa mearga in paralel cu un tratament prescris evetula de un urolog, ca tratament adjuvant, si daca vedeti ca dupa o perioada nu dau rezultat va puteti gandi si la varianta operatiei, insa nu taraganati toata povestea aceasta prea mult...incercati sa mergeti eventual si la o persoana care se ocupa si cu tratamente naturiste....in paralel cu acela sa spun asa,,,, conventionale(medicamentos), din cate stiu este in bucuresti ceva clinica, dar din pacate nu va pot spune unde exact, dar cred ca puteti gasi aceasta informatie in arhivele paginii de internet a revistei Formula AS(fara a incerca sa fac publicitate). Insanatosire grabnica !!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sanatatea mentala si emotionala Giulia_Dark_Angel  1 4.042
Replici noi ecografie
lichid in FID in spatele uterului, nu pe linia mediana
paloma25  0 3.966
Replici noi Psihoze postpartum eisman  2 4.468
Topic inchis Mania/Furia . Cauze si preventii . master_mind  4 5.747
Replici noi HBV cu viremie nedecteabila. ce tratament pot sa urmez? hbv  4 20.023