sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

SLUJBE NORVEGIA PTR. CEI INTERESATI - topic combinat M-am hotarat sa dau o mana de ajutor romanilor din Norvegia... Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 04 November 2009 - 03:13 PM

Vezi postareaDani Z, la Oct 1 2009, 04:41 PM, a spus:

pentru cei interesati de locuri de munca in Norvegia,cel mai simplu e www.finn.no :salut:

misto cum le zici tu ca un om mare, ai uitat sa le spui ca site-ul si anunturile sunt in norvegiana. :roll:
0

#32 Utilizator offline   GABRIEL7 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 26 November 2009 - 10:40 AM

Vezi postareaAmpera, la Nov 4 2009, 03:13 PM, a spus:

misto cum le zici tu ca un om mare, ai uitat sa le spui ca site-ul si anunturile sunt in norvegiana. :lol:

Cei ce nu inteleg norvegiana, sa downloadeze-adica sa incarce de pe internet- google toolbar ( bara de unelte) si pot folosi "unealta" TRANSLATE.Asa, pot traduce paginile web in mai toate limbile, inclusiv romana. Hai, ca cine vrea sa faca ceva, reuseste !
Un om mare ! :P
0

#33 Utilizator offline   Adina.C 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-January 11

Scris 23 January 2011 - 10:46 PM

Buna....am 19 ani si as vrea sa plec in NO cu prietenul meu....imi poate spune cineva unde ne-am putea angaja...si cateva lucruri despre ce ne-ar trebui inainte si cand ajungem acolo...Ms :*
0

#34 Utilizator offline   GABRIEL7 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 08

Scris 05 February 2011 - 11:48 PM

Vezi postareaAdina.C, la Jan 23 2011, 11:46 PM, a spus:

Buna....am 19 ani si as vrea sa plec in NO cu prietenul meu....imi poate spune cineva unde ne-am putea angaja...si cateva lucruri despre ce ne-ar trebui inainte si cand ajungem acolo...Ms :*

Buna, Adina C.Inteleg ca vreti sa va incercati norocul. F. bine, numai ca aveti grija ca Norvegia e destul de scumpa si, din cate inteleg, veniti la "tatonat" terenul.Un sfat de "batran" in ale strainatatii- vezi ce calificari ai, tradu-le frumusel in Engleza-de preferat Norvegiana, verifica-ti nivelul de limba engleza-macar cel comunicativ-asta pentru inceput, pentru ca oricum va trebui sa inveti norvegiana, daca vei ramane pe aici.
De asemenea, nu ar fi rau sa "tatonezi" un picut piata muncii de aici inainte de a pleca la drum.
Numai pe Eures sunt , la aceasta ora, cam 7500 de slujbe disponibile in Norvegia-ideea e sa te si potrivesti profilului cautat de angajator !
In legatura cu intrebarea ta, nu stiu daca "cineva" iti poate spune cu siguranta unde sa te angajezi !
Va urez mult noroc si sa auzim de bine !
0

#35 Utilizator offline   IRAQIWILD 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-February 11

Scris 20 February 2011 - 07:19 PM

Vezi postareaGABRIEL7, la Aug 29 2008, 09:28 PM, a spus:

Hai ca m-ai bagat in ceata! :lol2: Ce e aia "sveising"?
Am o rugaminte!Exista in Norvegia traducatori din romana in norvegiana?
Am de tradus diploma de liceu si certificatul de calificare si ar fi perfect daca le-as putea traduce in Norvegia!
Multumesc ptr. raspuns!

E MAI USOR DACA ITI TRAGI MOZILLA SI ADAUGI IN EL PROGRAMUL NOIA 2.0.E UN TRADUCATOR INSTANT CAND ALBASTRESTI CE VREI SA TRADUCI .MERGE NUMAI IN MOZILLA SI E DESTUL DE EXACT...BAFTA

SALUTARE LA TOTI ..SNT DE PUTINA VREME IN NORVEGIA CU FAMILIA ...SOTIA A GASIT DE MUNCA ACUM 4 LUNI ...EU INCA NU ...SNT DOAR DE 3 SAPTAMANI...DACA AVETI BUNAVOINTA SA MA AJUTATI CU CEVA DE MUNCA VA MULTUMESC ANTICIPAT...BAFTA LA TOTI...
0

#36 Utilizator offline   Ioanalook 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-March 11

Scris 13 March 2011 - 10:23 PM

Vezi postareaGABRIEL7, la Aug 29 2008, 09:28 PM, a spus:

Hai ca m-ai bagat in ceata! :doh: Ce e aia "sveising"?
Am o rugaminte!Exista in Norvegia traducatori din romana in norvegiana?
Am de tradus diploma de liceu si certificatul de calificare si ar fi perfect daca le-as putea traduce in Norvegia!
Multumesc ptr. raspuns!

Buna seara, eu sint traducator autorizat de norvegiana dar locuiesc in Romania si lucrez aici pe cont propriu. Poate va pot ajuta, am mai tradus pentru romani aflati acolo si le-am trimis actele legalizate prin posta. Imi puteti scrie pe ioanalook@gmail.com daca doriti.
0

#37 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 13 March 2011 - 10:41 PM

grija cu cine va traduce actele, deseori ajung aici si nu sunt recunoscute :doh:"
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari