problema este urmatoarea :
din cauza datoriilor pe care le-am facut cu nunta , casa , mobilele etc ( toate le-am facut noi singuri, fara sprijinul parintilor - oricum ne-am casatorit fara vointa lor) eu zic sa mai strangem un pic cureaua..bine,cand e vorba de mine , se pune in aplicare . adica eu nu mai pot sa imi cumpar ca inainte cosmeticele , nu ne mai permitem sa iesim la plimbare pentru ca strangem bani , nu ma mai scoate la o inghetata-cafea-porumb fiert pentru ca trebuie sa strangem bani, nu mai pot sa mai merg la sala de fitness , nu mai pot sa imi cumpar ce vreau , nu mai pot sa mai merg unde vreau..
in schimb el nu vrea sa renunte la nimic : de mancat nu vrea sa manance acasa pentru ca nu ii place mancarea gatita , deci o data la 4,5 zile mananca acasa. in rest numai de la fast-food'uri ..nu a renuntat sa mearga la sala o data pe saptamana iar cand ii zic ca si eu vreau sa merg pentru ca simt ca m-am ingrasat imi spune sa tin regim ca nu am nevoie de sala , de fiecare data cand merg la el la munca vad masa plina cu tot feluri de fleacuri dat cand vine acasa imi baga sula-n coaste pentru o punga de caramele ca cheltui prea mult.
de exemplu ieri am spart din greseala borcanasele alea de bucatarie in care tin sarea , zaharul , cafeaua etc. i-am zis ca ma duc sa cumpar altele si a sarit in sus ca ce cheltuitoare m-am facut , ca sunt dusmanca a banilor , ca imi place sa cheltui aiurea.
ca sa nu mai spun ca a inceput sa joace un joc pe internet , de strategie pentru care cheltuie si bani..adica site-ul respectiv are un cont in care depun bani reali cei care vor sa cumpere arme virtuale pentru a le creste level-ul caracterului.
cand ii reprosez imi spune ca nu e zgarcit dar ii place sa ma sicaneze si sa ma enerveze. cand ii spun sa nu mai cheltuie pe prostii ( de ex. jocul ala) imi spune ca asta e singura lui distractie : sala si jocul. ca el nu cheltuie pe nimic altceva.
eu ma chinui sa-i fac mancarurile care ii plac , ma agit toata ziua , si domnul, cand vine acasa e satul ca a mancat in oras..
Contact
Facebook
Twitter
RSS