Intru in browser(indiferent ce fel e) si arata "waiting for si ce site e" sau "looking for...." staaaaaa si degeaba! Ping-ul functioneaza la gateway,si la membrii LAN-ului! Asta ar insemna ca nu am probleme cu placa de retea! Daca dau restart,tot asa e! daca mai astept in jur de o ora..cam asa...revine la normal.....ca mai apoi din nou sa nu mai functioneze! De obicei daca dau disable la conexiune(care functioneaza) si apoi o activez iar, iar nu mai functioneaza 'netu' ! Pot transfera de la altii din calculatoare ..ce au pe share... Dar ce poate fi?!?!?! Acum 1 saptamana, nu functiona deloc,si apoi am reinstalat windows,si functiona dupa asta!!!!!
Folositi si voi tehnica deductiei din informatiile de mai sus,si spuneti-mi ..ce poate fi?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!?!??!?!?!?!?!
Eu banuiesc o blocare de port.....dar habar nu am care e portul www! Am scos firewall-ul,am scos windows security center,am scos automatic updates........
Cand nu mai functioneaza net-ul, se aprinde in jos-dreapta doar televizorasul care arata ca se trimit pachete,dar nu primeste niciunul!!!
Ce poate fi!?!?!?!?!?!?!?
Multumesc mult de tot!
Aceasta postare a fost editata de EiNsTeIn'S~SoUl: 27 July 2008 - 12:21 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS