Mirajele albastre 2008...noul volum al poetului Mihai LEONTE Prezentarea noului volum
Scris 08 October 2011 - 12:57 PM
UN FEL DE EPITAF!
Noi suntem,
ca fulgii de zăpadă,
Viaţa asta trecătoare,
este ca zborul fulgilor.
Te-ai născut,
Creşti zburānd,
de sus īn jos,
pāna la mormānt,
care este īn pămānt.
Noi suntem,
ca fulgii de zăpadă,
Viaţa asta trecătoare,
este ca zborul fulgilor.
Te-ai născut,
Creşti zburānd,
de sus īn jos,
pāna la mormānt,
care este īn pămānt.
Scris 03 December 2011 - 04:44 PM
Din ciclul Distihurile lui Bujor inclus in volumul MIRAJELE ALBASTRE 2008 al poetului Mihai LEONTE
1 aprilie ziua păcălelilor!
astăzi am să fiu gentil,
fiindcă e întâi April!
cum rezist la tăvăleală,
trageţi-mi o păcăleală!
dacă nu mă păcăleşti,
ai motiv să te căieşti!
alţii de te-au păcălit,
sigur vei fi fericit!
1 aprilie 2008
MIRAJELE ALBASTRE 2008.jpg (1.79MB)
Number of downloads: 1Din ciclul Distihurile lui Bujor inclus in volumul MIRAJELE ALBASTRE 2008 al poetului Mihai LEONTE
1 aprilie ziua păcălelilor!
astăzi am să fiu gentil,
fiindcă e întâi April!
cum rezist la tăvăleală,
trageţi-mi o păcăleală!
dacă nu mă păcăleşti,
ai motiv să te căieşti!
alţii de te-au păcălit,
sigur vei fi fericit!
1 aprilie 2008
MIRAJELE ALBASTRE 2008.jpg (1.79MB)
Number of downloads: 1Din ciclul Distihurile lui Bujor inclus in volumul MIRAJELE ALBASTRE 2008 al poetului Mihai LEONTE
Aceasta postare a fost editata de Mihai LEONTE: 03 December 2011 - 04:45 PM
Scris 31 December 2011 - 04:50 PM
2011 ANUL ŞAPTEZECIŞIUNU
Pentru poetul Mihai LEONTE
A ajunge la şaptezecişiunu de ani după ce ai muncit peste treizeci ani prin minele României, consider că este o bună realizare, asta şi pentru faptul că fiind suferind, de circa 10 ani merg în două bastoane nu mă las învins de greutăţile vieţii.
Am început anul 2011 ca de obicei cu aniversarea mea din 19 ianuarie 2011 când mi-am prezentat caietul tipărit ANIVERSAREA MEA 2011 în care am inclus comentariile culese de la diverşii mei cititori şi colaboratori despre mine, creaţiile mele, volumele mele tipărite.
Am reuşit cu sprijinul Primăriei Moldova Nouă şi altor sponsori ca; Doru Costică ANDRONIC, Eugen BĂLEANU patronul SC Băleanu Servcom, dr. Ioan GUGA, Marian COCEAN şi a editurii BRUMAR Timişoara, să-mi tipăresc volumul MEMORII ACCESIBILE 2011.
Am coordonat tiparirea celui de al şaselea volum antologic AMINITIRILE VIEŢII 2011 apărut deasemeni la Editura BRUMAR Timişoara. În acest volum au fost incluşi 19 autori dintre care 6 au fost debutanţi absolut.
La Zilele oraşului Moldova Nouă din 15 august 2011 distinsul Doctor Inginer Ion CHISĂLIŢĂ, primarul oraşului Moldova Nouă, care m-a declarat ca fiind o personalitate marcantă a oraşului.
În 16 septembrie 2011 am fost invitat la Şezătoarea FLORI DE PE ŞOMUZ organizată de Primăria comunei Buneşti Suceava şi Biblioteca Buneşti. Aici am avut parte de o primire plină de multă dragoste de foarte mulţi prieteni de pe NET, dar şi de organizatorii manifestării; primarul comunei Buneşti Suceava, domnul Gheorghiţă BERARU însoţit de sufletistul bibliotecar al Biblionetului Buneşti domnul Ionel ŞTEFAN. Menţionez mai vechi cunoştinţe din satul Petia, preotul Constantin TUDOSĂ, profesoara de limba română Mihaela MURARIU, poeta Felicia LĂMĂŞANU din Mihăieştii Sucevei. M-am reîntâlnit cu octogenara poetă de la Rădăşeni Elena ANDRIEŞ, verişoara mea primară însoţită de sora sa Aneta TUDOSE naşa mea.
Au fost prezenţi si Sabina Violeta LAZĂR din Paşcani, Ovidiu DONISĂ din Suceava debutanţi în volumul antologic AMINTIRILE VIEŢII 2011. De la Iaşi au venit Rodica RODEAN preşedinta ONG-ului UNIVERUL PRIETENIEI şi poetul Nicu STANCU.
Am donat Biblionetului Buneşti Suceava mai multe volume tipărite, cât şi Bibliotecii I.G. SBIERA din Suceava şi am oferit gratuit mai multe volume diverşilor participanţi la această manifestare literară. Am fost deosebit de onorat de cuvintele alese adresate de preotul profesor dr. Florin GRIGORESCU, economista Viorica IRIMIA, cât şi a mai mulţi bibliotecari prezenţi la acest eveniment.
Mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat sub diverse aspecte.
Pentru anul 2012 am în pregătire un nou volum personal, dar insist să realizăm şi al şaptelea volum antologic BUCURIILE VIEŢII 2012.
http://en.calameo.co...7698cdb700cac75
Pentru poetul Mihai LEONTE
A ajunge la şaptezecişiunu de ani după ce ai muncit peste treizeci ani prin minele României, consider că este o bună realizare, asta şi pentru faptul că fiind suferind, de circa 10 ani merg în două bastoane nu mă las învins de greutăţile vieţii.
Am început anul 2011 ca de obicei cu aniversarea mea din 19 ianuarie 2011 când mi-am prezentat caietul tipărit ANIVERSAREA MEA 2011 în care am inclus comentariile culese de la diverşii mei cititori şi colaboratori despre mine, creaţiile mele, volumele mele tipărite.
Am reuşit cu sprijinul Primăriei Moldova Nouă şi altor sponsori ca; Doru Costică ANDRONIC, Eugen BĂLEANU patronul SC Băleanu Servcom, dr. Ioan GUGA, Marian COCEAN şi a editurii BRUMAR Timişoara, să-mi tipăresc volumul MEMORII ACCESIBILE 2011.
Am coordonat tiparirea celui de al şaselea volum antologic AMINITIRILE VIEŢII 2011 apărut deasemeni la Editura BRUMAR Timişoara. În acest volum au fost incluşi 19 autori dintre care 6 au fost debutanţi absolut.
La Zilele oraşului Moldova Nouă din 15 august 2011 distinsul Doctor Inginer Ion CHISĂLIŢĂ, primarul oraşului Moldova Nouă, care m-a declarat ca fiind o personalitate marcantă a oraşului.
În 16 septembrie 2011 am fost invitat la Şezătoarea FLORI DE PE ŞOMUZ organizată de Primăria comunei Buneşti Suceava şi Biblioteca Buneşti. Aici am avut parte de o primire plină de multă dragoste de foarte mulţi prieteni de pe NET, dar şi de organizatorii manifestării; primarul comunei Buneşti Suceava, domnul Gheorghiţă BERARU însoţit de sufletistul bibliotecar al Biblionetului Buneşti domnul Ionel ŞTEFAN. Menţionez mai vechi cunoştinţe din satul Petia, preotul Constantin TUDOSĂ, profesoara de limba română Mihaela MURARIU, poeta Felicia LĂMĂŞANU din Mihăieştii Sucevei. M-am reîntâlnit cu octogenara poetă de la Rădăşeni Elena ANDRIEŞ, verişoara mea primară însoţită de sora sa Aneta TUDOSE naşa mea.
Au fost prezenţi si Sabina Violeta LAZĂR din Paşcani, Ovidiu DONISĂ din Suceava debutanţi în volumul antologic AMINTIRILE VIEŢII 2011. De la Iaşi au venit Rodica RODEAN preşedinta ONG-ului UNIVERUL PRIETENIEI şi poetul Nicu STANCU.
Am donat Biblionetului Buneşti Suceava mai multe volume tipărite, cât şi Bibliotecii I.G. SBIERA din Suceava şi am oferit gratuit mai multe volume diverşilor participanţi la această manifestare literară. Am fost deosebit de onorat de cuvintele alese adresate de preotul profesor dr. Florin GRIGORESCU, economista Viorica IRIMIA, cât şi a mai mulţi bibliotecari prezenţi la acest eveniment.
Mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat sub diverse aspecte.
Pentru anul 2012 am în pregătire un nou volum personal, dar insist să realizăm şi al şaptelea volum antologic BUCURIILE VIEŢII 2012.
http://en.calameo.co...7698cdb700cac75
Aceasta postare a fost editata de Mihai LEONTE: 31 December 2011 - 04:51 PM
Scris 14 March 2012 - 07:59 PM
Admonestare!
fetelor primiţi bujori,
din aceia roşiori.
văd că m-aţi admonestat,
de parcă n-aş fi bărbat?
vreţi să-mi pun şi ochelari,
din acei negri, solari?
sau vreţi poate să fiu orb,
şi din ochi să nu vă sorb?
chiar de toate-s adunate,
eu vă spun că; nu se poate!
fetelor primiţi bujori,
din aceia roşiori.
văd că m-aţi admonestat,
de parcă n-aş fi bărbat?
vreţi să-mi pun şi ochelari,
din acei negri, solari?
sau vreţi poate să fiu orb,
şi din ochi să nu vă sorb?
chiar de toate-s adunate,
eu vă spun că; nu se poate!
Scris 15 March 2012 - 08:40 PM
V-au fost alipite topicele
Mirajele albastre 2008...noul volum al poetului Mihai LEONTE - Prezentarea noului volum
Scrieri inocente...autor Mihai LEONTE - Aceste scrieri sunt cuprinse in volumul Mirajele albastre 2008
Mirajele albastre 2008...noul volum al poetului Mihai LEONTE - Prezentarea noului volum
Scrieri inocente...autor Mihai LEONTE - Aceste scrieri sunt cuprinse in volumul Mirajele albastre 2008
Scris 06 May 2012 - 06:00 PM
Avem summit!
mă simt mult mai fericit,
că avem şi noi summit!
ce-o mai fi şi asta oare?
iată marea īntrebare?
participăm la serbare,
chiar cu sărăcia mare!
avem bani ori nu avem,
şampanie o să bem!
mă simt mult mai fericit,
că avem şi noi summit!
ce-o mai fi şi asta oare?
iată marea īntrebare?
participăm la serbare,
chiar cu sărăcia mare!
avem bani ori nu avem,
şampanie o să bem!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
SCHITE
de toate genurile ale lui BigDefender |
BigDefender | 23 | 3.334 |
|
De departe, de la Focșani | Puferiu | 7 | 318 |
|
poezii de SCOTNOTIS
si ingeri mai plang |
scotnotis | 26 | 8.226 |
|
Poezia
e o lume in care poti intra doar cu gandul...cu inima...cu sufletul... |
Soprana | 4 | 1.716 |
|
Chestionar:
Cugetari de Ardelean Gheorghe Cornel (AGC)
cugetari |
cugetari | 13 | 3.765 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS